herkese hayırlı haftasonular dilerim,sınavlar dolayısıyla uzun zamandır foruma giremiyordum,balığa gidecek abilere rastgele diyorum
eyvallah batuhan ben yarın gece tarabyada yemliye kalmayı düşünüyorum.hanım annesinde kalıcak fırsat bu fırsat
artık tarabyanında yapması lazım diye düşünüyorum emre eger dediğin gibi yapmzsa araba var kayarım emirgana doğru
Beni anlamiyorsun emirganda yakin dahada aşağilara doğru gitmelisin bence Yani geçen cuma gecesi kaldikta tarabyada tik yoktu saat 20:30 a kadar yem dahi bozulmamişti ondan dedim ama kismet işi bu biliyorsun bazende bir oluyorki sorma 3 kişi +110
geçen hafta bende tarabyadaydım emre emirganada gittim fakat sonuç yemli denemesinde sıfır dı bakalım bu hafta nasıl olucak bi şansımızı deneyelim sabahlıycak olan arkadaşlarımız olursa içeriz biramızı takılırız maksat muhabbet olsun
Burak Kenan ve ben Tarabya'daydık, rapala ile çok seyrek balık vardı. Yağmur artınca toplandık. Ava gidecek arkadaşlar Emirgan ve daha aşağıları deneyin.
sabah 05 av sucuk gibi bir halde 16 da sonlandırıldı haddinden fazla takım kaybettim oskarın ucuz 5 cm ve 7 cm rapalaları iyi çalıştı çok yer gezdik en verimli yerimiz aşiyan oldu 30 a yakın sarıkanat çok akıntı vardı bir ara 200 gr kurşun kullandık genelde de 150 gr rapalada iş yapan renkler kırmızı kafa ve turuncu -kırmızı olanı öğleden sonra Aret arkadaşımız geldi.benim rüzgarlığımda t.f.t arması var gören geliyor iyi de oluyor tanışıyoruz .saat 3 gibi de Burak geldi yağmur çok fena bastırdı biz de avı sonlandırdık kalenderde fena kalabalık vardı bilgisi olan lütfen yazsın
Bugun arnavutköy-rumeli kavağı arası gezdim.Rapor şöyle ; Emirgan çok kalabalık değildi balık azdı.Aşiyan inanılmaz kalabalıktı ve balık çoktu.Tekneler bile kıyıdaydı.Kaşıbeyaz önü kalabalık ama balık azdı.Tarabya çok tenhaydı ve balık yoktu.Kefeliköyde kimsecikler yoktu. Sarıyer boştu.Rumeli kavağında aşırı çok tekne vardı.
ist park hava durumu na bak. ist havası devamlı değişiyor şu sıralar her taraf güzel çinekop yapıyor. kaşık ve rapala iyi sarıkanat yapıyor.