Aslında bende güzel bir takım yapmak istiyorum maksimum 250-300 tl ye akdar ama acayip açıldım bu ara. Sanrıım seneye bırakıcam. Yada parça parça alıcam.
Burak sen benim oğluma çöp toplar mı dersin ? Adamın özel helikopteri var bence akıllı ol Senin daha kıymetli bir hediyen varsa bilemem , zira 4 gün sonra doğum günü, dedesinin gidişinden 7 gün sonra.
Kardeşim bizde memnun oLduk ne yardımı bişey yapmadık Lafı oLmaz.. dedim sana teLef oLacaksın diye ama seni istavrit tutarken izLedim süperdin Senden sonra ava devam ettik ama gündüzki gibi haraket oLmadı aman aman.. gündüz çok güzeL sarıkanatLar aLdık keza gördün zaten, 21:30 da bizde avı sonLandırdık, o günki avdan çok zevk aLdık Security iLe.. ben 17, refik 18 parça sarıkanat aLdı, boynuz kuLağı 2. kezdir geçiyor vesseLam
hüseyin (karatas) zaten bu avdan sonra hasta olmazsa birdaha hiç hasta olmaz. boynuz meselesine gelince birdahaki avda kovaları değişecez hihi hani benim kova büyük olunca çabuk dolmadığından mecburen senden fazla balık tutmak zorunda kalıyorum. :laughing: yoksa seni geçmek ne haddime...
Keşke işim olmasaydıda daha erken gelebilseydim. Şeytanın bacağını kırdım ama şöyle doyasıya bir av yaşamadım şimdiye kadar. Ben ne zaman iki haneli ir rakam yazıcam acaba banghead Refik, valla turp gibiyim, çok sağlam ıslandım ama hasta olmadım İstavritlerin maşallahı vardı, çinekop kadar istavritmi olur Zor bıraktım orayı.
Suşi balıkla ve pirinçle yapılan japon çiğköftesi ... Ne olduğunu bilmeden tatlı sanıp yemiştim 10 yıl filan oldu , o gün bu gün düşünmesi bile kusturuyor.. Ama adamlar ne süslüyor be arkadaş lokum sanıyorsun..
Ben artık bu meteorolojinin hiç bir dedigine inanmıyorum, dün ve bugun de kuvvetli yağış vardı güya. Sabah camdan bakar ona göre çıkarım, en iyisi o.