perşembe kar geliyormuş ondan sonra balık olmaz diyorlar ne derece dogru? üzülürüm şahsen bu sene bu kadar coşmuşken
bugun öğlen 1.30 - 5 arası emirganda idim rapala ile 6 adet sarıkanat alabildim balıklar gayet iriydi çok çok fazla akıntı vardı , akıntının sakinleştiği anlarda balık alabildik ancak akıntı o kadar fazlaydıki kollar omuzlar bitti iptallerdeler
Baş baştır kel yada mangal nema problem Benim büyük beygirin işi , şifrelerim onda da var adam bizi morpheus yapmış ne diyim
Bende inanmadım , balığa değil yola çıktım . Beylikdüzünden havalimanına kadar her 10 metrede yıldırım çarpacak sandım. Hava berbat. Ama arkası iyi hemde baya iyi.
Arkadaşlar 1.istanbula ocak ayından önce kolay kolay kar yağmaz 2.istanbulda -3 derecenin altına düşmez 20 yılda bir görünen olaydır.
O kadar ciddi bir soguma yok gunduz sicaklıkları 10 derecenin altına düşmüyor, rapalacılık Ocak ortasına kadar devam eder.
Tarabya'ya uğradım, Kaptan Emre (armpa) rapala ile 5-6 sarıkanat almıştı. Bu yağmurda 3 kişi olta atıyor Tarabya'da, kovalarda sarıkanat vardı. Islanmayı göze alamadım olta açmadım.
Bana hiç sormayın dostum, cumartesi balığa çıktım hava kıyamet gibiydi zor kaçtık. Pazar işim vardı hava mis gibiydi. Pazartesi de meteoroloji kuvvetli yağmur göstermesine rağmen akşama kadar günlük güneşlik ve sakindi. Akşam Can'la balığa çıktık, 3 saat balığı aradık en sonunda gece 12'de Kalender'de balığı bulduk. Hem de ne balık atar atmaz üstünde. 2-3 tane sarıkanatı yakaladık bu defa da şimşekler arkasından bir hortum, etrafta ne varsa bir anda havalandı, sonra da o saate kadar yağmamış olan yağmur birden tepemize indi, malzemeleri zor toplayıp arabaya attık kendimizi. Bir kısmetsizliktir gidiyor bu günlerde.