Tamamda sezonu bu kadar erken kapattıgını hiç görmedim ben.. 3 haftadır sesi soLugu çıkmıyor ters bir durum yoktur inşaLLah.. biz kardeşLeri burdayız...
oturdum çalışma masamın başına ne kadar rapalam varsa dizdim elimdeki simlerle kurdelerle onların renklerine benzer çapari kombinasyonları deniyorum ilginç çapariler çıktı ortaya şimdi kırmızı kafa rapalaya benzer bir çapari ile uğraşıyorum bunları denemem lazım havaya bakın yarın yağmur olmazsa yeniköye gidip deneyecegim bir de resimlerini çekip siteye yükliyebilirsem sizlerin de fikrini almam lazım.sizlerin fikirleri benim için çok önemli
abi ben geçen denemiştim, Burak gördü çaparileri. beyaz/parlak yeşil organze + metalik sim ve turuncu / yeşil organze metalik sim. süper gözüküyor takımlar.
Herkeze selamlar, yurt dışında fuarda olduğumdan 1 haftadır balığa çıkamadım deliriyorum diyebilirim , havalar soğuyunca gece yemli iş yapmaz diye duydum gündüz rapala daha çok randıman veriyormuş ama işler malum gündüz bana uymaz gece gerçekten balık yemliye gelmiyormu gelmiyorsa sebebi nedendir? şimdiden teşekkürler...
Gündüz rapala ile av veriyor fakat havalar soğudukça aşağı inecek balık. Kuzey tarafta gece yemli av tamamen sıfır, Bebek, Karaköy, köprü ve daha aşağıları deneyin.
Selam herkese. Kaptan Emre'nin gündüz rapala ile 10 balık aldığını yazmıştım, yanlış anlamışım 32 balıkmış. Bu hatamı keyifle düzeltiyor, darısı benim ve sizlerin de başına diyorum
Pardon Onnik Usta'm, yeni gördüm. Tarabya'da almış balıkları. Sanırım mavi-turuncu ve sarı-beyaz rapala ile...
Biraderim malum başlıkta da tebrik ettim, burda da bulunsun bir tane Helal olsun, ellerin dert görmesin, daha iyileri rastgelsin inşallah... Bir de; o anason suyundan kaldı mı