abi tebrikler muhteşem av ayrıyetten kaç kez at çek yaptın abicim öle sen Cuma niyetim var kısmetse balığa gitmeye , bugunde çok içimden geçti havada güzeldi ama iş oldumu yapıcak bir şey yok .... Aşiyan tarafımı , yoksa bizim börekçinin orasımı
hepinize çok teşekkür ederim yer kalenin önü aşiyan hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı akıntı azdı benim kadar yakalıyan yoktu oskarın rapalaları işe yaramadı blufiş rapalaları modifiye ettim iyi çalıştı çakmeye başladığında bir biniyor süper. ben bu sene emekliliğimin keyfini çıkarıyorum çok yoruldum yarın çıkmam ama cumasabah ordayım kesin .gerçi yarın konuşuruz önemli not:rapalanıa rengi ne olursa olsun kafa kısmı mutlaka kırmızı olsun ben onları kalemle boyuyorum bu çok önemli
Onnik Üstad tebrik ederim mükemmel bir av olmuş. hafta sonu biz gitsek kesin balık olmaz. nasıl bir işse bende anlamıyorum
abi şaka yapıyon demi kandırıyon bizi şu anda mesaideyim vallaha iş şevk mevk kalmadı topluom tası tarağı istanbula geliyom
bu gün ilginç bir şey dikkatimi çekti yanımda çapari atanlar vardı onlar da iyi balık aldılar fakat onların yakaladığı balıkların sırtı yeşildi boyları bizimkilerden daha ufak ve inceyidi bizimkiler daha büyük sırtları çok koyu yeşil ve daha kalın ve çok iri balıklardı .çapariyede 2-3 -4 çekenler vardı
adi senle cuma sabahı bir plan yaparız Aret bana yarın rapalaları bırakır ben onları hazırlarım .bende her şey var arabada yanına hiç bir şey almadan gel yeter arabayı çıkarma boş yere
sahte balık olayında hologram olan kısmı matbbaa basıksı plastiği enjekte ederken öyle bir şey yapıyorlar ki tek parça gibi oluyor kesinlikle yapıştırma değil yarın bir arkadaşım var kalıp olayı için onunla görüşeceğim