Perşembe gecesinden cuma sabah 10 a kadar .. kapalı otopark değil .yol cebi. İsparkçılar yoktu piyasada yenidenmi başlamışlar ? onnik abi ?
Okan abi ikna kabiliyetin çok yüksek... Gece yemli sabah rapala diyorsu yani... Bana uyar abi. Peki Perşembe saat kaç gibi gideriz. Yani Perşembe akşam suyunu da değerlendirsek mi ki... Bu arada semaver mangal falan alayım mı yanıma... :hungry:
Mangal deme de bana Grubun mangacısı benim de .. semaver iyi fikir . Ama onuda her yerde yaktırmazlar
Eşkina levrek mığrı has kefal sarı kulak barbun ucan balık m http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51848
Cumartesi hava güzel gözüküyor, buluşma ayarlayalım artık Burak dün yeni makinasına kavuştu, doya doya atıp çeksin
Eyvallah Ceyhun'um. Tavsiyelerine uydum ve çok memnunum Bu arada tavsiyeleri için Mehmet ağabeyime de sonsuz teşekkürler Güzel temennilerinizin karşılığı küçük bir sabah raporu Ben ve Kaptan Emre'den gelsin... Sabah 07 - 09 arası... Uploaded with ImageShack.us
80 lüfer aldınız öyle mi, Bizde oradaydık neden görmedik acaba herkes yaprak tutuyordu. Bizde banka oturup yamyamları izledik. idk
Ceyhun'um tam istediğim randımanı alamadım Evet teknik olarak Lüfer olanlar var ama biliyorusun 35 cm'lik bir tane ile şenlenmek istiyorum Bu arada makine o kadar keyif veriyorki kofana gelsin, torik gelsin hatta yunus gelsin de iyice tadını çıkarayım diye çok dua ettim
Tebrik ederim,daha iyileri rastgelsin.Bu arada yeni bir kamış aldım,seninkinin aynısıymış şimdi farkettim.Hiç kullanmadığım için tecrübelerini öğrenmek isterim. Bu arada aldığın makine nedir.Bende kamışa uygun bi makine alıp güzel bi kombin yapmayı düşünüyorum.
dün aksam boğazdaydım erken saatLerde... baLıktan eser yoktu.. gündüz avLananLar cinekop baLıgı yakaLamıs sarıkanat çok çok azdı... 3 yerde oLta attık 2 saat takıLdık tek baLık aLamadık avı sonLandırdık... boğazı kompLe taradık durum heryerde aynıydı