Teşekkür ederim, daha iyileri sizlere rastgelsin inşallah... Kamışdan genel olarak çok memnunum, sadece keşke 4,20'liğini alsaydım diye hayıflanıyorum. 3 aydır kullanıyorum, hiçbir sorunla karışalaşmadım, biraz hor kullandım tık demedi şükür. Yeni makinem Daiwa Emblem Pro onu dün akşam ve bu sabah test ettim maşallah diyim çok memnunum. Biraz ağır ama bugün iki saatlik at-çek avımda hiç yormadı. Ki çok akıntılı bir yerdeydim. Biraz daha ilerde daha hafif bir kamış alma düşüncem var.
Eyvallah Volkan, daha iyileri sana rastgelsin inşallah. Emin adımlarla yürüyorum 35'e doğru ama balıkta aşağıya kaçmaya başladı. Yakalarsam yakalıycam
Sağolasın Okan abi. 40+40'tan bir kaç okadar daha pahalı malesef abi, 7-8 sene kullanırsam senelik 40+40'ı amorti ediyor Rastgelsin.
Mehmet abim allah senden razı olsun. Çok teşekkür ederim tekrar. Kamış için fikirleri haftasonu bir organizasyonda konuşalım abi Fikir fikir bir gün olsun
Çok teşekkür ederim Roy. Şu ana kadar toplamda kullandığım makine sayısı çok değil, 10-15 arasıdır herhalde, bu bir yana onlar bir yana... İlk gün izlenimim son derece memnunum, çok güven veriyor bana. Biraz yoğun kullanayım daha da iyi hissederim sanırım ne olduğunu.
10-15 arasında Shimanolarda var kullanan anlayabiliyor demiştim hatırlarsan Burak. Bol trofeler tutarsın inşallah reeling
Burak av resmini simdi gördüm alinti linkten ( telefondan anca biri alinti yapinca gözüküyor ) Tebrikler, lüfer de var orda sonunda
Roy teknik olarak var da, benim istediğim değil Şöyle 35 cm'lik bir canavarla debelenmek istiyorum ben Anca ona Lüfer diycem, bayram o vakit
Yeni makinen hayirli olsun burak umarim en iyi trofelerini bu makineyle en kisa zamanda yakalamaya başlarsin.. Avda iyi geçmiş kisa süreli bir maratonda iyi balik almişsiniz tebrik ederim.
O zaman limiti 5cm yükseltip kofana tutamayan adam diye imza modifikasyonu yap abicim Bu imza ugurlu mu geliyor ne? Totem olur sanki. Sudak dedik tuttuk Turna dedik tuttuk. Biyikli tutamayan adam yazayim ben de. Belki onu da tutarik
Burak Abi eline emeğine sağlık. Çok güzel bi av gerçekleştirmişsin. Yeni makinen de hayırlı olsun. Ben de bir makine kamış kombinasyonu oluşturdum ama değerli üstadlar ne der bilemiyorum. Oyster Cast 4.20 100-250 gr atarlı & Okuma Power Liner 865 makine. Sizce işe yarar mı boğazda. Benim asıl alma amacım gölde uzağa atmaktı ama sanırım boğazda da işe yarar...
Makineyi degistir. Yeni bir alba istanbul diye 4.20 250 atar kamis çikmis. Forumda alip kullanan arkadaslar memnunuz yazmis. Oyster biraz agir kamis. Makine için cidden degistir seçimini.
Bütçe kisitli ise Berkan abiye bir danis. Mitchel avocet bigsurf ve bu kamisi yeni aldi. Karaköy kisikta indirim var demisti. Tam fiyatini ögren. Fena makina degil, isini görür.