Roy Abi sanırım ikisini de değiştiremem. Bu kombinasyonu oluşturalı 1 yıl kadar olmuştur. Ama söylediğin kamış ve makineye de en kısa zamanda bakacağım. Evdekiler yine başımın etini yiyecek anlaşılan...
Roy abi küçük bi araştırma yaptım da; Alba istanbul surf 4.20 kamış : 117 tl Mitchell avocat big surf 6500 makine : 179 tl Sadece başımın etini yemekle kalmazlar...
Pek muhterem TFT müdavimleri; Hafta sonu gelsem diyorum, balık olur mu sizin sularda, bilhassa torik? Olur olur derseniz, şimdiden bir bakayım yoluna, izine.
Serdar abi, lüfer var ama torik varmı atmadan bilemeyiz Cumartesi için güzel bir yer ayarlayalım haber vericem abi. Görüşmek üzere.
Varda, ellerinde olan en harbi malzemeyi sitelerine koymazlar: http://www.albashop.com.tr Telefon et, anlaş, parayı havale edersin gönderirler. Sağlam arkadaşlardır, güvenilir insanlardır. Alışveriş yapmayı sevdiğim iki yerden biridir ki, pek mıymıntı müşteriyimdir, kolay beğenmem bir mağazayı.
İnternet alışverişi var. Sen yinede dükkandan alışveriş yap.Karlı çıkarsın. Yolun müsait ise Üsküdar kısığa git. oranın müdürü Necati bey iyi satıcıdır.
Bilgilendirme için teşekkürler Serdar Abi. Muhtemelen yarın belli olacak takımı yenileyip yenilemeyeceğim. Mevcut takımın yorma seviyesine göre... Mehmet Abi, Üsküdar bana epey ters kalıyor ama aslında ben de alacağım malzemeyi önce yakından görme taraftarıyımdır. Eğer ki yarından sonra kollarımı hissetmeyecek olursam Büyükçekmeceden Üsküdara doğru bir yolculuk yapar dönüşte de kanlıcada deneme yaparım...
İstoç'ta bir kısık var. Tahtakale'de bir daha var. Bir tane de Karaköy'de var. Bunlar yetmezse, vapurlar var, Asya kıtasına ulaşımı sağlayan. Tahminimce, bu malzemeler için kıtalararası bir sefer düzenlemen gerekmez gibime geliyor. Ama ne diyelim, nasip kısmet işte.
Aceleye gerek yok. Elindekiler işyapar. kendi kendine masraf çıkartma. En kötü ihtimal 120-150 liraya makina kamış dahil ayarlatırım .
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cumartesi 08.12.2012 Saat: 07:00 Yer: Aşiyan-Hisarönü Hedef Balık: Rapala/kaşık ile lüfer ve torik Hava Durumu: Çok bulutlu Hava sıcaklığı: 10° Rüzgar: Keşişleme 10km Cuma günü yağmurlu gözüküyor, yağmur sonrası av daha iyi olacak diye tahmin ediyorum. Gelecek arkadaşlar tam 07:00'de orada olmanızı tavsiye ediyorum, yer sorunumuz olmasın.! TFT logolu stickerlarımız ve cetveller elime ulaştı, isteyenler organizasyonda benden alabilirler. (araç camı, takım çantası veya kamış için) Ceyhun 0538 889 81 79
Daha önce konuştuğumuz yağmurluklar için toptan fiyatları aldım; .Yağmurluk takımı alt+üst sarı 0,32mm pvc kumaş, astarlı, kopişonlu, fermuar+çıtçıt .Gezer marka sarı plastik çizme .Koyu gri renkte bere Üçünün toplam fiyatı kişi başı 35tl'dir. Bu ürünlerinin kolileri 25'lidir, yani minimum 25 adet almamız gerekiyor. Nakış logodan vazgeçtim, belki forumdan diğer arkadaşlarda almak ister.
Bu gün yada yarın malzeme alacak olan varsa blue fish alsın banada 10 tane .. sarı kırmızı - mavi beyaz - turuncu - toplam 10 tabiki ... spotta 2.40 a düşürmüşler. Ceyhun neden sarı seçtiniz yağmurluğu ? özel bir sebebi varmı
Okan Abi, Ben işten çıkınca İstoça uğrayacağım. hepsinden karışık 10 tane alabilirim sana. İstoçta hangi avbayinin sattığını biliyor musun?
Tamamdır. Ben geçen gün istoçta Yaban Av marketten aldım 3.00 tl'ye. Üstelik her rengi de yoktu. Buradan kendime de alırım hem. Hangisinden kaç tane alim abi?