Bu adamlar sadece internet üzerinden satiş yapiyorlar diye biliyorum ben Yani o adreste sadece ofis diye biliyorum haberiniz olsun
kısığı sorsun orda, kısığın olduğu sokakta yaklaşik 10 12 tane satici var REMİXON falanda orada birinden birinde vardir büyük ihtimalle kısıkta varsa en ucuz orasi diye biliyorum üst alt caddelerindede toptancilar var toptan fiyatina parakende pek satmazlar ama satanlarda var bi kaç tane özellikle VMC iğne akliniza gelen tüm misinalar v.s toptancilari orada ve geneli parakende veriyor. Kurşunun kilosuda 6 lira
Bilmemki olabilir aslinda isterim ama bakalim anca 2 / 3 saat sonra belli olur gelebilirsem mesaj atarim abi ben sana banada bi iki rapala alirsin demi bende oscarlar var ama kirmizi kafa kalmamiş elimde 3 4 kirmizi kafa oscar ve senin beğendiklerinden 2 3 alirsan sevinirim
Ceyhun, sarı sarı çok göz alıyor yağmurluk, lacivert olursa bende almak isterim. Yeterli adete ulaşırsan bedeni bildiricem.
Sanırsam bu söylediğiniz olay emirgandada var.Daha öncesinde hiç takmayan yerlerde seri takılmalar olmakta.Özellikle biraz fazla boşluk verdiğimizde kurtarmak mümkün olmuyor.Birde dün önümüzden geçip iskeleye yakın kısımdan denize giren dalgıcı görünce bende acaba bişi varmı diye hayıflanmıştım.Sizde aynı olay üzerinde durduğunuza göre aynı şey emirgandada var galiba.Ne uyanıklar çıkmış.Şaştım vallaha
Evet ordada mevcut. Dibe halatı gerip bir süre sonra topluyorlar takılan rapalaları bu hırsızlar. Sonrada tane 1.5 dan satıyorlar.