Karaköy spot balıkçılıkta bol miktarda mevcut.L-18 i depodan talep edebilirsiniz.Teşhirde yoktu diye hatırlıyorum.
yarın sabah telefon ile sipariş geçicem, akşam elimde olur. kutular 20li, kaç kutu sipariş veriyoruz?
sen gıttın balık yapmayı kesınce olmaz böyle dedım almadan vermek allaha mahsus.. çıkardım kutudan senın kırmızı kafayı elımle denıze attım.. hem senın rapala kaptırma adetını bozmamış olduk bende öyle bır katili ıdam ederek kendımı vicdanımı rahatlattım lüfer tutamayan adam
Burak dün lüferi işinden terfi etti , artık kofana tutamayan adam. Bu hızla ve hırsla devam ederse . Bizim sırtıkaralara ulaşması hatta geçmesi an meselesi.
Kaşıkların anlam ve önemine dair bir konuşma yapmak isterdim ama... Çenem açıldı mı kapanmaz, dır dır dıııır, içişleri bakanlarını aratmayız. En iyisi ben sorayım, yağıyor mu oralarda, burada kesti yağmur ama kar soğuğu var.
Boşver abi havayı suyu sen ,davullu kaşıklarını getir yeter. Araçla gemene gerek yok ben seni gideceğin yere bırakırım geçen seferki gibi.
Cümleten hayırlı geceler. Malzemeleri hazırlayıp ancak geçebildim PC başına. İstoçun altını üstüne getirdim ve BlueFish lerin bazılarını buldum. 2.Ada - 3.Ada ... ne kadar av market varsa gezdim. En acısı da esnaflar arasında saygı sevgi bitmiş durumda. Hiç biri diğerini tanımıyor. Bi av bayi ismi soruyorum, "orası da neresi hiç duymadım" diyorlar. Başka nerde olabilir BlueFish diyorum, "kimsede yoktur boşuna dolaşma sen istediğin renkleri söyle ben getirtirim" diyorlar. Bencillik hat safhada yani... Neyseki Yaban Av Markette buldum(3.Ada Remixon un yanı) . 3.00 tl diyordu ama grubun adını ve ününü duyunca 2.50 den vermek zorunda kaldı. Ben de; B-06 = 4 ad. L-18 = 3 ad. B-04 = 2 ad. B-34 = 2 ad. B-22 = 4 ad. B-14 = 4 ad. B-25 = 1 ad.(son sahteydi) aldım. Umarım işe yararlar...
B 25 benim o halde Hamsi nerden buluruz onu bilmiyorum . Tekneler hamsi alamamış bu gün. Arkadaşlar bu adam efsane olacak balık katletmede aynen Batuhan gibi demedi demeyin
Mehmet abim Aşiyan'da Rumeli Hisarı önü tarafında kaldırım var, baştan sona park edilebiliyor, bir sorun olmuyor. Erken gidip yer bulmak şart tabiki...
Okan Abi, Özellikle ayırdım B-25 i senin için. Bu arada hamsi bulamazsak bende dolapta dondurulmuş istavrit var. Epey eskidir ama iş görür mü ki acep... ?