arkadaşlar oturdum sizler için olmayan rapalayı üretiyorum kırmızı kafa 30 tane kadar yaptım yoruldum biraz ara verdim
bak şimdi darıldım arabayı iki kişilik kullanıyormuşmuşş.. ben tek kişilik kullanıyorum ama hep 3 kişi oluyoruz.. hahahhaa sabah görüşürüz geç kalma beklemem bak :laughing: :laughing: :laughing:
Arkadaşlar, sabah eğer rüzgar yoksa fenerin öbür tarafında buluşalım.. Bugün bulunduğumuz taraftan daha az meşakkatli ve takılma sorunu asgari.. Eğer rüzgar çoğalırsa eski yere geçeriz..
Saat 5 5:30 gibi Emre ve Burak ile buluştuktan sonra Aşiyan'a geldik. 1 saat içinde tüm arkadaşlar gelmişti, havanın aydınlanmasıyla oltalarımızı atmaya başladık, balık boyları çok iyiydi. Kaba sarıkanat ve lüfer geliyordu oltalara. Rekor Alper'de 32cm lüfer . Balık ilerleryen saatlerde zayıflayıp küçülünce, Tarabya'ya geçme kararı aldık ve daha da zevkli bir av başladı. Biz gittiğimizde 5-10 kişi olta atıyordu, bizim ekip sarıkanatları çekmeye başlayınca kalabalık arttı tabiki ama herkesi tanıyoruz sorun yok muhabbet ve balıklarla dolu bir gün geçirdik. Eve balık götürme derdim olmadığından hem sohbet hem av yaparak günü çok keyifli bir şekilde kapattım. Burak (Lüfer tutamayan adam) muradına erdi ve artık kofana tutmayan adam mertebesine terfi etti reeling KARADA BALIK AVI!!! Aşiyan'dan Tarabya'ya geçerken Emre'nin arabadan bir ses geliyor ama rapala sesi gibi sanki sarıkanat rapalayı sallıyor ve bilyaları ses çıkartıyor gibi. Kenara çektik arabanın altına baktık evet haklıymışız Arabanın ön lastiğine bir livar takılmış ve içinde bir sarıkanat var :laughing: Karada balık tutabilen Kaptan Emre'yi tebrik ediyorum :laughing:
Kaçta tarabyaya geçtiniz acaba.Bende aşiyana gelmiştim ordasınızdır diye 1gibi falan.Sanırım tarabyada daha hareketliydi.Ben aşiyana gittiğimde kepçeyle kraça toplayanlar vardı
Bunlarda benden arkadaşlar biraz geciktim gruba ama kismetime düşenler Balik eyiydi hemde iri iriydi ama işte yine çok zaman ayiramadim ve akşam suyuna kalamadim Daha iyileri sizlere rastgelsin. Min sanirim 22cm seçmeceydi bugün balik kaba sarikanat nerdeyse hepsi 2 tanede lüfer denilebilicek balik var
Emre'nin Kara'da balik yakalaması cok ilginç olmuş , supersiniz arkadaslar, tebrikler balıklar çok guzel. Arkadaşlık ta öyle...
Bu değil, bu da değil, bu bizim köyden heç değil Bunların hiçbiri istediğim lüfer hazzından değil Ama maşallah... Herşeyden önce sana teşekkürler Ceyhun'um, gene çok güzel, keyifli ve bereketli bir organizasyonda buluşturdun bizi. Bugün maşallah kısmetli günümdeydim ama bir çoğumuzun kovası da en az benimki kadardı. Uzun zamandır bu kadar kalabalık organizasyon olmamıştı. Balık tutmak heleki dostlarla beraber tutmak zaten apayrı bir keyif. Hava da mükemmeldi. Montları çıkartıp güneşin karşısında ohhh misss Kaptan Emre'den korkuyorum, havada da balık tutacak yakında Bir yerde balık varsa adam affetmiyor maşallah