vay arkadaş bugun foruma öğlenden beri girmedik oku oku bitmedi mesajlar yalnız okurken bi şey dikkatimi çekti burada aynı sevda uğruna güzel bir beraberlik oluştu , sohbet hoş , okurken hem gülüyorum , hem bilgileniyorum , hem öğreniyorum bu arada yagmurluk olayına benide ekleyebilirsin ceyhun yalnız sarı diilde bende lacivert olsun derim , amma ille sarı diyosan oda olur ...
Mehmet abi, bebek tarafından aşiyana geldiğinde ışıklardan sol yukarı bir yol çıkar. Arabam illa dibimde olmak zorunda değil diyorsan o yokuştan çıkarken sol tarafta bulduğun ilk yere park edebilirsin.
baltalimanından karaköy istikametine giderken mezarlığa çıkmak için ışıklardan sağa girince bir yol bulunmakta.Oraya park edebilirsiniz.Biraz yukarılarda yer vardır.çünkü yolun yukarısı daha geniş.Biraz yürürsünüz max 3-4 dk ama ücretsiz park edebilirsiniz
Neresi, neresi? Üç tane PM hakkım var hala, bir temizlemem lazım oraları gene gerçi, dolması an meselesi.
Arkadaşlar şimdi haber geldi; Onnik Usta koli koli BlueFish sahte almış, yarın organizasyona gelecekler boşuna aramasınlar Onnik Usta yardımcı olacak...
işte bir tane geliyor yarın sabah oradayım daha önce 1-2 kere attım ama sonuç sıfır en az 5 defa kurşun ve rapala koptu sizden öğreneceğim şeyler yarın sabah oradayım kovmazsınız beni herhalde, bu yağmurluklardan bende alayım diyecem ama kilo 115 boy 1,80 olmaz bana daha büyük beden varmı?
Onnik abi, Tayfun abi, Aret ve Can Aşiyan'da kovaları lüfer ile dolduruyorlar.Onnik abi ile Cengiz balıkçılığa geçtik kolileri aldık. İsteyenler Onnik abi'den alabilir. Son kalan sahteleri topladık haberiniz olsun daha yok.
YARIN KESİN TATİLE ÇIKAR O BALIKLAR BU ARADA EKİPTE ARTI 100 LERİN SAYISI OLİMPİYAT GÜREŞ TAKIMINDAN FAZLA SANIRIM 115 TE BENDEN ...
Dün Aşiyanda toplam 3 kişi balık tutuyordu. Balık ta yok denecek kadar azdı. Bugün balık var. Yarını söylemeye dilim varmıyor Ceyhun. Yarın inşallah biraderle bende oradayım. Bu arada mesaj için teşekkürler. Görüşmek dileğiyle...
Cengiz balıkçılığa gitmişken kamışı yenileyim dedim http://www.avmarketi.com/asp/product/146282/Lineaeffe-Tournament-surf-kamis-4-30mt-VIP- Lineaeffe tournament 430 200gr aldım, ama webte ağırlıkları yanlış yazılmış. Orada tartıya koydum 470gr geldi kamış. Yarın bol bol test ederim
Çok fazla halkası var sanki, neyse hayırlı olsun. Yarın görürüz marifetini. Laserfish i ne yaptın ? duruyormu