bende sabah geldim ama avlanmadan gittim tarabyada öğleden sonra 1 saat kısmetimizi aldık döndük yarın akşama kadar hava yine güzel sabah 6 da tarabyadayım
Kenan olmuyor böyle. Ben geliyorum sen yoksun, sen geliyorsun ben yokum. Ne zaman omuz omuza gene kovaları doldurucaz yav? reeling
kardeşim görüyorsun işler feci yoğun. yoksa sabah oltamı açar doya doya avlanırdım. ama bir ailem var ve geçimi benden sorumlu. kısmet ya işte gönüller bir emin ol. bakalım yarında bende rapor bekleyin weather underground yarın akaşm 7 den sonrasını yağmurlu gösteriyor bana saat 12 ye kadaryeter bile artar
Yok yok biliyorum Kenan durumu, merak etme. Ama uğurlu geliyorsun bana, biliyosun bugün benim oltaya bi elin deydi... Maşallah... Sana yarın için rastgelsin kardeşim. Ayrıca oralarda bir torik dolaşıyormuş, bi zahmet onu alırsan çok memnun olurum
eyvallah burakcığım.inşallah ama o torik benim 10 lb misinayı patlatır. ben lüfere razıyım. iyi geceler ayrıca sn Ceyhun Bey sms e cavep gelmedi
Böyle bir organizasyona katılmamı sağladığı için Okan Abime ve böylesine güzel bir organizasyonu tertiplediği için Ceyhun Abime ayrıca sıcak kanlılıklarından ötürü tüm Tarabya Fishing Team üyelerine yürekten teşekkür etmek istiyorum. Bu benim ilk katılımım ve geçirdiğim en güzel avlardan biri üstelik en bereketlisiydi. Resmen balık bahane dostluklar şahane. Ceyhun abi, bu avın ağrısı kollarımda tadı ise damağımda kaldı bundan sonraki tüm organizasyonlara da katılmayı can-ı yürekten isterim. Herşey için çok teşekkürler...
İçim giderek okuyorum mesajlarınızı. Bugun oğlumla geçirdim tüm günü, doktor kontorllerı vs. Pazarda doğum günümüz var Ama iç işleri bakanından da onay alındı haftaya cumartesi tüm gün benım. Şimdiden ahftaya yapıalcak organizasyona geleceğimi bildiririm Şansımada rezalet hava olur.
Günün rezili geldi Bir daha uyumadan balığa gitmek yok. Neredeyse balık işini bırakacaktım Tarabya'ya geçmeseydik..
cumartesi akşamı(dün) karaköyde yeni aldığım rapalaları deneme fırsatı buldum,balık seyrekti zaten kraça katliamı yapıyorlardı bu da yem bol demek.neyse payıma düşeni aldım Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler,daha iyileri rastgelsin.Hatta bitanesini sudan cıkarır cıkarmaz düşürdün,arkadaşların üstüne atlayıp sonanda yakaladılar dimi.Takımı kıyıda kesti falan
yağmurluk takım, bere ve çizme almak isteyenler isim yazdırsın lütfen. ceyhun onnik çavdar Burak A. MarjinaL_AvcI volkanca alperm Orsilon
gerçekten güzel bir organizasyon oldu havanın güzelliğide ayrıca güzel oldu Aşiyanda belirli bir bölgeyi saat 6.30 tan 12 ye kadar komple kapattık resmen , ki bu gerçekten kolay değil oranın ne kadar kalabalık oldugu aşikar.. Balık sabah suyunda hakkatten güzel av verdi . bizde payımıza düşeni denizden aldık , ama aralarında ceyhunun bahsettiği 32 cm lik Lüfercik benim yakışıklım oluverdi Burak beni günün trafiği kilitleyen durağan adamı ilan etmesi güzel hatırlanır kareler arasında yerini aldı Ben saat 12.30 gibi avımı sonlandırdım arkadaşlar Tarabyaya devam etti ama bizim içişlerinden sorumlu bakan buraya kadar dedi
Bu arada grubun gerçekten acaip pozitif bir havası oldugunu, yardımlaşmanın sınırsız olduğunu , sohbetin muhteşem oldugunu ayrıca belirtmek istiyorum
Grup gerçekten dostluk, av ve yardımlaşma açısından çok iyi oldu. Yalnız Aşiyan'da dikkatimi çeken herkes bizim takımı tanıyor foruma üye olmayan ama okuyan kişiler bile oradaydı ve tanışma imkanım oldu. Bizi takip eden herkese teşekkürler. reeling