yağmurluk takım, bere ve çizme almak isteyenler isim yazdırsın lütfen. ceyhun onnik çavdar Burak A. MarjinaL_AvcI volkanca alperm Orsilon Ugurates Fake bait wolk23
Ceyhun Abi, TFT arması yağmurlukların hiçbirinde mi olmayacak yoksa isteyemeyenlerin ki mi armasız olacak?
Uffjjj yarın sabah mı getsek acep Bu arada ben ciddiyim, salı sabah (tabi isterseniz yarın sabah) kesin gidelim. Sabah iyotlandığım zaman iş de daha çekilir oluyor
yok ya Burak tutturdu börek diye ama biz zaman kaybetmemek için durmadık ona söyleniyor hala :laughing: balık aşkı
Yağmurluk kalitesini değiştirelim bilader. Bir sigara darbesinde Aydemir akbaş modeli olur gibi geliyor bana
Yok usta yalvardım yolda ama önünden geçip gitti bu adamlar gözümün yaşına bakmadan sürüklediler beni o banklara...
Tamam puro hazır yakar basarız . Alper'in logosu yok hala , herşeyi devletten beklemeyin bi zahmet demi ama
Bizim tuttuğumuz yerde balıklar kovalara sığmamış gittik gördük, neden sürüklendiysek mezarığa onuda anlamadım .
Okan abi bizim balık tuttuğumuz yerde 140-150gr yeterli geliyordu, diğer yerde akıntı hemen önünde kırılıyor 170gr-185gr atman gerekirdi.! Aynı balığı tutmak için neden daha ağır çalışalım ayrıca herkesin takımı bu ağırlıkları atamayabilir.
Gerçekten ilk durduğumuz yerdeki kovalar silme doluydu. ama nasip işte. balık işi cidden nasip işi. Bu arada şimdiden teşekkürler Ceyhun Abi.