Mükemmel kombinasyon Ceyhun, daha ne olsun :thumb: Belki botunda lacisi vardır , bi görüştüğünde sorarsan iyi olur .
ceyhun blufish rapalayı yapan kim biliyormusun bütün takım için koliyile alalım sen yeri oğren ben gider alırım
abi renk farketmezse koli ile alalım. 1,9-2 tlye gelir tanesi. yalnız benimde gelmem lazım almamız için
Ben bugün Aragon kırmızı kafa kullandım 80'lik. Çok iyi sonuç verdi... Bluefish kırmızı kafa alıncaksa birkaç tane ben de isterim. Unutmadan ekliyim bugün hiç rapala kaptırmadım denize, hatta giderken benim rapalayı Kaptana bıraktım
o aragon zaten bomba sahte, mavili olanı ile geçen sezon show yapmıştık Kenan'la, ama sezon sonu artık stoklarda rapala renkleri azaldı. bulursam alırım Burak.
o da getiriyor bence. balıkavmarketi ni kuran firma... ürünlerine baktımda en ucuzu 30 lira yok yok Cengiz getirsin
ceyhun merhaba ben emir hayırlı olsun.sabah bizim ordan 43 cm palamut aldım powerlıne kırmızı kafa üstü turuncu ile
Abi istocun altı üstüne getirildi, birinde 7 tane kalmış , diğerlerinde çeşit kırık. İşler iyi sanırım
E kardeş.. adam istese bu kadar reklam yapamazdı.. tonla para verse balıkçılar arasında bu kadar gündem yapamazdı... Alooo , TFT sayfa yöneticilerine sesleniyorum.. bedava isteyin bi kaç koli, sayfa sayesinde yok satıyo..
Muhtemelen karaköyde de kalmamıştır. inşallah Onnik abi bulur yoksa ben zıpkınla gelicem orgnizasyona Gerçi bana cazip gelen kısım duygusal yanı, blue fish kofana demek o bakımdan duygusal bağ oluştu. tiger, x-trap filan duygu uyandırmıyor bende