tebrikler Onnik abi, bizde tüm gün rapala çalıştık sonra istavrit çaparisi ile 2kg istavrit ile bitirdik avı. Demek lüferler seni ziyarete gelmiş Telefon etmişsin bana ama arabada unutmuşum teli geç gördüm (önce forumda raporu gördük ). Modifiye sahtelerin bir resmini gönderirmisin abi?
Onnik Abi ben de bugün tarabya da The Garden Tarabya nın önünde rapala çalıştım. Seni aradı yakınlarda gözlerim ama sen çooookk uzaklarda ustalık döneminin meyvelerini toplamışsın. Ben ise çıraklık işi 6 çinekop 1 sarıkanat ile akşam ettim. Tebrikler onnik abi, bu raporundan sonra yarın sabah suyunda şansımı denemeyi düşünür oldum...
Omnik çavdar oncelikle tebrikler cokgüzel av olmuş. Bende yarın sabah gitmeyi düşünüyorum fakat rapalayla daha önce hiç balık tutmadım. Bir kaç soru sorup başını ağrıtacağım ama yardımcı olursan çok sevinirim. 1-Kaçlık kurşunla atmam lazım birde rapalayı kaçlık misine ve misine uzunluğu ne kadar olmalı. 2-Tek fırdöndüye kurşun ve rapalayımı bağlıyoruz? 3- Uzağamı atmak lazım sarıkanat ve lüfer için Birde kurşunu dibe batırdıktan sonra palamut tutarlarken görmüştüm hiç durmadan hızlı bir şekilde sarıyormuyuz? Komik veya saçma sorular sorduysam kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten hiç rapala ile deneme yapmadım Teşekkürler şimdiden.
unutmadan elimizdeki rapalaların kafasını kırmızıyamı boyıyım? birde 7 cm mi olması lazım mutlaka daha buyuk rapalayada geliyormu? rapalada 2 kanka var balıgın karnının altındakileri sökmek lazımmı karışmaması için?
Suya ısıya dayanıklı hologramlı etiketlerin bir tarafı gözle görülemeyecek düzeyde tırtıklıdır. Enjeksiyon kalıbının içine önce bunu koyarak plastiği basarsan kemik gibi olur ama nihayetinde kullanıldıkça (tuzlu sudaki tuz zımpara gibidir) sağa sola da sürtündükçe soyulur gider. Evladiyelik çözümler var , 20 yıl paslanmazlık (iğneler dahil ) ,solmazlık ,renk atmazlık garantisi .. nasıl ? Bunu rapala ve yozuri de biliyor ama kullanılıp atılacak şeyi üretmek iyidir. Mercedes 230.6 modelini 1965 te üretti ve hala bin pişman ...
bugun okadar ısım varken neden hacıosman yokuşundan çıkmadıysam sahılde gordum ceyhunu.. gel dedıler geldık.. aynı sekılde 2 kıloya yakın ıstavrıt.. bır saat rapalada ıse 1 cınekop bır tanede sudan kaldırırken düşme olayı.. yarın sabah nöbetcı ılan edıyorum bu arada Ceyhun kendımı sen ne dıyorsun?
kardeşim ben yazdım renkleri( b-34 5 adet)(L-18 6 adet )(B-23 5 adet) (L-15 4 adet)(B-07 3 adet)(L-17 2 adet)(B-14 2 adet)(L-14 2 adet) biraz fazla olacağım ama orta iyneleri de sökersen büyük kıyak yapmış olursun .
Yarın sabah saat 6 gibi başlıcam at-çeke, saat 9 a kadar. Hiç olmazsa bi 6-7 tane daha yakalayabilirsem mangalı yaktığıma değer... google mapsten onnik abinin çalıştığı meraya baktm ama oralarda arabayı park edebileceğim bi yer göremedim. Belki kuşbakışı baktığımdandır. aşağıdan bakınca aracı park edebilecek bir yer var mı abi yakınlarda...