Atarken biri anyaya diğeri Konya'ya takılacak . Ama onuda yaparız . 1 haftadır kurtlandım arkadaş. Ne zor işmiş evde çocuk bakmak.
sabah 10 balıktı fakat yağmura ve ıcıme gıren suya dayanamayarak bende rapalama olmamak ıcın ogle arası verdım.. 0630-0830 arası rüzgâr cok sıddetlıydı... ogleden sonrada aksam 1700 e kadar zorladım kendımı fakat bu sefer yağmurluk cızme tam takımdım.. malum aksama taze balık sozumuz vardı en azından sozumuzu tuttuk... hepınıze rastgele
Öyle deme belki biri anyadan lüfer öbürü konyadan sarıgacı çeker Balığa gidemeyince insanın aklına sıkıntıdan böyle şeyler geliyor işte Ama dediğin gibi çözülür belki de 2si karışsa belki 3ü iş yapar Abi ne zaman sahalarda görüyoruz seni tekrar?
Bir aksilik olmazsa Cuma günü nöbet bitiyor sabah 6 da sarıyer'de börek , 6.30 fişek ... Sabah sabahta mangal çekilmez... ona benzer bir sistemi adriyatikte görmüştüm . o mangal günü Ceyhun ' ada anlattım hatta yaptım ama o kadar anason ve arpa suyundan sonra bir adet gelincik yakalayabildik anca
burakcım ÇAPALA yı araştırdım sehır efsanesı dıyorlar zamanında bunu başaran bır ustad varmış... ama sonra evinden aldırmışlar.. ama bugun fotolarda olduğu gıbı bır rapala bır yemlı mod lamasını denedım ıstemeyerekte olsa ve başarılı oldu.. hem sen lüfer tuttunda sımdı ÇAPALA ya mı geldı sıra... hadı uyu sen
Kaptan aklım o namıssız lüferde hala uyku tutmuyor Çapala ile ağırlık bazında belki lüfer hissiyatı yaşarım diye düşündüm
elimizde markamız var .yapanlardan eksiğimiz yok çünkü kullanıyoruz deniyoruz neyin düzgün neyin bozuk olduğunu biliyoruz
her türlü ekip ve ekipmana sahibim .olmayanlarada kolay ulaşırım.. Aklımda kurşun gerektirmeyen sahtelerden başlamak var. 30-50 gramlık sahteler. Hidrodinamik test alanı bile var her türlü akıntıyı atelyede oluşturabiliriz
sabah 07 de başlayan av şimdi bitti şimdi yazdıklarımı okuyanlar bana kızacaklar 40 ad 25 cm nin üstü sarıkanat 80 30ad cm nin üstü lüfer 7 cm rapala kırmızı kafa - kırmızı sarı turuncu - kırmızı mavi gümüş renkleri tercih ediyor elimde rapala mapala kalmadı hepsi bitti
malzeme almaya gidecekmisim ?bana bir kıyak yaparsan çok makbule geçer 20 ad powerline blu fish renkleri sana bırakıyorum
Onnik usta tebrikler. Bu gün bende gelecektim.Dişçiye gitmek zorunda kaldım. Kaçırdık balıkları. Yarın balığa gitmeyi düşünüyormusun?
Onnik Abi tebrikler, klasik mera mı yoksa Aşiyan tarafları mı? Bir de neden bu saatte bıraktın? Yarın 3-3:30 gibi işten erken çıkarak gitmek istiyorum. Acaba balık kesiyormu o saatte?