Geçen hafta Ceyhunun gözü korktu yağmurdan Şaka bi yana yağmur hadi neyse ama rüzgarda olta tutturmak ve anlamak imkansızdır.. Tekne balıkçılığında elle tutulan takımda sonuç almak mümkün ama kamışla rüzgarda yemli balığı hiç kimse anlayamaz ve zevk alamaz.. İptali uygun olmuş.. Alternatif tekliflere açığız..
Kaptan Emre foruma üye olmuş ama daha yorumunu göremedik İstanbul'da beraberiz ama gemiden göndereceği raporları merak ediyorum reeling
Abi yağmur var dedi ceyhun ama bakalim kalkinca gidesim gelir sanirim yani hava çok kötü değilse ararim ben seni
Ufukta yolculuk mu var Emre? Bugün çok keyifli yerler gezmişsiniz bir de balık olaymış tam süper olurmuş Yarın konuşalım güzel bir rapala organizasyonu yapalım
Günaydın arkadaşlar, Malum bir kaç gün havalar bozuk. Bende fırsattan istifade bugün öğleden sonrası için izin alıcaktım. Saat14:00-17:00 arası sadece rapala düşünüyordum. Sorum şu, böyle kapalı, yağmurlu lodos vs havalarda rapala iş yaparmı. Yoksa bana hiç gitme boşuna bugün mü dersiniz?
Hiç şüphe etmeden kendini boğazın engin suLarının yanında buL.. ve Engin kişiLiginLe sudaki en engin Lüferi çek
KraLını tanımam aLırım baLığımı.. Burak bak yarın baLığa Security'Le geLiyorum.. üstüme atanLarı takımıma doLananLarı Arıza çıkaranLarı başımdan savacak, Lüferi sudan çıkarttıgımda onu havada yakaLayacak, özeL koruma
Ceyhunum emeğin için eline koluna sağlık. Taa nerelere gitmişsin öyle .. Çok güzel fotolar. Org. her zaman olur takma kafaya, selamlar
Yarın hangi saatlerde orada olacaksınız ? Yarın öğlen kadıköyde işim var. Sonrasında akşam 7-8 e kadar yanınıza gelebilirm.