kardeşim 3 gun once pazardaydı o yağmur sonra cumartesiye geriLedi.. simdi ise cumartesi hafifLedi.. yarınki hava durumunu az cok tahmin edeyim sana.. Cumartesi Lodos ruzgar hafif, ve hafif yağmurLu Pazar Lodos karayeL karışık.. yağmurLu
Yıkıldıkça yıkılıyorum kardeşim Bütün haftayı bu pazara göre organize ettim, şimdi pazar günü hava çok bozuyor. Biliyorsun bu hafta sonu uzun bir av yapmayı planlıyorduk, bu şartlarda yalan olacak galiba banghead banghead banghead
bana farketmez kar da yağsa balıktayım .dün akşan balık bahane sohbet şahane gayet iyiyidi Emre 1 tl lik rapala ile iyi balık aldı Ceyhun idmansız olmanın zorluğunu yaşadı ben ve Mehmet bey iyi muhabbet ettik sonra da sen geldin . Burak kaça kadar takıldınız?
Cumartesi gunki hafif yağmurda neLer yaşarım az çok tahmin ediyorum.. Sende de birşeyLer şekiLLendi sanki Üzme kendini ben 2 hafta aksiLikLe yoğruLdum özLeştim nasip bu haftayaymış, benim teLafim yoktu en azından senin teLafin var, gönLünü ferah tut..
Ben cevaplayim 1 liralik sahte shimano makina çalişiyo millet bakiyo Kepçe varmi Kepçe 20:30 gibi döndük abi yemliye attik ama oltaya bakmadik muhabbet güzeldi zira yemlide iş yapmadi 1 saat denizde kalan oltadan yem olduğu gibi geldi
Onnik Usta'm muhabbetin herzamanki gibi çok keyifli olmasından mütevellit, balık tutma konusunda muvaffak olamadık Hiç balık yoktu demenin bir başka yolu bu Sizden sonra 1-1 buçuk saat kadar yemli denedik ama nafile. Ne bizde ne de çevrede en ufacık tık bile yoktu. Uzatmadan evlere dağıldık Usta'm.
Şekil şemal tamam Yavuz'um. Plan başkaydı, o moralimi bozdu biraz. Kısmetse hafta sonu ama öyle ama böyle bir şekilde kıyıdayım
İşim var bugün Ama yarin sabah erkenden başlayan bir maraton düşünüyorum burağim gel sende çikabilirsen rapala gündüz fena değil eğlendiriyo
Sevgili kayın pederim Ahmet Umarusman Dün gece hakkın rahmetine kavuşmuştur. İnananlar dualarını eksik etmesin. Allah tahsiratını affetsin.
Başınız sağolsun. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabırlar dilerim.