Ayip oluyooo biz gelemiyoruz tanisma kaynasma adina harika. Böyle organizasyonlarla sahillerde bilinçli avci sayisi artacak. Canigönülden tebrik ederim Ceyhun. Eh bize de fotograflari beklemek düser...
Bu hafta Cumartesi ama haftaya garanti Pazar günü olacak. Yarın avlağa gidip ayrıltılı balık durumu raporlarım. Bundan sonra ki organizasyon için bir gün önce balık durumunu kontrol ederim. Böylece balık garanti, sohbet şahane olur
Çok güzel düşünmüşsünüz.. malesef c.tesi seminerim var, pazar da anneler günü.. bolca foto video çekin, şimdiden rastgelsin..
pazar günü olacak buluşmada orada olacağıma eminim cumartesi gidecek arkadaşlara inşallah kovalar yetmez de hem sohbet hem balık tadından yenmez
Cumartesi sabahı kısmetse bende ordayım. Tanışmak, kaynaşmak ve bilgi alışverişi için mükemmel bir organizasyon. Tebrikler ve saygılar.
haftaya Pazar gelirsin abi Teşekkürler, inşallah güzel bir organizasyon olacak. Serkan Bey sizi de ekledim listeye. Cumartesi görüşürüz.
slm ceyhun kardeşim ben bakırköy sahilde oturuyorum.arabam yok.takdir edersinki benim için malzemelerle gelmek çok zor olacak.eğer bakırköy taraflarında aracıyla geçen biri benide alırsa seve seve gelmek isterim.telefonumuda yazayım belki ilgilenen olur.sizlerle tanışmayı bende çok isterim.sağlıcakla kalın.tel no. 0531 294 71 80
çok güzel olacağa benziyor yalnız bi sorun var gibi. normal günlerde yani hafta içi bile kıyılarda omuz omuza oluyor insanlar.haftasonu hemde geç sayılabilecek saatte inşallah yer sıkıntısı yaşanmaz. ben yarın arnavutköyde olacağım gelen arkadaşlarla tanışmak isterim.şimdiden herkese bereketli ve güzel bir av diliyorum organizasyon sahibi abimede teşekkür ediyorum reeling
Oraya devamlı gelen herkesi tanıyorum ve ben saat 7gibi avlakta olacağım. Yer sorunu kesinlikle çıkmaz. Emre senide bekleriz cumartesi.
inşallah ceyhun kardeşim.dediğim gibi tek sorunum ulaşım.hallolursa gerçekten sizlerle tanışıcağıma çok memnun olacağım.hayırlı geceler.
ben de katılmak istiyorum p.tesi sınavım var ama gelmeye calısacagım. cok guzel dusunmussunuz. keşke yemli gece avları için de organizasyonlar yapılsa böyle avlarda ustalardan bir şeyler öğrenmek isterim.
Ceyhun, tebrik ederim, uzun zamandır yapılamayanı çok pratik ve kolay bir şekilde yapmış olacaksın. Keşke ben de katılabilseydim ancak cmt çalışıyorum maşesef, bol şanslar.
ya ama yaa bende gelmeyi çok isterdim ama gelemeyeceğim. haftaya pazar da yapılırsa bir organizasyon muhakkak sizlerleyim