cumartesi 8 de ordayız gökhan seneler oldu sende cumartesi ayarlayabilsen iyi olurdu görüşürdük telefonum 0533.635.32.43
Ceyhun yarın yağmur var sanırım Ben de pazar günü o bölgede olacağım,zaman denk gelmedi bir dahakine inşallah
teşekkürler herkese, bir sonra ki organizasyon haftaya pazar günü olacak. Yarın yağmur yok. 24 derece ve sabah rüzgar hızı çok düşük. Çok güzel olacak. Bugün ki balık durumu için resim ekliyorum.
Bu benim kova fazla yormadım kendimi 09:00 - 12:00 arası. balıklarıda tutamayanlara verdim. Yarına hazırlanıyorum diğer kovalar ve resimler; kefal tutmak isteyenler !!!
anadolu kartalları şilede kalkan organizasyonu yaparken ben sınavdaydım şimdi çok büyük ve tahminimce mükemmel geçecek bir organizasyon... ama ben yine katılamıyorum cyr
bir kere de bizimkiler şu hava durumunu doğru tahmin etse dişimi kırıcam. bu bizimkilerin tahmini http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SARIYER#sfB Bu da her zaman izlediğim sitedeki hava durumu tahmini (%95 doğru çıkıyor); http://www.weather.com/weather/tomorrow/TUXX0014 insan hiç bir şey bilmiyorsa biraz kopya çeker bulutu gören yağmur geliyor diyor.
kambersiz düğün olmaz yeni birinide aranıza alın ceyhun bende varım hatta beraberimde bir arkadaşımıda getirebilirim +1 tel 0530 416 18 63 ayrıca arabada boş yer var ben ümraniyedeyim anadolu yakasından gidecek olanlar varsa bir yerde buluşup beraber geçebiliriz bilginize
yarın ne yapsam kılık değiştirip bütün işi gücü bırakıp gelip orada çay kahve satsam bu kalabalığa köşeyi dönerim
Kadir Bey, çok memnun oluruz katılımınıza. Yalnız ilk mesajıma ekleme yapamıyorum şu an, yarın Tarabya'da görüşürüz.
Katılımcı Listesi (cyhnckr)......... Ceyhun Çakır (VPN)............. Kenan Sağlam (Orsilon)........... Okan Sezer (aytekinözakın).... Aytekin Özakın (darkklly)........... Batuhan Bilgin (Egeli34).......... Murat (suats)............Suat Arıkan (ssozkan).........Serkan (ismaill).............ismail (dude)...........Mustafa Bektaş (tospaaa).......Nazmi ZORLU (urlbro)........Ural Kulikoğlu +1 (jerome).......kadir corek +1 (rockchy).......furkan +1
Sabah 7'de Tarabya'dayım. Hem erken gelen olabilir diye hemde yer ayarlıcam. Arabam Peugeot 207 siyah, yarın görüşmek üzere.
ceyhun abiiiiiiiiiiiiiii bende varım dayımla geliyoruz 9 gibi orada oluruz. beşiktaştan hangi otobüsle gelebiliriz?