Tatilden döndük, tatlı su levrekleri...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stanlyy tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Bizimde normal avlarımızı kamp eşliğinde yaptığımızı düşündüğümüzde bu da bize yetmedi Yusuf bey.

Hepimizin huyudur ya bıraksalar 3 gün avlakta yatarız hesabı. Süremiz ne kadar olursa olsun yetmiyor hiç birimize. :)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, daha uzun nice güzel avlar yaşamanız dilerim. :)

Rast gelsin...

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dikkat ettiysen gelemediğin bir avda 10 kere telefonlaştık, raporda bile ismin epey bir telafuz edilmiş abi. :) :)

Gidemediğimiz yerde gönlümüz bir, gideceğimiz avlarda da telafi edeceğiz İnşallah son zamanları. Şu turnaları aradan bir çıkaralım da en yakın zamanda beraberde gidelim. :)

Birde balıkları şoklatıp kargo imkanımız varsa Adana'da senseyden isyan sesleri yükseliyor. :p :p

3. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

fatih tebrikler keyifli avınız için.3-4 sene önce bota gerek kalmadan kıyıdan çok güzek balıklar veriyordu avlak.şimdi botla girip derin dalarlı voblerlerle derin yerleri sağı solu karıştırırsan biraz balık alabiliyorsun.balığa ulaşmak giderek zorlaşıyor.sevgilerimle.daha güzel avlara.:)

4. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abi sen geçen seneyi diyorsun, Bora abinin dilinde tüy bitti 2 senedir, gidelim gidelim diye onla da gidemedik. :)

Sen Ankara'ya bir gel, kalacağın her gün farklı bir türe götürmezsem adım Fatih değil... :) :)

Aklımız sende ve her yaptığımız avda defalarca kulağını çınlatıyoruz abicim, hele şu mühim heyecanınızı bir atlatalım gözümüz yollarda emin olabilirsin...

Ailecek selamlar, kendine çok iyi bak... :)

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Fatih abi, Ankara'da bir kaç bölgede daha levrek merası olsa da bu boylarda çıkan tek yer ve enteresan tarafı burada da bir tane küçük levrekle karşılaşmadık.

Botumuzda misafire her zaman yerimiz var, geleceğiniz zamanı bildirmeniz yeterli, ağırlamaktan mutluluk duyarız... :)

6. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Mustafa abi, daha güzelleri seninle olsun... :)

7. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Çok güzel hareketler Fatih, dediklerine gore levrek epey lezzetli bir balıkmış, önceleri tutardım ama tadını beğenmemiştim. Yeniden deneyebilirim. Tüm ekibe selamlar, daha da irilerine rastgele..

8. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Senatör Turna fotoğrafları ile gördüğümüz ekibin güzel bir paylaşımı. Perch'ler hatırı sayılır büyüklükte .Av aksiyonları da iyi adrenalin yapmıştır. Spro pike fighter'lar iyi iş çıkarmış.Ne diyelim darısı tüm avcı dostların başına. Tüm ekibi kutlar,keyifli avlar dilerim.

9. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tebrikler Fatih güzel levrekler :) . Bu arada bende Ankaradayım bir av filan gerçekleştirecek olursanız katılma ihtimalim olabilir eğer mümkünse :) .

10. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500

Sensei seni yakacak haberin olsun :D

Balıkları oraya kargolayamayız da.... Belki biz gideriz ne dersin? ;)

Gönüller hep bir Fatih... Sen balık aldığında kendim almış kadar seviniyorum. Daha iyilerine daha irilerine hep beraber rastgelsin..

11. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ben teşekkür ederim Hüseyin abi, güzel bir gün geçirdik, balığa da doyduk her şey süperdi... :)

Yemeğin lafı bile olmaz, afiyet olsun. Daha kokoreç yapmadık sırada o var. :)

Beraber nice güzel avlara inşallah...

12. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Ahmet abi, söylediğin gibi balığın yerini derinliğini bilmediğin sürece bottan bile çok zor. Kıyıdan konuştuğumuz bir kaç kişininde balık alabildiğini görmedim.

Yerleşime ulaşımın yakın olduğu bütün avlaklarda bu bilinçsiz avcı baskısı olduğu sürece sorun hep aynı.

Bizim yola çıkışımız levrek olduğu için turna'ya çok şans vermedik ama çok fazla olduğunu da zannetmiyorum, diyeceğim o ki turnayı bitirmişler, sıra levrekte...

Daha güzelleri oltandan eksik olmasın, rast gelsin... :)

13. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Ahmet, ben balık yemediğim için bilgim yok ama evdekilerde turnaya kıyasla daha lezzetli olduğunu söylüyorlar.

Bu balıkta ki tek sıkıntı fileto imkanı olmuyor. Beceremedik diye düşünemiyorum zira Hüseyin abi fileto ustası. :) Bir kaç tanesini denediysek te koca levrekten köfte kadar et çıktı ama sadece tulum çıkarıp kızarttığında daha bereketli ve beğeniler iyi yönde tavsiye ederim...

Daha güzelleri seninle olsun, rast gelsin...

14. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşkkürler Hakan bey, pike fighter'lar destan yazdı desem yeridir ama can sıkan noktası üretimden kalkmış olması. Genelde iş yapan yemlerimi yedekli alma alışkanlığım vardır ama bunda biraz sorumsuz davrandım ki şu anda hiç bir yerde bulamıyorum...

Ekip adına güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim, daha güzel balıklar oltanızdan eksik olmasın...

15. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Şenol, ne kadar süre burada olduğunu istersen özelden yada buradan yazarsan konuşalım. Denk gelirsek gidelim hem tanışmışta oluruz... :)

16. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Vallahi ben her yere hazırım Adıyaman deyin geleyim. :D

Daha iyi ve irileri bu hafta kısmet olur inşallah abicim... :) :)