Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. volkanca

volkanca Volkan

Sabah erken bulabılırmıyız borukurdu bulabılırmıyız tekırdag tarafında cagrı

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Sabah erkenden kastiniz 6-7 gibiyse imkansiz ama teke cikarabilirsiniz marina icinden sakin olur oralar:) inanin üzüldüm deniz cok güzel tam havasi meretin:(

3. volkanca

volkanca Volkan

Ya da at cek yapacagız artık. Arkadaslar. Sabah erken bulusalım yemı olan yemlı de atar, atcekte yaparız

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Yapamazsiniz bende düsündum ok gibi gidecek agir sahte lazim asiri rüzgar var. Teke isini düsünün derim fazla zamaninizi almaz:)

5. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    Birde orda balık gece yapar gündüz çok verimli olmaz teke nasıl cikartiliyor

6. volkanca

volkanca Volkan

Bu ruzgarda dalgada da teke ıcın tulum falan lazım zor ıs.ges var bende belkı sabah gelırım o tarafa Atcek ıcın sultankoy dısında onerdıgın bıyer varmı.olmazsa haftaya kucuk bır org yaparız

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Teke ince delikli kepce ile marinanin ic kismindan cikarabilirsiniz ama tek ricam ufak olanlari denize geri salalim:) gece fener ile daha rahat cikarirsiniz:)

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ben mera saklamam ama 2009 yilinda levrek aldigim yer artik cok corak:) sultanköy disinda yenicifligin kumluk alanlari denenebilir kurt olmak sartiyla:) onun disinda teke icin tuluma gerek yok zaten marinanin taslik alanindan kepce ile topluyosunuz:)

9. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Arkadaşlar ben yarın istanbula gidiyorum işlerim var diğer arkadaşlardan da kim gelir kim katılır bilmiyorum ama şunu söylemek isterim. Sultanköyde yemli dip şansınız biraz var yarında hava böyle çalkantılı olursa tabi. Onun haricinde benim "Burdan da Levrek çıktı" diye duyduğum bir yer yok. Ben yerinizde olsam istanbullardan tekirdağ'a geleceğime karadeniz sahillerine doğru giderdim. Karadeniz'de daha çok levrek haberleri var:)))

Hee birde ağır rapala işine gelince ustalar genelde böyle çalkantılı ve bulanık dipteki kumu harmanlayan dalgalar gördüğünüzde alba tobby No:3 kaşıkta parlak rengiyle hayli avcı olur diyor. Hemde epey ağır uzağa gidiyor. Bi düşünün derim:)))

10. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Bu havada teke bile bulmak zor bugünkü rüzgarı ve dalgaları görmeniz lazımdı. :)))

11. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Serkan karartma misafirlerin içini ahahahahaha :D:D:D dalgayı gördüğüm için marinanın içini tavsiye ettim tabi bu saatlerde çıkarsanız toplayabilirsiniz yoksa sizin havayı gördüğünüz gibi burdaki amatör balıkçılarda görüyor ve en rahat teke çıkrılacak yer marina olduğu için erkenden gidip dibini kurutuyolar tekelerin. Önemli bi tavsiye daha bizim burda palamut tekesi dediğimiz parmak büyüklüğündeki tekeler çok daha verimli olur zira ispari lapin vb diğer cins balıklar o büyüklükteki teeden korkuyorlar :D:D:D

12. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Gökhan bugün denizde tek bir yosun bile yoktu ayrıca su iyice soğumuş:))) Bu gece birseyler olabilir ben sana Sultanköyü öneriyorum kıyıdan git bir dene. Kurt çıkarabilseydim ben şu anda oradaydım yeminle:)))) sultanköyde tam bir nokta da veririm şansını denemek istiyorsan!!!

13. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ohooooo Gökhan hoca bu saate kalır mı Serkan :D:D:D şimdi oltası denizdedir bile :D:D:D

14. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Çağrı teke buldukta palamudu kaldı :)))))) Alemsin kardeşim. Bu arada İstanbullu misafirlerimizi hakikaten ağırlamak isterdim eğer irtibatı kopartmassak daha allahın günü çok hele bi kar yağsın bakalım karda mangal ve balık avı ımmmm mükemmel olur bence misafirlerimizi iyi ağırlamak isteriz:)))

15. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Yani tabikide ama sağlam bi mera bulmak lazım ciddi anlamda sağlam ayda yıla bir balık yapan değil havasını tutturdun mu her daim alabileceğin bi mera bulmak lazım
    Şimdi ismini ve methini duyduğum bir kaç yer var aslında ama oralarada nasıl gidilir bilmiyorum daha :D:D:D:D Ya bi gün toplanıp akşam avına çıkarsak söz veriyorum ben size teke çıkarıcam ki tekeyi gör tık tık diye attımmı kendini tokat gibi vuruyor aamın eline o derece :D

16. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaslar yakın ılgınız ıcın tesekkurler. Bende amator olarak ılgılenıyorum balıkla ve cok nadır cıkabılıyorum acıkcası. Gecen ay 1 kere geldım kobra kurdu cıkardım ( her ne kadar oradakı arkadaslar kuregımızle dalga gecsede:)) sultankoyde kıloluk bır karagoz yakalamıstım, gercekten zevklıydı. Sızlerınde tesvıgı ıle oralara gelmekten hıc usenmem. Atceke asırı merakım var, onumuzdekı hafta sonu yıllık ızne cıkacagımmdan cmt ya da pazar sızlerle tanısmaktan zevk duyarım.hatta saroz bıle yapabılırız 4 kısı. haberlerınızı beklıyor olacagım, saygılar

17. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    İstanbuldan yola çıkacak arkadaşlar için söylüyorum! Ben yerinizde olsam şimdi palas pandıras yollara düşmezdim bakın hava çok kötü avlanacağınız yerlerde açık yer bulmanız zor. Çoğusu yazlıkçı mekanlar olduğu için terkedilmiş şehir görüntüsünde:) teke meke toplayamassınız benden söylemesi derimki baska bir zamana saklayın zaten artık hava hep çalkantılı olucak baya bi süre:))) Yemsiz at-çek yapılcak bir hava yok şu anda attığınız rapala yüzünüze yapışır o derece.

Benden söylemesi saygılarımla...

18. volkanca

volkanca Volkan

Bu arada gokhan, guzel haberlerını beklıyoruz:)

19. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Volkan hocam müsait olduğumuz müddetce ben ve diğer arkadaşlar her kim musaitse 2şer 3 er kişi birleşip avlanıyoruz genelde hepimizin aynı anda musait olduğunu göremedim de gerçi:)))) Sizide bekleriz sayfamız burası öğrendiniz yeterki irtibatı koparmayalım bu aralar biraz kısır bir dönemdeyiz işte herkeste bir levrek kalkan umudu var okadar. İleriki zamanlara doğru daha güzel av raporları geleceğine inanıyorum ben. Sizlerle de musait oldukça hafta sonları bulusabiliriz tabikide. Saroz işine gelince oraya gittiğimizde ben derimki üşümeden sabaha kadar muhabbet edebileceğimiz bir zaman olsun (nacizane fikrimdir) kamp ateşimizi yakıp donma tehlikesi geçirmeden:) rahat rahat takılalım nitekim bu dediğim Mayıs -Haziran gibi olur..

20. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Keşandan çıktıktan sonra sanırım çamlıca belsei üzerinden giderken Gökçetepe diye yazlık bir bölge var Nisan ayı gibi o tarafa işim düşmüştü oralarda balık durumu nasıl acep? (İçim içimi yiyiyor şuanda havadan dolayı :D:D balığa çıkamadım kudurucam yarın ayarlayabilirsem burda çıkıcam yemli ancak akşam) :):)