Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    yakardeş senin kapının önü deniz!! ben yerinde olsam şimdi o cezaevinin orda kilitli bir iskele var ya oranın ayaklarına doğru atçek yapardım bana en yakın deniz 25 Km. Kahretsinki Çorluda oturuyorum Tekirdağ'ın gözünü seveyim. Giy üstünü tak kar maskeni al kamışını evde oturcana orda oyalan :)

2. volkanca

volkanca Volkan

Saroza gıttıkten sonra av yerı kolay ayarlarız.cmt sabah cıkıp aksam atcek yapar ardından ucuz bır otel, sohbet ve pazar sabahı devam. Guzel bır program olur bence hem oradakı abılerımızdende destek alırız. Haftaya bana uyar, ya da sultankoyde takılırız. Iyı aksamlar herkese

3. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    Slm

Bütün aramalarıma rağmen kurt bulamadım maalesef. Ben Levrek olarak sultankoyde mera biliyorum daha önce çok geldim. gecen sene çok aldım Levrek oradan özellikle aksam saatlerinde hava kararınca şimdi Gökhan Levrek resimlerini koyar gelince bende burada çatlarım

4. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Sultanköy den daha önce levrek aldın demek sahteylemi aldın yemlimi?

5. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    Yemli aldım boru kurdu ile. Deniz dalgalı rüzgar bol olsun birde hava kararsın almama ihtimalin yok öyle soyliyim ama yeminde mutlaka taze olacak ben maalesef kendim çıkaramıyorum yemı izmirden kargo ile canlı getirttiriyorum normalde iki günlüğüne falan gelirsem

6. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    bende esas rapalaciyim ama sizin oralarda henüz rapalaciyim ile alamadım balik. Rapala için gelibolu ve saroza gidiyorum ben. Tabiki hava da yine çok dalgalı olması lazım

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Eger firsatiniz olursa yarin kurt bulmaya calisirim bende yarin cikmayi düsünüyorum hava yagmurlu olmaz deniz dalgali olur ise:)

8. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Çağrı Bak orkynos kardeş sultanköy'den yemli levrek almış ne diyorsun bu konu hakkında ?

9. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    ben geldim :D aşırı dalga, aşırı rüzgar ve aşırı yosun üçgeninde olta atmak, attığın oltayı fırtına kurşunları ile sabit tutmak olanaksız, ayrıca her oltayı çekişte 3-4 kg yosun temizlemek de cabası, yani süper bir lodos var ama yosunlu :D balık yok, belki yosundan yemleri görse olurdu ama yemleri göremedi bence balıklar :D

10. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    üstad google maps'e bakarsan yeniçiflik sultanköy arasında bir liman yalnız askeri bölgedir. Ara sıra jandarma vs.. geliyor bilgin olsun arabayı yolun diğer tarafında yazlıkların önüne bırak sakın yol ortasına bırakma çekebilirler veya ceza yazabilirler ok? Dikkatli ol ve yemsiz gitme rastgelsin.

11. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    vallahi su anda biri yem var desin yada beraber çıkaralım ben biliyorum desin ben hemen atlar gelirim hala. Hava o kadar rüzgarli ise süper balik yapar

12. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    Gökhan kaç gram kursun kullandın birde nerede olta attın benim avladığım bölgede hiç yosun yok cunki

13. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Üstad avlandığım bölgede yosun yok demişsin ama yosun gelip geçici birsey bu tip havalarda deniz dibini dalgalar harmanladığı için dipten sökülen yosunlar ister istemez kıyılara yığılıyor. Muhtemelen senin avlandığın bölgede yosunludur şimdi öyle tahmin ediyorum.

Karadan denize doğru bir çalkantı olsaydı bence hem oltalarımız iyi giderdi hemde balıklar iğnedeki yemi net görürdü.:)

14. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    Olabilir belki Serkan ama ben oraya hiç sakın havada gelmedim balik olmaz çünkü. Hep asırı rüzgarli ve asırı dalgalı havalarda geldim belki de bana rastlamadı hiç. Ben genellikle sultanköy için konuşuyorum 150 gr. Ve çarpalı kursun kullaniyorum capali kursun dip kumluk olduğu için kuma saplanıyor ve daha az haraket ediyor rüzgarli ve dalgalı havalar icin. Ve bu islerde biraz sabır gerekiyor yani gidip iki saat kalmak değilde aksamdan sabahlamak gerekiyor bir gün inşallah beraber çıkarız da avlarım Levregi

15. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    pardon iPad otomatik çevirmiş. AVLARIZ Levregi

16. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Neden olmasın üstad yeterki irtibatı koparmayalım. Biz buralardayız şu kısır dönemleri atlatalım bizi güzel avlar güzel sohbetler bekliyor eminim. :))

17. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Bu arada Aklıma geldi bi Levrek çiftliği kuralım yavru balıkları atalım ve büyümelerini bekleyelim sonra oltayla yakalayıp tuttuklarımızı denize salalım :)))) Marmara'da levrek popülasyonunu arttırmak için güzel bir fantazi:)))))

18. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    merhaba herkese arkadaslar biz arkadasla birazdan yola cıkıyoruz hedef salat rapala kurt teke falan aldık havada dalgalı bakalım sabahlayacaz eger donmaz isek levregi zorlayacam bu gece inş tutarız fotograf makinasınıda alıyorum bişi cıkarsa bildiririm size gelmek isteyen olrsa salat tarafındayız

19. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    Aslında istanbulda Levrek yok değil var sadece hangi zaman nerede iyi araştırmak gerekiyor. ben bu ise özellikle Levrek icin konuşuyorum hem maddi hem manevi yani uykusuzluk ve zaman ayırma acısından. Levrek Ağustos ayından itibaren Karadeniz kıyılarından geçip yani Rumeli feneri tarafından başlayıp sizin oraya doğru akar özellikle Gelibolu tarafında ve sarozda Rapala ile çok güzel levrekler yakaladim. Gecenin 2 sinde aklıma esip birden istanbuldan Çanakkale'ye sabah suyuna yetişeyim diye çok gittim Buda ayrı bir manyaklik :)

20. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Ya o manyaklik olaki bundan sonra denk gelirse hic cekinme özelden numami yolliyim ara eslik ederim 2 3 4 hic farketmez:D