Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Arkadaşlar ereğli kayalıklarda sabah erkende istavrit yaparmı acaba? akşam üzeri çok kalabalık oluyor diyorlar.. bu sene hiç gitmedim daha hafta içi bir akşam gidip dolaşalım diyoruz :)

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
  3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Hakan aslında ben Aernos yada stradic düşünüyorum :) arada esiyo düşük yüksek karar veremiyorum :D Senin soruna gelince arka deniz çabuk derinleşiyor 100 200 metre açığı 20-30 metre civarı derinlikte. Geçen sene fiberle 100 -200 metre açığında sahaba karşı 3 kilo almıştık 2.5 kişi buçuk ufak yeğen oluyor :D Sabahta yapar ancak ben akşam suyunun daha verimli olduğunu düşünüyorum İstarvit için her yer için bu düşüncem

4. mserler

mserler serdar

Hakan merhaba.dün akşam ereğli arkadenizdeydik.hafta arası olmasına rağmen birhayli kalabalıktı.balık18:30 da tek tek yapmaya başladı.20:00 civarında bayağı güzel yaptı.8 li 9l u çekenler vardı ama kısa sürdü.reeling

5. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Slm Bu nato limanına jandarma geliyor ama gelse bile dışarıya çıkarıyor ceza felan keserken görmedim.

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Cevap için teşekkürler maksat gidip dolaşmak olsun önümüzdeki hafta yağmur yağmayan bir gün gidip hava alırız diye düşündük kısmet artık :)

7. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Arkadaşlar günaydın hayırlı cumalarınız olsun
    sağlıklı huzur dolu bol kazançlı bir gün dilerim
    rastgele

8. EMİREREN

EMİREREN BARIŞ

Favori Kamış:
    Okuma salina sea spin-Linaeffe De Luxe 3,90m
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-40,Okuma Trio RC55
    En İyi Avı:
    KALKAN 4,5KG
    günaydın merhaba eşref abi nerelerdesin ya dün akşam telefonda serkanla konuşurken adın geçti.dedik küstü herhalde bize cyr nasılsın abi

9. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Barış küsmek ne demek sadece istanbuldaki işlerim sebebiyle uzun zamandır çorluda yoktum
    bende sizler kadar balık tutmayı özledim
    bereketli avların olsun rastgele

10. mserler

mserler serdar

merhaba Eşref abi hoşgeldin.özlettin kendini abi,nasılsın?

11. EMİREREN

EMİREREN BARIŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KALKAN 4,5KG
    kısa bir av 22/05/2012

http://imageshack.us/photo/my-images/16/22mayis2012.jpg/

merhabalar arkadaşlar işyerinden arkadaşlarla ha bugün ha yarın derken 24/08 vardiyasının sonuna geldik..E tabi bizde tatil olmadığı için pazartesi sabah işten çıkıp saat 16 da tekrar işe gitmek durumunda kaldık :) neyse dedik bu hafta bir gün erkenden kalkar gideriz.biz hafta arası uygun günü planlamaya çalışırken bi arkadaşımız hadi yarın sabah gidelim dedi ya dedim yorgunuz kalkamayız diye kıvırmaya çalışsamda içimdeki kurtlar öyle demiyor.tamam dedim kaçta gideceğiz?sabah 05:30 buluşalım dediler ok dedim.neyse o gece işten eve gelmem saat 01 oltaları hazırlayıp yatmam saat 02:30 telefonun alarmını 05e kurdum ama ümitsizim.telefon kucagımda uyuya kalmışım.saat 05 te alarmın çalmasıyla fırlamam bir oldu :) hemen hazırlanıp çıktım
    saat 06 da avlağa vardık hemen yerlerimizi aldık.

http://imageshack.us/photo/my-images/690/grnt0579.jpg/

manzara resimlerden anlayacagınız üzere müthiş.hemen şamandıralı takım hazırladım ucuna tek iğne yem olarak suyu alınmış tavuk göğsü tabii bu yemi ilk kez deniyorum.hadi bakalım hayırlısı diyorum her balıkçının ettiği dua (attığım ağzına girsin boğazına ) eşliğinde sallıyorum suya.1 olta tamam.hemen spin kamışı hazırlamaya başladım.büyük hevesle aldıgım takımın daha siftahı yok bakalım bugün inş. diyorum.ucuna hansen pilgrim 10gr gümüş mavi olanından çok ümitliyim bu kaşıktan

http://www.avmarketi.com/asp/product/12155/HANSEN-PILGRIM-KASIK-10GR

at çek at çek dipten otları topluyorum ha bire bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde nerde derken buldum oltayı attıktan sonra çok hızlı çekiyormuşum bunu kaşık kıyıya yaklaştıkça anladım daha hafif çekmeliyim diye düşünürken bir kez daha salladım oltayı bu sefer daha yavaş çekerken olta birden ağırlaştı hah dedim tatktırdın otları getir bakalım kıyıya :) o ne yaklaştıkça sağa sola gidiyor. hop aldım kıyıya skor ben 1-avlak 0 aklıma forumdan gözüme çarpan bi şey düştü aynı kaşıga balık gelmez hemen değiştirdim.hani şu malzemecilerde turna için satılan 2tl lik kaşıklardan meps tarzı bağladım düğüm kontrolü tamam hemen suya olmaz böyle şey ilk atış dolu balık geliyor anladım bu kez hopp o da kıyıya skor ben 2-avlak 0 dedim birkez daha deniyim demez olaydım meps kaşık çek çek takıldı :mad: cufsssss etti misina elimde kaldı skor ben 2-avlak 1 envanterden eksildi yapacak bişey yok o gün hedef balığımız turna olmasına rağmen biz testere denilen tatlısu levreklerinden ben 2 arkadaşlarda 1 olmak üzere 5 balıkla öğlen gibi döndük.resimlerle başbaşa kalın oltalarınız boş kalmasın

http://imageshack.us/photo/my-images/687/23nsan2012emrbari.jpg/

23 nisanda büyük oğlumla beraber bir resmimiz elimiz boş dönmüştük

http://imageshack.us/photo/my-images/829/23nsan2012erenbari.jpg/

aynı gün küçük oğlumla beraber :)

http://imageshack.us/photo/my-images/269/23nsansarilar.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/833/22mayis2012.jpg/

kurtamadığım testere :(

12. EMİREREN

EMİREREN BARIŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KALKAN 4,5KG
  13. mserler

mserler serdar

iyi akşamlar,hayırlı hafta sonları,arkadaşlar keyifler nasıl?reeling

14. EMİREREN

EMİREREN BARIŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KALKAN 4,5KG
    :)

iyi akşamlar nasıl olalım idare ediyoruz fırsat kolluyorum reeling

15. mserler

mserler serdar

günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar.
    dün akşamüstü nato limanına gittik.hafta arası olmasına rağmen çok kalabalıktı.akşam 21:00 e kadar herkes balığını almıştı.beyaz iğne yeşil sim çapariler iş yaptı.içeri araba ile girilmesin diye girişe toprak dökülmüş.reeling

16. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hayırlı cumalar;

Akşam bizde ordaydık değiğin gibi çok kalabalıktı birde çapraz atıyolar oltalar dolaşıyo banghead baktım olmayacak atmadım. Yanımızda bir çocuk vardı babasıyla gelmiş kamışları ağır babası atıyo o çekiyo ama çocuk iki büklüm oluyo ben spin takımla atıyodum çocuk için işte bir kaç atış yaptım çekti balıkta geldi sevindi tabi. Sonrasında havanın kararmasını bekledim gece yemli şamandıra denedik. Gökhan hocaistarvit aldı yine yemlide banada birkaç istarvit geldi 1 tanede eşkina geç olunca döndük malum bugün sınav görevide vardı.

Bugün farklıbir yerde yemlideniyecez ama çok sıcak havanın biraz inmesini bekliyoruz.reeling

17. fibonacci

fibonacci Murat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Safina Noir65
    En İyi Avı:
    Mırmır 1.5 kilo
    Merhaba arkadaşlar,
    Bugünlerde (Haziran içerisinde) Gümüşyaka sahilden (kumsaldan) hangi balıklara olta atılabilir. Bilgisi olan var mıdır acaba?

18. askala

askala

Merhaba arkadaşlar. Bu meşhur Nato limanından gece yemli atarken ne tür bir takım kullanacağız? Karides ya da tavukla tam dip yapıp beklesek işe yarar mı? Yardımcı olabilir misiniz?

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Klasik 3 lü dip takımı yada şamandıralı sistemle avlanabilirsiniz. Yem olarak boru kurdu , kobra ve canlı teke istarvit için yemli yapacaksanız karides uygun olur.

20. mserler

mserler serdar

merhaba arkadaşlar iyi haftalar.bu sabah 05:00 10:00 arası nato limanındaydık.dört kişi yaklaşık 8 kg balık aldık.
    tek tük sardalya da geldiği oldu.
    akşamdan yemliye kalanların kovalarında eşkina ve mırmır vardı.oltanızın ucu hiç boş kalmasın...reeling