Ahaha.... Tekne avı garanti yani. Bırak atçeki, grup olarak tekneden bile 3 balıkla dönebiliriz. Öyle günlerimiz de olmadı değil. Sen dua et tekne avı hareketli geçsin. Bakma sen benim her fırsatta atçeke gittiğime. Ben atçekten geçen sene umudu kesmiştim. Niye gidiyom bende bilmiyorum, alışkanlık yaptı sanırım.
Hemşom teşekkür ederim bunun fiytı çok güzelmiş ya Sen tekne avı yapmayı bırakmadın mı, surf ve spinden vakit bulupta tekneye çıkmıyorsundur diye tahmin ediyorum
Abi sana iki tane özlü söz söyleyeceğim ; 1-Umut fakirin ekmeğidir 2-Alışmış kudurmuştan beterdir Nasılda bizi özetliyor değil mi:laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tam bizlik. ************************************************* İnan o kamışın fiyat uygun da kazma sapı gibi değil inşaallah. Tekne kamışları ve bu tip ucuzları beni korkutuyo, 3 farklı marka var bizde al birini vur ötekine. Bana o kamışta çok hassasmış gibi gelmedi. Bu arada senin spin makina güzelmiş. Tuzlu suya maruz kaldı, birde elimden kayanın üzerine düştü hafif çizildi. Sorunsuz ve sessiz çalışmaya devam ediyor. Misinayı bir tarafa yığma yapmadı, sarımından falan memnunum şimdilik. Otuzluğu olaydı onu alırdım ama. 40'lık 355 gr mı ne? Bu makinaya uygun bir kamış alacağım şimdi. (Uygun konfigürasyonu bulana kadar sanırım 1000 lira harcayacağım ) Düşündüğüm kamış : Shimano Yasei Red 2,40 metre, 7-35 atar. (ne dersin?)
Hayır! Alımlar bir son verin artık. Mantara sar 200 m misina, kalınından, gönder aşağıya Şaka bir yana, eğer kullanacağın makine ağır değilse dolgu kamış al derim. Kavgada birebir:laughing: River markasının var 20 lira birşey yok illa yara açmak istiyorum dersen Speedmasterın bot kamışlarına bak. O da 300 lira gibi birşey
Bela mısın kardeşim sen? Gene bulmuşun masterlı bişeyler. Fiyata bak 300 tl, tekne mi alıyoruz kardeşim :laughing: Alt tarafı 3 isparoz tutacaz, yakma milleti. Hatırladım seni; Yasei Red'i de aklıma sen sokmuştun. hihi
Vay dostlar kahvesinde muhabbet başlamış ben uyuyorum. Hava durumuna dakika dakika bakmaktan forumu unutmuşum Yasinim şöle bi hikaye anlatayım; geçen gittiğimizde yanımda iki kardeşim vardı. Hiç malzemeleri yoktu. Bende de 1 tekne kamışı ve çeşitli boylarda surf kamış vardı. Birine tekne kamışını verdim. Diğerine de 3 mt lik kamışı ara halkalarını bağlayarak verdim. Teknedeki en baba balığı derme çatma yaptığım kamış yakaladı. Tabi kamışın son parçası ince ve uzun olunca bayaa bi aksiyon yarattı. Kardeşimin kepçeyi getirin kepçeyi getirin diye bağırışı hala kulaklarımda Kısacası tekne kamışı almayın derim. Teleskopik olanları kısaltın yada Volkan'da varmış zaten getirir size. Hatta bende aksiyon olsun diye 2.7 lik spinle avlanayım diyorum ama tekne nin üstü kapalı olduğundan 1,8 - 2 mt nin üstü biraz sıkıntı olur.
Muhabbet gibi göründüğüne bakma Gürel. Yasin'in kamış sorusunu gargaraya getirip benden az balık tutmasını sağlamak amaç. Yoksa kime bulaşıcam orada koca gün.
Her Bergama seferinde hanımla, çocukla papaz ol diyorsun yani. Gözüm hep dikiz aynasında, diken üstünde otur, bu kadar huzur senin neyine diyorsun. Yok kardeşim, 2.70 lik elbette daha cazip olsa da ben 2.40'ı geçemem.
Kafamdaki iş olursa abi, sana söz olsun adrese teslim bir adet Fisherman - Volex21 at-çek kamışı yollayacağım
Ya hastası geldi, ya müdüre yakalandı. Umarım ilkidir. Damlar birazdan. Ev kamış deposuna döndü zaten. Teşekkür ederim şimdiden. Kafandaki iş ne? Victory Secret mankenleriyle bir gece geçirmekse, boşuna beklemiyim. :laughing:
1 haftaya kesinleşir abi, şirket diyelim Tabi ben tek olmayacağım 1 kişi daha O kamışları büyük ihtimal hediye edersin bîrilerine Geçenlerde biraz görüştüm isme kamış yapıyormuş adamlar ki, her malzemeye sen karar veriyorsun
Valla cebimizde bi kaşıntı var, sürekli bi şeyler çıkmak istiyo ben anlamadım bu işi, insanların cebinde akrep var bizdeki sinek heralde Teknede kasnak tarzı pek uygun olmuyo ya, azcık rüzgar çıkınca misina dolaşıyo, ama sanırım kamıştan vazgeçtik gibi, volkan abinin zulayı patlatacaz Abi valla ben de diyodum Gürel abi nereye kayboldu, burda geyiğin dibine vuruyoruz sen arazisin. Tamam abi hava durumu sende anladık Kötü çıkarsa da sizin bana yaptığınızı yapıp yüzüne vurmayacağım hava durumunu :laughing: :laughing: :laughing: Senin söylediğin sistemi ve volkan abideki tekne kamışını deneyeceğiz abi almaktan vaz geçtik Ya abi sen beni niye hep niyetlerimden vazgeçiriyon ya Tatlı su avı yapmak isterim konu açarım gelip konuyu dağıtırsın avdan vaz geçerim, Misina almak isterim vaz geçirirsin, kamış konusu açarım geyiğe sarıp kamışı unutturursun, konuş "SAMET" kimin adına çalışıyosun :laughing: :laughing: :laughing: Şaka bi yana hakikaten vaz geçtim abi almaktan, sendeki tekne kamışını denesin Özkan, ben de teleskopik olana ayar çekerim. Ya ben bilgisayar başındayken volkana abiden başkası yoktu konuda, bi hastam geldi onunla ilgileneyim derkene geyiğin dibine vurmuşsunuz, hatta konuyu alakasız mecralara çekmişsiniz Burdan yetkililere sesleniyorum Volex benim tavsiye açtığım konudan yararlanıp başkalarından tavsiye alıyo, bu olaya bir son verin Azcık kontörüne kıysın kendi konusunu açsın:laughing: :laughing:
Ben evde ne kadar tekne kamışı varsa toplar getiririm. Seçersiniz içinden. Kendim konu açmaya korkuyorum idare et. Soru sorana fırça atıyorlar sonra.