torik veya yazılı orkinos ama oltamda..:)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında seikott tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    teşekkürler vedat abi:) Sizin ve diğer arkadaşların değerli sırtı paylaşımları bizi bilgilendirmesi yanında böyle heveslendiriyor:)

2. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    teşekkürler kadir :) daha iyisi senin olsun..epeydir görmüyordum sitede seni:)

3. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Süleyman bey değerli bilgileriniz için teşekkür ederim..tekneye çok kan akıttı hayvancağız kova olmadığından ve bu bilgileri bilmediğimizden o an bir şey yapamadık.Ancak karaya varınca balıkcı bir arkadaş önce baş ve kuyruktan kesti buzluğa attı ertesi günde fırına:)
    saolun..

4. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    saol mehmet..Ben iskenderun tarafında olduğunu biliyorum.Ancak oralarda hep kıyı dan at-çek yaptığımdan lüfer levrek alabiliyordum..bilge daha iyi bilir..Benim avımdaki sahteyi yazdım saatide 10:30 sularıydı deniz az dalgalıydı havada açıktı..
    Daha iyisini sen yakala ..:)

5. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Saol volkancım:) hikayeleme de sen daha keyifli yazılar yazıyorsun..daha iyisi senin olsun..

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    bende yakalıyacam durunnnn yakalamayın :p :) rastgele bizdekiler daha kücük :D