Kardesım kusura bakma daha yenı gordum mesajını bır evvelkı mesajda nedenlerını yazdım msn nı aldım kaydettım senın meraklarını elımden geldıgınce cevaplamaya hazırım
Nufuslarinin oldukca az ve cok zengin bir Ulke oldugunu unutmamak lazim. Dikkat edersen tarancadan , lahosa , barbuna baliklar oldukca iri.Birde bu kadar zengin olmalarina ragmen Bati sitandartlarinda bir kafa yapisi yok ve korumacilik o kadar anlasilmis degil.Gercektende katliam yapiyorlar farkinda degiller.Boynuzlu camgozu bilmem ama 40cm'i bulmayan orfozlari bulamiyacaklari gunler yakindir. Yazik nediyeyim? Saglicakla kal... ================================== Paylasim icin cok tesekkurler Sevgili Osman Abim? Uzun zamandir sesin cikmiyor? Kendine iyi bak...
osmann abiii merhaba başka birşey araştırrıkennn sizin profılınızle karsılaştım 'libyada bir türk' dikkatimi çekti yazılarınızı okudumm çok özenerek yazmışsınızz paylaşımlarınızz için ayrıca teşekkürler.Bbu siteye size ulaşabilmek için üye oldumm sizee birşey sormak istiyorumm belkiii yardımcı olabılırısınız dıye dusundum buraya yeni üye oldum size özel mesaj göndermek istedimnm oyle bır secenek bulamadım umarım bu yazımıııı gorurusunuzzz şuan hala libyadasınızzz sanıyorummm bu mesajı okudugunuzdaaa bana ulaşabılırsenızzz çok memnun olurum gercekten sımdıden tsk ederım dkayakok@hotmail.com bu adrese mail atabılırsınız.
Osman Bey Merhaba, Ufuk Kula gibi bende çok merak ettim.Çöpe atılacak bu balıkların fiyatları nedir???
Osman bey, özel mail adresinizide bizlerle paylaşabilirmisiniz?Kısmet olursa 2'hafta sonra Libyaya gelmeyi planlıyoruz. Buralardan bir isteğiniz olursa yardımcı olmak isteriz.2'arkadaş dalış yapmak istiyoruz.Ne yenir?Ne içilir bilmek isteriz.Nerede kalınır.Nerede gezilir.vb gibi...