Eline sağlık Murat. Sanırım Vedat abinin de kendi tecrübelerine istinaden sahtelerle ilgili böyle bir paylaşım planlıyordu. İnşallah en kısa zamanda gerçekleştirir de benim gibi çaylaklar da birkaç adım önden başlar.
Murat tebrikler, Neredeyse kolleksiyon yapmışsın, bu seride bana göre Daiwa Saltiga Laser Sardine ve Gelibolu'nun yeri apayrı, Lucky Craft'ın Sammy Live'ını ve İma'nın yeni gelecek olan çeşitlerinide eklemeyi unutma bence..... Rasgele
Hızlı bir levrek avcısı(arayıcısı) olarak verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Murat abim.Bence de kırmızı etkili bir renk levrek için sahtelerimde kırmızıya ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Sağol İlker abim, araştırmalar diyorki daiwa saltiga Laser Sardine bu işin olmazsa olmazı, Sammy live'i listeye ekledim abi, ima evet imalar konusunda çok araştırmalar yaptım , hatta Japonya ile bile yazıştım, gelsinler bir bakalım, sahtede yeni bir boyut bence
Gürcan Ege tarafı Çanakkale ve İzmir taraflarında kırmızı, sarı ve turuncu renkler ve slikon sahteler daha belirgin olarak iş yapmakta,
E bu konudan sonra sanırım levrek avlamak için hangi sahteleri kullanayım diye soran olmaz Ellerinize sağlık arşivlenecek bir çalışma olmuş...
Eyvallah Tanbay, biz sorduk, yeni başlayacaklar sormasın , faydalı olsun diye bütün uğraşımız, umarım faydasını görenler olur,
Ellerine sağlık Murat abi,başlığı daha önce görmüştüm ama anca yazabildim.Tüm emeği geçenlere bu kadar değerli olan tecrübelerini bu sayfalara aktardıkları için teşekkürler.