Harika bir liste olmuş. Tebrik ederim. Bu sahteler hazırlık aşamasında mı yoksa denendi ve sonuç alındı mı?
hepsi zaten denenmiş, başarı görmüş oldukları için bu listeye derlendiler. Murat arkadaşımız bu bilgileri ustaların avlarından uzun bir çalışmayla bir araya getirdi.
Bunların hepsi Türkiye'de değişik bölge ve yerlerde, değişik zamanlarda iri levrek yakalamış sahtelerdir, aksiyonları konusunda bir çoğu tarafımdan denenmiştir ve denenmeye devam edilmektedir.
murat abi önceki mesajımda bu güzel çalışman ve harcadığın emek için teşekkür etmiştim.inanıyorumki levrek sevdasına düşmüş tüm arkadaşlar için çok faydalı olacak.bu sahtelerin çogunun aksiyonlarını denedigini belirtmişsin aksiyonları bu anlatımın gibi iletecegin bir çalışman olacakmı ayrıca yeni başlayan arkadaşlar için kulanılacak misina ,rapala klipsi, dügümler gibi konulara tecrübeleri olan arkadaşların ve büyüklerimiz katkı yapması çok faydalı olacaktır. teşekkürler
murat kardeşim mükemmel bir paylaşım seni cani gönülden kutluyorum ben de bir at çek ci olarak faydalanıcam emin olabilirsin
Sevgili Kardeşim MUrat Emeğine sağlık,ancak ve maalesef resimlerdeki sahteler halende gecerlkiliklerini korusalarda,çok önemli bazı sahteler bunların yerini almaya adaydırlar. Yeri gelince beende resim yollar katkıda bulunurum. Sevgiyle kal
Merhaba, foruma yeni üye oldum ve bu harika başlığı gördüm. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Belki herkes sonuç aldığı sahteyi buraya eklerse en sonunda tüm bu tavsiyelerden güzel bir e-book şeklinde döküman ya da power point dosyası oluşturabiliriz. Böylelikle toplu halde elimizde iyi bir liste olur. Sevgiler
Kesinlikle olacak Serkan, şu sıralar işimle alakalı bir seyahatteyim ve biraz yoğunluğum var, bu sahteler ile ilgili tüm bildiklerim paylaşacağım, ama bu konu altına diğer arkadaşların da tüm tecrübelerini görselleride ekleyerek paylaşmaları hepimiz için daha faydalı olacaktır.
Kesinlikle katkıda bulunmalısın Vedat abim, Böylece levrek avına gönül verenler bu güzel paylaşımından nasiplenecektir
130 mm sahteler ve lüfer, nasıl böyle bir kanıya vardınız? gördüğünüz sahtelerin bir çoğu direk su üstü yüzüyor, lüfer kıyılayıp su üstü mü yapıyor sizin oralarda Bu arada Manavgat' a selamlar 92 93 yıllarında askerliğimi turizm jandarması olarak , manavgat ilçe bölükte yaptım, güzel yerde yaşıyorsunuz
bizde lüfer yüzeyden avlanır özellikle yaz sonu büyükleri çok olur 5-7kg senin fotoğrafladıklarının çoğu bende war sadece lüfer için kullanıyoruz. lüferi yüzeyden levreği dipten silikonla avlıyorum manavgat için söylediklerin için eyvallah güzel yer
Yüksel bey; bu avlarınızı kıyıdan mı? tekne ile sırtı çekerek mi yapıyorsunuz? 5-7 kg lık kofanalar muhteşem hayvanlardır.. içim ürperdi... ben en büyük 4.250 gr kofana yakaladım, ne muhteşem mücadele ediyordu anlatamam... sizi YÜREKTEN TEBRİK EDERİM... selamlar...
manavgat ırmağının ağzında avlıyoruz kıyıdan ve tekneden senin çektiğinde iyiymiş büyükleri rapalyı bile kesiyor şanslıymışsın,tebrikler