Tebrikler, Sayenizde levrek görüyoruz, gözümüz doyuyor, birde yakalasak herhalde gönlümüzde doyacak, bir hafta sonuna denk getirebilsek bakarsınız bizde yakalama fırsatı bulabiliriz belki Rastgele
Sevgili Kardeşim Turgay Buraya gelmeniz beni hakikaten cok sevindirir.Cüneyt kardeşimle konuştum.Haber bekliyorum.Bu hafta sonunda durumu ayarlayabilirse sizi ziyaret edeceğiz. Sevgiyle Kal. Not;İmaliniz rapalalar buradada iş görmüştür.Hayatlarının ilk levreklerini onunla alan iki kardeşim oldu Bayram tatilinde. Bende denedim bence cok iyi aksiyona sahipler ve istenilen uzaklığa gidebiliyor.
Vedat abi inan her gün o kadar çok telefon geliyor ki İskenderun da aynı sahtelerle dün 2 levrek almışlar çok mutlu oluyorum.Çok güzel bir duygu abi.Kal sağlıcakla.....
Sevgili Turgay Bu duygunun ne denli güzel bir duygu olduğunu,insanı nasıl sevindirdiğini,emeklerinin karşılığını görmenin insanı nasıl daha motive edip,daha aktif ve başarılı kıldığını iyi bilirim. Ayrıca bilgiyi paylaşmayı bilenlerin,şimdilerde senin yaşadığın ve eriştiğin şekilde,takdir edilen bir ustalık seviyesine hem tam manasıyla ve hemde nispeten daha kısa bir zamanda erebileceğinide bilirim. Yanınıza muhakkak gelmek arzusundayım. Sevgiyle kalınız
Turgay kardeşim bu sahteleri nereden bulabilirim beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim sana telefon numaramı gönderiyorum.05423231088
TARİH : 18 ARALIK 2008 SAAT : 05,30-07,30 ARASI YER : BAKLA BURUN MEVKİİ BOLAYIR/GELİBOLU TAKIM : ALBA FORCE 2,70 KAMIŞ-ALBA MİLLEMIUM 40 MAKİNA-ASSO DOUBLE STRENCH MİSİNA 0,30-VMC KISAPALA GALVANİZ ÜÇLÜ İĞNE NO:1-CANELLE HALKA NO:2-REMİKXON KLİPS NO:10-POLYESTER SAHTE. AVCI : TURGAY SEZGİN(TUGİ64)-TAYYAR TUNÇ(GELİBOLU) Bu sabah hava sakin olduğu için karanlıkta balığa gittik avlak yerimize geldiğimizde su çok sakin olduğu için bir iki küçük taş atarak yularyaları aradık kısa bir süre sonra karakıyıda küçük balıkları tesbit ettik ve ben üzerimde tulum çizme olduğu için yavaşça belime kadar suya girdim ve başladım atıp çekmeye.Daha ilk atışımda sahtenin düştüğü yerde şapırtı koptu hemen arkadaşıma seslendim ve soluma geçmesini söyledim bir müddet ikimizde atıp çektik karanlıkta pek hareket olmadı ta ki hava aydınlandı aydınlanacak kıyamet koptu 2 adet ben 2 adet arkadaşlım olmak üzere 4 levrek yakaladık balıklar 3,550gr.-1,750gr.-1,250gr.ve 850 gr.geldi enbüyük ve en küçük balıkları arkadaşım yakaladı.Kalın sağlıcakla.Rasgele...
Turgay Bey tebrik ederim.Siz balıkları gösterdikçe ben buralarda sadece iç geçiriyorum.Gelibolu'da olmak vardı şimdi.
TARİH : 20 ARALIK 2008 SAAT : 05,30-08,30 ARASI YER : BAKLA BURUN MEVKİİ BOLAYIR/GELİBOLU TAKIM : ALBA FORCE 2,70 KAMIŞ-ALBA MİLLEMIUM 40 MAKİNA-ASSO DOUBLE STRENCH MİSİNA 0,30-VMC KISAPALA GALVANİZ ÜÇLÜ İĞNE NO:1-CANELLE HALKA NO:2-REMİKXON KLİPS NO:10-POLYESTER SAHTE. AVCI : TURGAY SEZGİN(TUGİ64) Hava bugün yağışlıydı ama yinede niyetine girmiştim levrek yakalıyacaktım ve sonuç 3 adet levrek.1,850-1,250-850gr.Rasgele......
TARİH : 13 ŞUBAT 2009 SAAT : 11,30-16,30 ARASI YER : GÜNEYLİ AÇIKLARI/GELİBOLU TAKIM : SILVERSTAR ÇİFT PARÇA 20LB.DOLGU KAMIŞ-BANAX POSEİDON 5400 MAKİNA-EAGLE 0.50 MİSİNA-SASAME F714 NO:4 İĞNE ÜÇLÜ KÖSTEK -200GR.ARMUT KURŞUN VE KARİDES.DERİNLİK:55 Mt. AVCI : TURGAY SEZGİN(TUGİ64) Levrek sezonunun sona ermesi ve bugün havanın oldukça güzel oluşu teknemle beni denize çekti ve mercan avlamak üzere yola çıktım epeyde balık aldım arada kocagöz de gelmeye başlayınca takınları toplayıp limana döndüm.Kalın sağlıcakla.Rasgele....