Selam Sevgili Gürcan merhaba, Öncelikle beni bu kadar sıcak karşıladığınız için sana da teşekkür ederim, hoş buldum. Kısa zaman içinde yaşadığım av güncelerimi sizlerle paylaşmaya başlayacağım. Hoşçakal, sağlıcakla kal..
Selam Sevgili Yücel ağabey merhaba, Hoş buldum, teşekkür ederim. Eminim burada güzel ve kayifli paylaşımlara birlikte imza atacağız. Hoşçakal, sağlıcakla kal..
Selam Sevgili Sedat ağabey merhaba, Teşekkür ederim, hoş buldum. Avatarınızdaki Sinarit elinize çok yakışmış, eminim çok güzel bir av güncesiydi, tebrik ederim. Umuyorum güzel ve keyifli paylaşımlara birlikte şahitlik edeceğiz. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın..
Selam Sevgili Necdet ağabey merhaba, Hoş buldum, teşekkür ederim. Güzel şeyler yaşacağımıza eminim, size de keyifli paylaşımlar dilerim. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın..
Selam Sevgili Murat merhaba, Hoş buldum, teşekkür ederim. Paylaşımın olduğu her yerde varım, ben de burada olmaktan çok mutluyum. Umuyorum güzel, keyifli ve anlamlı paylaşımlara hep birlikte imza atacağız. Hoşçakal, sağlıcakla kal..
Sevgili Süleyman, Big game konusunda senden çok fazla şey öğreneceğimizi umuyor,detaylı paylaşımlarını bekliyoruz, aramıza hoşgeldin
Selam Sevgili Özgür merhaba, Amacımız sadece paylaşmak olduğuna göre elimden geldiğince "Big Game" konusunda bildiklerimi tabii sizlerle paylaşırım. Hoş buldum, teşekkür ederim. Hoşçakal..
Sevgili Süleyman abim aramıza gelişin isabet olmuş,keyifli ve kalıcı paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Norveç'deki avınız hala gözümüzün öünüde...Selamlar.
Selam Sevgili Mehmet merhaba, Paylaşımın olduğu her yerde olacağım, burada da olmaktan çok mutluyum. İlk paylaşımımı yaptım, Maldiv Adaları'nda yaşadıklarımı seri halinde sizlere aktarmaya çalışacağım, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30387 Bu macerayı bitirdiğimde Norveç seyahatimi eski bir av anısı olarak burada da paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Görüşmek üzere hoşçakal, sağlıcakla kal..
süleyman abi hoşgeldin yurtiçinde ve dışında yapmış olduğunuz avlarla ustalığınızı kanıtlamış birisiniz sizi tanıyan biri olarak yayınlanmış ve yayınlıyacağınız raporların mükemmel olacağına şimdiden adım gibi eminim yeni güven_T
Selam Sevgili Tufan merhaba, Hakkımdaki tüm güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Görüüşmek üzere hoşçakal..