turgay abiyle son sazan avımız(26-27 eylül)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında oz0735 tarafından paylaşıldı.

1. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    bizim şenolda onun kadar kafaya bak şenolunkinden büyük :D :D :D
    alim allah yer bu adamı şefffffffff:D

2. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...

Şenolumu korkutma kardeş:D :D :D O lazım bize başka rekorlar için;)

Son düzenleme: 3 Ekim 2007
  3. ncavus

ncavus

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    11 kg. Aynalı Sazan !
    Yahu teker teker geliniz :D

Öncelikle forumun yenisi sayılırım dolayısıyla kim kimdir pek çözemiyorum ama görülüyoki Team olarak saldırıya uğruyorum :D

Devam edersem dediğim gibi yeniyim henüz ve sizler gibi dakka/saat başı forumu takip edecek motivasyonum henüz oluşmadı ondan sebep bi login olup cevap yazmamı bekleseydiniz keşke yargılamadan alaya almadan önce !

Turgay Abi ! (06turna06)

Avatarındaki aynı satırda yer alan 'Turna(Gölbaşı) 21 Kg' diye geçince dikkatsiz davranıp tamamen merak amaçlı sormuştum kabul edersiniz ki 21kg. büyük ve ilgi uyandırıcı bi rakkam olurdu Turna için, bi an heycanlanmışız işte.

Tavsiyeniz üzere dikkatli olacağım bu konuda ama hala sizin gibi anladığım kadarıyla usta bi balıkçı mertbesine ulaşmış birinin o bahsi geçen 5 adet sazan'ları sirküler bi yana geri iade etmesini beklerdim bu konuda hala düşüncem değşmiş değildir.

Mustafa Karataş kerdeşim ! (West 1979)

Dediğim gibi login olmamı bekleseydin amacımın o olmadığını anlardın hem inan bana Turna pek'te ilgi alanıma girmez ama sizleri tebrik ederim muhteşem bi yaratık gerçekten. Fakat devamındaki yazılarında (Surffishing arkadışımızda dahil) alaycılık sezdim ve açıkçası bu benden çok sizleri nahoş duruma düşürür umarım bunun farkındasındır ;)

Son olarak 'genel ahaliye' özürleimi sunarım rahatsız edici boyutta gerdim ise. Beni üzen bu balıkların 40 kg.a kadar ulaşma şansı varken 'sirküler bi yana' daha 1 kg. bile ancak olmuşken (beilkide olmamışken) bilinçli ve usta bir balıkçı olarak kabul gören bi ağabeyimiz tarafından yakalanıp geri iade edilmediği gibi buradaki bi çok kişiden takdir ve teşvik görmesidir, haade Saygılar herkese..

Bu arada bu son yazımdır bu topic'te..

4. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Sanırım sitede bir tek ben kaldım dolayısıyla banada söz düşmüş oluyor Nihat bey... Bu arada ben yaklaşık 4-5 saattir sitede online ım madem öyle buraya yazana kadar özelden iki kelime yazmanızı beklerdim. Avcı arkadaşlar sirküleriler dahilinde avlandıkları sürece kimsenin karışma hakkı yok diye düşünüyorum. Evet doğru söylüyorsunuz bazı konularda ama o insanın kendi iradesi ile alacağı karardır. Sizin lafınıza bakılarak kimse bir şeyler yapmak zorunda değil bunu unutmayın. Evet 3-5 kişi aynı anda yazdık çünkü sizde bizi tahrik ettiniz. (Kimbilir belki'de siz 1.5kg.lık yem balıkla aşağıdaki gibi balık'lar tutuyorsunuz:D .....Ama Bu arada imzanızdaki 20 küsür kg.lık Turna müthiş olmalı benim tutuğum en büyük Turna 85cm civarı ve sadece 3 kg.dı o açıdan pek bi merak ettim sizin yakladığınız Turna'nı özelikle hikayesini ve varsa resmini, haade Hörmetler....) Bu cümleler size ait değilmi. Size yalan borcumu var insanların? Turgay İNANÇ' ın Her ortamda her şeyi kanıtlayacağına eminiz biz. Kaldıki sizden 12 yaş büyük birisi biraz daha kibar olabilirdiniz bence. Onun içinde arkadaşlar resimler koymuş ve bir kaç şey yazdık neden büyüttünüz bu kadar Nihat ÇAVUŞ bey kardeşim HAADE SİZEDE HÖRMETLER...

5. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    O balıklar sirküler içerisinde zaten.dediğiniz bahsi konu geçen balıkları ben yakaladım ve salmayanda benim.dikkat ederseniz konuyu ben açtım..fotoları çekende çektirende benim..anı olarak kalsın diye.
    turgay abi konusuna gelince..yakalanan balıkların sirkülere uygun olup salınması bence bu tamamen kişinin kendisine kalmış bişey..yeri geldi 2-3 kiloluk sazanları sırf havyarı var diye geri saldığı olmuştur.bunuda bizzat benim gözlerimin önünde yapmıştır..bu kişinin sadece kendi öz iradesine bağlıdır.bu konuda bence yorum yapılması ve kişisel görüş sunulması anlamsızdır.sunulan takdir ve görüşler kişinin bir günlük bir görüşüne ve avına değil yılların getirdiği bilgi,deneyim ve kişinin kendi karakterinin betimlemesi tanındığı için yapılmıştır..
    alay konusundada sadece size takılmışlar bunu alay olarak algılamayın.özellikle ankara team olarak değil.bu site içerisinde herkesin birbirine yaptığı şakalar içerisinde yer alır.herkesin birbirine takıldığı anlar oluyor çünkü..kişisel bişey değil.
    saygılarrr...

6. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    :D :D :D

Teşekkürler Turgay abicim tüm olgunluğunuzla ve terbiyenizle gerekli açıklamaları yapmışsınız.

Avınızı canı gönülden kutlarım ellerinize sağlık. Oltanız boş kalmasın.;) :)

7. profösör emrah

profösör emrah

Favori Kamış:
    olta-zıpkın
    En İyi Avı:
    turna 7,900gr.
    Abi gercekten cok güzel mesajı yenı aldım tesekkurler rasgele

8. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Kimseyi kırmak istemem.
    Ama görüyorumki herkes sadece tebrik ediyor.Resimlere bir kaç sefer baktım.
    Ve orada iki sazan belki 40 cm. gelir.Ama diperleri kesinlikle limit altı.Alalar hariç.Mod.arkadaşlarımın sizleri uyarmasını beklerdim.
    Turgay beyden böyle resimler görmek beni üzdü.
    Kimse açıklama yapmak zorunda değil.Ama yazmadan da geçemedim.

9. dionysos

dionysos ilhan

Favori Kamış:
    olta
    [​IMG] alt resimde görüldüğü gibi angaranın pabucu çoktan dama atılmış görünüyor, resim istanbuldan,:D :D :D bir dahaki sefere umarım ,rasgele

Son düzenleme: 10 Ocak 2008
  10. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

:D :D :D :D