Turna Avı Yarışması 10 Nisan 2011 Gelibolu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında burman tarafından paylaşıldı.

1. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Yarişma Sonucu

Geç cevabım ve eksik bilgilerden dolayı özür dilerim sizden. Yarışma sonucu en büyük turna 57 cm dir ikinicisi 53 cm Ben 43 le kaçıncı oldum bilmiyorum ama zaten balık tutabilen 6-7 kişi falandı. :) Bende ödül olarak askılı bir takım çantası kazandım.Balık küçük ama 60 - 70 kişi arasıda balık tutan nadir adamlardanım :cool: Bakalım inşalah başka göllerde yakaladığımız trofeleri yayınlarız bu sezon..Hepinize selamlar sevgiler.

TURNUVA BİLGİLERİM YANLIŞSA LÜTFEN ORDA BULUNAN ARKADAŞLARIM DÜZELTSİNLER

2. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sennurcum teşekkür ederim.Yarışma sonucunu geçte olsa üstteki mesajda yazdım.Eksik bilgi verdim kusura bakmıyın.İnşallah daha dolu güzel raporlar sunarım.Görüşmek dileğiyle..

Vay Macir Ertan abim ..Bizde seni göremiyoruz abim ya bi tanıştık pir tanıştık bidaha görüşemedik.Aytekin abi sakal bıraktı ama yine onu sallamıyorlar çünkü tutu birtane ölçtü falan sonra balık ben durmam burda dedi suya atladı geri. nerdeyse aytekin abide gidiyodu onla :D

Koral ozaman haklısın nediyim bundan sonraki av raporlarım imkan varsa sennura sorıyım seni engelliyim ben ..Nazarın deyecek yaa :) :D

Mesut abicim inşallah güzel balıklar yakalarız bu sene.Göle gelince balık azdı ama bu sezonda normal dedik artık..Bizden bir gün önce gürol abi 70 lik yakalamış ve yanıa bir kaçtane daha.Vidosuyla birlikte ama kısmet işi bu gün günü tutmuyor.Gidebilsek sezonda çok iyi olucagına eminim bu gölün.yerlilerin anlatıkları baya iyi.

Evet abi kısmet değilmiş.İnşallah başka oranızasyonlara olur.Kendine iyi bak.

Başüstüne..Çok teşekkürler..

Sanırım aynı otobüsteydik sizle.Sizin gittiğiniz yerlerde kepçe şarttı zaten.Biz düzlükte avlandık ama tedbiri elden bırakmadık :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Birkaç arkadaşımıza lutfedip cevap yazmışsın, e, biraz zahmet olmuş tabi.

Ha, "diğerleri mi?" Diğerleri de, diğerleri işte.

:rolleyes:

4. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Bu rapora yazdığın üç mesaj yukarda abicim.. Yazdığın saygı, sevgi ve tebrik dolu mesajlara karşılık yazacak özel bişey bulamadım. Kusura bakma..Kısmetse başka rapora artık..

5. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    tebrıkler burak fırsatım olmadı yoksa bende katılacaktım sizlere...

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Canın sağolsun.;)

Bu arkadaşların nasıl bir kusuru vardı diye sormak icabetti yine de.:eek:

7. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Bu herkeze sevgi ve selam gönderdiğim ve yanıt verdiğim mesajımdı.Özel olarak cevap verdiklerim şahsen tanıdıgım dostlarımdır.Sende kusura bakma sizede özel yanıt veririm.

8. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İbrahimcim birkere av yaptık beraber öyle kaldı..Ayarlada istanbul içi bir turna avı daha yapalım.:)

9. electronico

electronico levent

Maşallah güzel bir gün olmuş.Ödülümde vardı ama gelemedim malesef çok istememe rağmen.Tebrikler.

10. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan

inşallah burak havalar bıraz daha guzelleşsin:)

11. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Tebrikler... Organizasyon ve ekiple keyfli vakit geçirmişsiniz resimlerden belli oluyor..

12. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    Aynı otobüsdeydik galiba ama öğlen aynı masada yedik yemeği ondan eminim.

Sabah dere tepe dağ taş yol gittik ama deydi gittiğimize, takip almayan yok gibiydi, tutup tekrar salanlarda oldu. Bende hiç takip almadım ama bir tanesini kandırdım. Karaya kadar çıkarttığım için boyunu çok iyi gördüm, 65cm üzerindeydi. Zemin eğimli olduğundan balık ağzından sahteyi atıp kaçtı.

Dediğin gibi kepçe kesinlikle şart.

13. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

BU RESMİ ÇEKENİ bir yerlerden hatırlar gibiyim hihi hihi :D :D

güzel bir gündü her ne kadar balık yakalayamasamda

ama bazı abilerim gibi balığı suya dürmemekten iyidir değilmi AYTEKİN ABİM

önümüzdeki günlerde oraya tekrar gideceğiz

14. aykut1970

aykut1970 aykut

Güzel ve keyifli bir organizasyon olmuş tebrikler :)
    Şu andada Yaban tv'de festivalin ikinci bölümü yayınlanmakta :)

15. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Hakan bu "tutup salanlar da oldu" dediğin benim değil mi dostum:))

İlk yakalayıp sudan çıkartırken ağaca taktırdığım turnayı ve de özellikle kıyıya alırken Yücel Abinin "Kamışı kaldırmaaaa!!! Kamışa dikkat et kırılacakkkk!!!" dediği ikinci turnayı alsaydım sanırım yarışmanın sonucunu bayağı bir değiştirip büyük ihtimalle günün trofesine imza atacaktım ama napalım kısmet işte:))

Özellikle Yücel abiyi bile bağırtan:) o ikinci turnayı alsaydım ki kendisi 65-70cm arası bir arkadaştı ortam bayağı bir şenlik olacaktı.

Karaya çıkartmaya çalışırken kaçırdığım trofeden sonra oltamı ziyaret eden 40cm civarındaki "küçük" turnacığı salmasaydık da ölmesine sebep olsaydık bize hiç yakışmazdı ve fazlasıyla vicdan azabı çekerdik diye düşünüyorum.

Bu arada senin karaya kadar çıkartmayı başardıktan sonra Ahmet'in de "üstün" çabaları:) sonucu kaçan balık da ciddi bir trofeydi. Muhtemelen kaçırdığımız iki balık yarışmada birbirine rakip olacak ölçüdeydi. Ne yapalım sağlık olsun bi dahakine acısını bol bol çıkarıp bol bol yakala bırak yaparız be dostum.

Beraber daha da güzel avlara imza atmak için irtibatı koparmayalım derim.

Unutmadan bu güzel ama fazlasıyla yorucu etkinliğe katılan tüm dostlara da kendi adıma teşekkür ederim.

16. nobetci levrekci

nobetci levrekci sinan unsal

yaban tv de yayinlandi.
    cok guzel goruntuler vardi.

17. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    kaçan balık büyük olurmuş :) Güzel bir gündü, havalar ısınırsa güzel avlar gerçekleştiririz. İrtibatı koparmayalım kardeşim...

18. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Aytekin abi, günay abi, Nejat abi herkesi 2 gündür yaban tv'de izliyorum. :)