TURNA AVINDA KISISEL REKORUMU KIRDIM !!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Yerel avcılarla konusuyorum bayağı zamandır . Bu sene kışın çok soğuk oldu bir ara -42 lerdeydi . Dedikleri buz bütün heryeri kapadı balıklar oksijen azlığından öldü . Bilmiyorum doğruluk oranı nedir bu sene sadece ufaklar atlıyor büyükler gerçekten öldü mü bende anlamadım .

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    o konuda pek bir bilgim yok :) mantik olarak ufaklar atliyorsa, bu ufakliklarin velileri de olmali :D

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Bende oyle dusunuyorum zaten tek sorun var hergun yagan yagmur yolları camur deryası yapıyor arabayla gidip batıp kalmak istemiyorum sadece ))) .

4. ozkan79

ozkan79 özkan

eminim o haylazlardan merada yüzlerce tanesi vardır,

bu arada salınacak balığı mümkün mertebe sırta yakın kısımdan tutmak gerekiyor,

bende son avlarımda çok yavru saldım ama son resimdeki kadar ufağına denk gelmedim,

bir ara güzel deniz balıkları yakalıyordun,zargana kolyoz iyice tatlı suya döndün.:cool:

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    son resimdeki balik fotograf çekerken çirpinip yere düstü :p tek dizim yerdeydi, yani 25-30cm'lik bir atlama gerçeklestirdi. pislendi falan :) sonra elime alir almaz fotoyu çekip fazlaca hirpalanmamasi için acilen suya geri biraktim. fotograf sanki iç organlarina baski uyguluyormusum gibi çikmissa da bu boy ufakliklarin o bölgesi cidden çok yumusak :)

tuzlu suya gelince, bekarken çok gidiyordum. evlenince azaldi biraz. çocuktan ve tatlisudan sonra iyice bosladik. evet malesef bu ara firsat bulamiyorum. firsat yaratma konusunda tatlisu avlarinin ve çocugun ufak olmasinin da rolü var.

bu arada kolyoz degil has uskumru abicim :p