Tamam iş tatlıya bağlandı Sonucun temiz olması eminim ki hepimizi mutlu etti.. Biraz da konu ilgili kanalın eksikliğinden diye düşünüyorum yasadışı avları yayınladığı için tepki veriyoruz zaman zaman kurunun yanında yaş da devreye giriyor halbuki yasal avları yayınlasa bu konuda hassas olsa av görüntülerinden önce tarih ve yer yazsa hatta ne bileyim "Bu avın 37/2 sirkülere uygunluğu tarafımızdan kontrol edilmiştir" gibi bir ibare ile başlasa .. müthiş olurdu..
Organizasyon Yağmur işi kötü oldu.. Sağnak yağıp bitecekmiş.. tüm gün yağmayacakmış umarım bu yazdığım tahminler doğru çıkar..
insanlar böyle anlaşmalı hata yapılır ama telafisi geç saatlere kadar sürer çok dikkatli olmalıyız.karşıdaki insanda ticaret yapıyor teşşekkürler
sevgili arkadaşlar En iri bağı tutana albastar fiber korban 2.40 ve Alba milenyum 40 Makine sözü verilmiş bu arkadaş kendini biliyor . O malzemeyi alsın ve 1. ciye versin İLGİNİZE SUNULUR .
Arkadaşlar Ankarada tekne kiralama imkanı olan gölleri öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz memnun olurum. Rastgele
Hafız, imza ayarlarını yapman gerekiyor.. hafız yazan yerde isim + şehir + yaş olmalı.. her notunun altına yazıyoruz...
düzeltme turgay beyle ilgili mesajım maksadını aşmıştır. bu konuyla ilgili kendisi ile görüşülmüştür. konu karşılıklı görüş birliği ile olay kapanmıştır. tırıvırı ve yaban tv de yayınlanan görüntüler konusunda yanlış anlaşılma olduğuna dair fikir birliğine varılmıştır. saygılarımla
Turgay bey, düşünceniz için teşekkür ederiz ancak bu hediyenizi yönetim olarak, kendi organizasyonumuzda kabul edemeyeceğiz. Gerekirse böyle bir hediye yönetim tarafından sağlanıp verilecektir zaten. Üzgünüm ama, bu hediyenizi reddetmek durumundayız. Sizden teslim alacak olan arkadaş, dilerse sadece kendi adına alabilir ama site organizasyonunda verilmek için böyle bir hediyeyi almak istemeyiz. Nezaketiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Balıkavı.net yönetimi NOT : Hediyeyi teslim alacak arkadaş her kim ise dikkat etmesinde fayda var, yönetimin haberi olmadan böyle bir kararı kişisel olarak alıp, sitenin organizasyonu için uygulayamazsınız. Teşekkürler,