TURNA SEZON KAPANIŞI

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında night fisher tarafından paylaşıldı.

1. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Cormoran Blackbull 2.40 m 5-25 gr atar
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    7 kg Gökkuşağı Alabalığı 82 cm
    Tebrikler çok güzel balıklar almışsınız. Şu turna balığının avcılığını, mücadeleciliğini gerçekten çok merak ediyorum. malumunuz bizim güneydoğu anadolu bölgesinden kesinlikle çıkmayan bir tür. Bu arada insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. Saygılar...

2. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

tebrikler Fatih abi

boy boy turnalar ,kaşıklar iyi iş yapmış

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Abim bana inat bir daha balığa çıkma. İşte böyle kendi öz durumundaki nedenlerle balığa çık ve de gününü yaşa.;)

Ayrıca;

Benden dua alıp balığa çıkma, benden beddua da alıp balığa çıkma. Yani beni işe karıştırma, en iyi ihtimalle eli boş dönersin. Başka limoni durumlar da olabilirdi ki, kesinlikle istemem.:p ;)

Hanfendi ablamızın oltasına hep limitaltı balık gelmesinde bir çapanoğlu var mıydı diye düşündüm. İş yapacak takımları özellikle kendisine vermedin, hadi itiraf ediver? Yılların balıkçısı koca Fatih hanımına madara olsun istemedin değil mi? Seni gidi seni.:D :eek:

Yüreğine sağlık sevgili abim, muhteşemsiniz. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. İnşallah güzel gönlünüze denk nice güzellikler sizlerle olsun. Ablamıza da selam ve sevgilerimi sunarım, iyi ki varsınız.;)

4. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    İlk vuruşu iyidir,makinayı durdurur resmen:) gelişi pek mücadeleli olmaz,ara ara kafa atar,son bölümde kafasını su üstünde tutarsan,parendeye kadar her türlü aksiyonu yapabilir.Yani ilk ve son heyecanlıdır,yol aksiyonu biraz sönük:)

Meraktan korksaydı insanoğlu,ateşi bile zor bulurdu:) o lafı söyleyen halt etmiş:)

5. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Teşekkürler:)
    Fantezi olsun diye,silikonlar,rapalalar da deniyorum.Vuruş tabiki oluyor ama hiçbiri kaşıklar kadar avcı olamıyor.Özellikle doğal göllerde kaşık en iyisidir.

6. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Sevgili Nuri,nisana kadar turna avı yapamayacağımdan dolayı,trofe turna yakalama şansım yok.Senin kalbin temizdir,duan kabul olur:) Sezonu açtığımda bir hayır duanı isterim:) evvelki yıl bir metrelik bir turnayı kaçırmıştım,şimdi dahada büyümüştür kerata:) hedefim büyük yani:) büyük bal lazım:)
    Hanıma en iyi iş yapacak takımı verdim,günahımı alıyorsun:) iyi takım olmasa onca balık yakalanırmıydı:)

7. laborant1986

laborant1986 mesut

tebrikler abi çok iyi manzara

8. tarvas

tarvas TALHA ARVAS

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 9 2.40 (10-40 GR), SİLSTAR 4.20 SURF
    Favori Makine:
    OKUMA RTX 40S, RYOBİ EXCUSİMA 8000Vİ VE 4000Vİ
    En İyi Avı:
    LEVREK 1 KİLO, ZARGANA, 40 CM TURNA
    Büyükçekmece Gölün'de tutuyorum ama eti pek lezzettli gelmediğinden (ot kokuyor : ) geri salıyorum

9. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    5,700Kg Alabalık-11 Kg Sazan
    Tebrikler Fatih abi....