TURNA'YA DOYDUK ÇOK ŞÜKÜR

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Seyyah06 tarafından paylaşıldı.

1. cancan75

cancan75 erbil

Avınız ve Muhabbetiniz çok güzel iştah açıcı
    Bir seferinde çanılıda turna çekerken balık kıyıya geldiğinde gözlerimin içine baktı içim acıdı o güne degin hiç öle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım ozamanlar eşimle çıkıyorduk onunola gitmiştim hava atacam diye balığı bırakmadımda balığa bir söz verdim seni en güzel şekilde pişireceğim ve çok kişi senden sebeplenecek diye sözümüde tuttum büyük bir güveç yaptım lezzeti süperdi birçok kişide tadına baktı umarım bu durum başınıza gelmez hayırlı avlar.

2. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Mustafa Kardeş, ben Erzurumlu değilim, ama 26 senedir Erzurum'da yaşıyorum, bundan dolayı Erzurumlu sayılırım. Bildiğim kadarıyla "Erzurum köfte" diye tescilli, lokantalarda falan satılan bir köfte türü yok. Ancak Erzurumluların kendileri için evde, piknikte uyguladıkları bir usul olabilir. Cevcet Baba her hâlde bunu kastedmiştir. Ancak bu kadar rağbet gördüğüne göre Cevcet Babanın o köftesini "Erzurum Köfte" adıyla tescil ettirmek lazım:thumb:

3. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower FTC 4000
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    Sirküler kişi başı 10 turna diyor,yanlış biliyorsun,Ayrıca aç gözlü değiliz öyle olsa hiç almadan 45 adet Turna 36-37 cm olduğu için tamamını suya iade etmezdik

4. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Size de hayırlı avlar

5. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    net bılgılere sahıp olmadan ınsanlara gereksız yorum yapmanız hoş degıl sıze oncelıkle burayı okumanızı onerırım

http://www.rastgele.org/forum/index.php?topic=625.new

bundan sonra onerecegım sey ıse yorum yaparken gerekcenızın yeterınce saglam oldugundan emın olun ondan sonra yorum yapın yoksa olmadık yerlerde kucuk dusebılırsınız.

ayrıca sunuda bıldıreyım lmıtın 40 cm olmasındakı mantık ıse bu boya erısmıs turnaların en az 1 yada 2 kere yumurtladıgı dolayısı ıle turunun devamı ıcın tehlıke olmadıgı dusuncesı ıle lımıt 40 cm dır

6. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    :thumb: :thumb: :thumb:

7. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    Mustafa abi merhaba ,hafta sonu bende bölgedeydim,sizin motor sudayken kitlemiş heralde,benim bilader ve arkadaşı sizi iple kıyıya çekmiş,geçmiş olsun abi, motoru yaptırabildin mi? Saygılarımla

8. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    Mustafa günaydın ben de tam senin bizi çekerken resimlerini yükleyecektim.Bu arada mesajını gördüm.Ben cep telefonumu özelden atıyorum sana.Çok teşekkür ederim,gerçekten çok yardımcı oldunuz.Biraderine de sana da teşekkürler.Motoru şimdi teknik servise gönderiyorum,garanti bozulmasın diye müdahele etmedik.
    selamlar