ufak bir avlak etudu, kisa bir av

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bölgesel olarak balık popülasyonu da çok büyük farklar göstermesine rağmen bizim boğazın tüm balıkları mevcutmuş, çok şaşırdım ve senin adına sevindim.

Adamlara iplikle balık tutuyorum deseydin ya:D Sardalyaya benzeyen balıktan kastın "tırsi"dir herhalde, benim istavrit çaparimede geçen sene lüfer büyüklüğünde bir tanesi takılmıştı.Dediğin gibi eşek istavriti saman gibi tatsız oluyor burada da, istavrit ve lüferin tadı, balık büyüdükçe bozuluyor malesef, onun içindir ki, bizim milletimiz kraça ve çinekopa rağbet gösteriyor bu kadar:D

Zargana, dil, kalkan ve levrek, daha ne istiyorsun.Bende sizleri orada bu balıklara hasret zannediyordum.Her neyse bu yaz tatilinde İstanbula gelirsen birlikte bu balıklara olta sallarız inşallah:thumb:
    İstanbuldan sevgi ve saygılarımızla hoşçakal...

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tesekkurler sennur hanim :) balik dedigin boyle yigit olur :D boyundan buyuk kasiga atlamis :)

3. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    avlandığın yerler gerçekten manzara olarak çok güzel yerlermiş roy böyle yerlerde av yapmak çok keyifli olsa gerek:)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000

evet manzara guzel olunca zevk katlaniyor Mustafa abi. gozumuz gonlumuz de açilsin hazir gitmisken :)

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    4 numara kaşığa nasıl hoplattın öyle.:confused: :p :confused: :p

Kılıç bile atlamaz ona.:D :D

Güzel avınız için tebrikler ve darısı benle, İbrahim ( Zıpkıncı İbo ) kardeşimede olsun. cyr cyr

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

hoplayasi gelmis Tevfik abi :D

tesekkur ederim agabey, Ibrahim abiden bu ara haberler bekliyorum. sulari isiniyor uskumru kiyilar artik. o ilk gittigi avlaktan çikartir birseyler kesin

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Çupra, uskumru, kefal da var Isa abi unutmusum bunlari. Evet dedigim balik tirsi azmani.