Umurca da Sazan (20kg)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında JrCo tarafından paylaşıldı.

1. JrCo

JrCo

10kg

20kg

herhalde teknik bir hata oldu fotoraflar silindi. şunu belirtmek isterim. inanmayanlar var elbette ki ama emin olun bunlar kadar olmasada daha pek çok sazan cinsi olsun turna cinsi olsun 5-6şar kiloluk çok balık çıkardık.ama o zamanlar ki imkanlarımız (fotoraf makinesi) kısıtlıydı. eğer bu fotorafların siteden kaybolması veya silinmesi teknik hata deilse söleyecek birşey bulamıyorum..inanmayanlarla birebir irtibat kurabiliriz..! SAYGILARLA..!

2. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    balıklar gayet güzel kardeş teknik arızadan kaybolmuştur resimler takma kafana :)

3. simendifer

simendifer Sennur

Bu yaptığınız avları nerede ve nezaman yaptığınız, yem ve avlanma teknikleri konusunda da bizlere bilgi verirseniz seviniriz. Sadece fotoğrafla, raporlar biraz kuru oluyor açıkçası ve bilgi de edinemiyoruz.

Fotoğraflarınız çok büyük boyutta olduğu için konunuz silinmiş, boyutlar küçültüldükten sonra yeniden açılacaktı ama gerek kalmamış, siz yeniden açmışsınız zaten. Dediğim gibi avınız hakkında hikayeyi de anlatırsanız daha güzel olacak, rast gelsin... :)

4. Daha önceki konunuzu ben silmiştim

Forum kuralları derki ;
    d) Tartışmaya giden konularda, tartışma sebebi mesajlar ya da içerisinde tartışma barındıran tüm mesajlar, sahiplerine haber verilmeksizin silinecek, gerekli görüldüğü takdirde konu tamamen silinecek ve konu sahibine özel mesajla bilgi verilecektir. Bu tip konuların silinmesiyle ilgili yapılan itirazlar, forum düzenini korumak adına, dikkate alınmayacaktır. Cevap haklarının doğduğunu düşünen üyeler, cevap haklarını dilerlerse özel mesaj yolu ile kullanabilirler. Üye, kendisine forum genelinde yazılmış bir mesaja, yine forum genelinde cevap vermekte ısrar etse bile, bu tip isteklere cevap verilmeyecektir.

5. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Ahmet Bu forumda böyle şeyler olmaz sen balıkçısın sabrı öğrenmiş olman lazım.temel kuralımızdır bizim saygı ve sevgi.Güzide insanların mekanı burası.

Ayrıca rapor nerde.Nerde tutulmuş,ne ile tutulmuş.Sanki demirtaş barajımı orası?

bekliyoruz. :)

6. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ahmet kardeş tekrardan aramıza hoş geldin rahmetli amcanızı toprağı bol mekanı cennet olsun balıklar çok güzelmiş birde sana tavsiye imza ayarlarımızda doğum tarihlerimiz yazıyor hitap ederken oraya bakıp ona göre abi abla veya kardeş diye hitap ediyoruz sende buna dikkat edersen herkes birbirine saygı gösterir sağlıcakla kal

7. Yücel

Yücel

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan/2.600 gr
    Dün gecede bakmıştım çok güzel bir balık. Özellikle alttaki ne lezzetli olur off off lüpür lüpür ye :D Naci abi sarıyar a gidersek nasipse ben sallamalardaki iğneleri büyütücem baya belki bunlar kadar büyük gelir

8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Önce Ahmet kardeşim bu amca kimdir.Bu balığı nasıl nerde hangi tertibatla tutmuştur.Bizi engin bilgilerinden yararlandırır mı senin aracılığınla gibi sorulara cevap bulalım istersen yoksa her kesin tuttuğu balığa mundar diyecek arkadaşımız yok aramızda.Sen bu bilgileri bir topla bize ilet yoksa internette milyonlarca resim var.Biz de koyarız hergün 5-10 resim geçiştiririz, burası paylaşım sitesi sana değil sadece sözüm yanlış anlama herkese, belli kurallar çerçevesinde paylaşalım konuları sevgilerimle;)

9. maytir

maytir

Favori Kamış:
    Tam takim amator :)
    En İyi Avı:
    Lambuka ve palamut
    Luleburgaz Umurca'da ki golde mi yakalandi bu balik?

10. JrCo

JrCo

hemen bilgilendireyim sizi..!

20kg sazanı lüleburgazda umurca göletinde tuttukk.! 5metrelik kamış, 9+1bilye makara, 45lik misina, balığı 3kişi çıkardık ben, rahmetli amcam ve abim.yem olarak mısır küspesi (takoz) ve mısır kullandık, olta olarak dip oltası kullandık..! 2006 eylül ayında..! SAYGILARLA..!

11. simendifer

simendifer Sennur

Can ve benim bahsettiğimiz konular farklı konulardır, karıştırılmasın arkadaşlar. İki tane silinen konu var çünkü... ;)

12. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Allah rahmet eylesin amcamıza ve helal olsun çok güzel sazanlar:( .

13. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel sazanlar

14. AVCIYILMAZ

AVCIYILMAZ Şaban YILMAZ

Favori Kamış:
    Lineaffe 420 10kilos
    Favori Makine:
    Shimano ultegra 4500-5500
    En İyi Avı:
    3 kg Levrek
    güzel demek yeterli değil bu balığa;) . tam süper bir balık bu. ben böyle bir balık yakalarsam 50 tane resim çekilirim onla :D . küçükken yeni aldığım ayakkabılar gibi yastığımın yanına koyarda yatarım :) .

amcaya allahtan rahmet diliyorum.

15. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Ahmet amca gerçekten harika bir av tebrik ederim.

16. fuat44

fuat44 fuat

Favori Kamış:
    Albastar ,Ron Thomson 240cm
    Favori Makine:
    Abu Garcia40.OKUMA AVENGER AV-30 MAKİNE
    En İyi Avı:
    sazan 10 kg,alabalık 3kg
    tebrikler güzel av olmuş:)

17. akif

akif AKİF

Favori Kamış: