Unkapani Ve Galata Köprüleri

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında NAMDAR tarafından paylaşıldı.

1. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

yıllardır oradayım ben tavsiyelerin için teşekkür ederim 7. direk benim arkadaşımın tezgah actığı nokta gerci şimdi acmıyor ama yer dolu olur ise 6. direk veya 5. direk rahmi abinin yanı gibi yer durumuna baglı olarak unkapanındayım cok uzun yıllardır

2. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    bende unkapanına gittiğimde sürekli o bölgede yer bulmaya çalışırım, ama senelerdir dikkat ederim su çok bulanık sarıysa, ve yağmurdan sonra tatlı su çok karıştığında balık gelmez. ayrıca sanırım çakılan kazıklar bu sene unkapanında çok şeyi etkileyecek

3. dreamersunny

dreamersunny mustafa

galata köprüsünden köprünün hemen hemen heryerinden tutuluyordu.

4. jeru

jeru taner

bende sabah tramwayla geçerken buralarda bir şey var diyordum, merak etmiştim. demek ki çinekopmuş nedeni.. normal şartlarda sabahın 7sinde o kadar balıkçı olmazdı orada:)

5. askala

askala

Selam dostlar. Bu çinekop furyasında haftasonu İstanbul'a gelmeden durulmaz. Sizce Unkapanı mı Galata mı? Hangisi ??.. Herkese rastgele...

6. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar dün unkapanı köprüsüne gittim. Hava çok fırtınalı olduğundan zaten oltayı sabit tutmakta bile güçlük çektik. Saat 19:30 dan 21:30 a kadar arkadaşıma yaklaşık olarak 5 vuruş oldu bana ise 1 vuruş oldu ama ne o nede ben balık alamadık. Zaten balık çok seyrekti bizden başka 1 kişi çinekop aldı o kadar. Ama unkapanı köprüsü bu ara gece kalanlar için iyi av verecektir. Çünkü orda balık gece saat 2 den sonra sabaha kadar daha yoğun yapıyor. Geen yıl bu zamanlarda gecede 30 parça çinekop alıyordum. Galata köprüsünde de durum aynı ama iki köprü arasında hem takım hemde yem farkı oluyor bunlara dikkat etmek gerekiyor.

7. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

kesinlikle galata gecen hafta carşamba cuma gece 24; e kadara cumartesi sabah 03;e kadar kaldım bütün alabildigim bir tane sarı kanat su nedense cok bulanık önceden yağmur sonrası olurdu şimdi yağsın yağmasın herhaldeki metro inşaatı etkiliyor unkapanı köprüsünü

8. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Abi sen geçen hafta keşke unkapanı köprüsüne gelseydin. Ben cuma akşamı saat 7 den sabah 7 ye kadar toplamda 2 çinekop 8 sarıkanat aldım. Daha fazla tutabilirdik ama babam istavrite çalıştı yemimiz olmadığından. Bu akşam yine oradayım gerçi saat 7 den 10 a kadar kalabileceğim ama yine 4 - 5 balık alabilirsem yeter bana,

9. ş.ceylan

ş.ceylan m.şamil ceylan

Arkadaşlar çinekop için Unkapanında hamsi ve mantarlı takım verimli olurmu? Yoksa zokalı takımlamı denemem gerekir?

10. yigitberk

yigitberk olcay mürtekin

En İyi Avı:
    lüferciyiz
    bugün galatadan geçtim saat 2 civarı kıraça ve kefalden başka bişey yoktu bilginize.

11. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

ben zaten unkapanı köprüsündeydim de hani öle balık alan yoktu senin adına sevindim sen iyi almışsın hemde bayagı iyi tebrikler

12. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

genelde zokalı çalışır ama nadirende olsa mantarlı takım iş yapıyor

13. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

26 10 akşam saat sekiz gibi galataya gittik gece 02 kadar kaldık iki arkadaş ben balık yok diye sohbete girdim yanındaki arkadaşa 1 çinokop nasip etti deniz hamsiye vurş yaptı olan biten bu yahu biz balığa gittimizde balık filan hak getire nasıl bir gudubetsek aman ha herkese uyarı benim balıga gittigimi duyan varsa sakın cıkmayın balıga sizde etkilenmeyin bizlerden

14. İĞNE

İĞNE ömer

Favori Kamış:
    Lineaaffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 60
    En İyi Avı:
    4,250GR RUS KEFALİ
    Kabataş Iskelesi Kimse Olmaz Atin Kiyaya Gelsin Lüferler
    :)

15. nidya78

nidya78 Aydın

Kabataşta henüz doğru dürüst balık yok. Kırk yılda bir balık tutuluyor.

16. husamettinkocabiyik

husamettinkocabiyik hüsamettin

Dostlar Dün akşam 17:00 ve 19:30 arası galata köprüsü güzel istavrit yaptı.

17. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    dün gece yemliye çıktık çubukluya kuleliden itibaren taradık ne av vardı nede avcı denizde canlı çok olunca istavrit bol bu ara bu yüzden yemliye yatmak sıkıntılı

18. NAMDAR

NAMDAR ŞÜKRÜ ERTEKİN

istavrit bollugunun arkasında umarım canavar vardır

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili kardeşlerim,Ramide doğup büyüdüm.Balıçılığa köprüde başladım desem yeridir.Yaş 58 oldu.1.nci sayfadan beri yazılarınızı okudum.Şimdi oralardan uzağım.Sayenizde yine kendimi yine oralarda hissettim.Bu zevk ve tadı bana yine yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.Beni eski günlere geri götürdünüz.Allah razı olsun.Sağ olun var olun.

20. smintheus

smintheus Ulaş

Mesajım keyif bozucu gibi olmaz umarım ama balık tutan arkadaşlardan tuttuğu balığı analiz için veren var mı? O bölgedeki kirlilik nedeniyle tutulan balıkların sağlıklı olup olmadığını merak ediyorum.