ustalarla bulusma 2ci bölüm.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tesekkurler Tevfik abim :) abi balik pek tutulmadi derken herkez 2ser 3er tuttu birseyler lakin bu avlakta o 3-4 metrelik livarlarin doldugu günler oluyormus. köpek yanimdaki arkadasin. labrador-husky kirmasi 2 yasinda bir genç daha :) bellerine bagladiklari havlular benimde komigime gidiyor :) ben havlumu efendi gibi kamisin altina koymustum :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    insallah sana da kismet olur Serkan. ankaradaki avlaklardan durum cidden vahim gözüküyor fakat erzurumda böyle dogalligi bozulmamis mekanlar bulmak zor olmasa gerek.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

tesekkur ederim Ibrahim abim :)

abi kullanilan yem ayni, su ayni , hava durumu ayni, sagdakine vurup bana vurmuyorsa problem takimdadir. gidip sormadim bile kaç numara igne kullanorsun diye. direk incelttim takimi. vuruslari oturtamayincada ignenin hacmi ve sekli ile oynadim biraz cuk oturdu :) 9011 BL vmc karbon bir igne olmasina ragmen egip bükünce kirilmiyor.

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Olmus olmus :)
    roy ben seni seneye burdaki feeder yarismalarina yazdirayim simdiden. olmadi milli takim kuralim avrupa sampiyonasina cikalim :)
    bu feedercilikla malzeme ve ekipman bitmiyor ki onu al bunu al... al da al. gecen gun gene gittik sapan aldik kandiricilari atmak icin. genis agizli uzun sapli kepce e tabii yeni kamislari koymaya 3 gozlu sirt cantasi. yok elektronik sinyalizatoruydu vs vs.
    gecen yarismada adamlar bi bagaj malzeme ile gelmislerdi. elekleri ayri istasyonlari ayri. 7 metrelik kamislar. feeder kamislar......
    offfff ne cok sey almak lazim :)))

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bak ne güzel unutmustum sapan isini simdi aklima getirdin yine :D :D :D

laf aramizda su önünde drenann havlu bulunan vatandas senelerce yarismalara katilmis dereceleri falan var :)

6. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    videodaki sarkida da tell me more tell me more diyor ya. sanki tell me roy gibi de anlayabiliyor insan :))))
    soyle bana roy daha ne almak lazim :))))
    ben seneye cadir alip tum haftasonuna yayacagim faaliyetleri :)))

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    valla aslinda özellikle sazan için öyle birsey yapmak lazim. sehre yakin göletlerde her gelen bir yem atiyor. alistiramiyorsun baligi. 25kiloluk paket alicanda, 2-3gunde bir 3 hafta yemleme yapacan da 1-2 balik çikartican anca sudan. ölme essegim ölme.

sehirden uzak noktalarda, bir iki gece yemlemeyle iyi netice alindigini okuyoruz görüyoruz hep.

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Roy, yine keyifli bir av yapıp yeni tecrübeler edinmişsin:)
    Artık memlekete döndüğünde bu tecrübelerini bizlerede aktarırsın heralde:rolleyes:

Avların her daim bol ve bereketli, herşey gönlünce olsun:)

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Tesekkür ederim Isa abi. çok seviyorum yeni tekniklerle, avlanmayi. her teknikte degisik bir püf noktasi ögreniyor insan. bunlari birbirleri ile sentezlemeyi de çok seviyorum.

bu seneyi bu sekilde tatlisu tekniklerini arastirarak geçirecegimi söylemistim, seneye insallah büyüklerin pesinde kosturup duracagim :)

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

7.40 nasıl geçti anlamadım bile ellerinize sağlık muhabbetiniz bol keyfiniz daim olsun herzaman daha iyileri rast gelsin inşallah

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Sabri begendigine sevindim, iyi dileklerin hepimize insallah.

12. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Roy, senin ortam da pek bi güzelmiş yahu! Münih günlerimi anımsattı.

Ama sen iyot kokusunu özlemişsindir diye tahmin ediyorum. :)

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bülbülü altin kafese koymuslar, gak demis. guk muydu yoksa :) iyot kokusunun yerini ne tutabilir ki Kerem. dogru tespit :)

14. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Çok beğendim Roy :) daha güzel avlara inşallah,bu arada Entoh tamam,bakalım bulabilirsem Daiwa Tournament saracağım ;)

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Begendiginize sevindim Orhan abi :)
    Alet için hayirli olsun. O örgü ile ve kamisla muhtesem 3lü olur vallaha.. Inan, uncle ben de ben de diyecek simdi :D

16. SerKaN_25

SerKaN_25 SerKaN

Favori Kamış:
    daiwa 1.65
    Favori Makine:
    discowery
    En İyi Avı:
    57cm turna.. 38 cm kadife.
    evet aynen abi ..