Validenin levreği

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bahadır Sarıca tarafından paylaşıldı.

1. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Çok teşekkürler sevgili Serkan. Dostlarla birlikte olmanın keyfi hiçbir şeye değişilmez. Siz ve tüm dostlarımızın gönlündeki avı yapması dileklerimle...

2. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Atilla,
    Beğenmenize sevindim, teşekkürler. İlk fotoğraftaki sahte aşağıdaki gibi;

Uploaded with ImageShack.us

Aslında sahte sırtı avları için uygun. 42 gr'lık bir sahte. Kafa kısmı metal ve ağır. Burada sahte silikon yedek olarak verilmişti. Ben de bunu ağırlıklı iğne ile kullanarak av yapmaya çalışıyorum. Shadow shad'lerdeki gibi.
    Sizlere de rastgele...

3. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Teşekkürler sevgili Erdinç Bey. Kendini bilmezlerden uzak durmaya çalışacağız maalesef. Onlar için keşke yapılabilecek birşey olsaydı.
    Rastgele...

4. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Alikemal,
    Güzel sözlerin için teşekkür ederiz. Beğenmenize sevindim. Aslında validenin avdan haberi yoktu. Nasip işte; niyet onun içindi. Gönlümüze göre bir av oldu. Daha bereketlilerinin sizlerin olması dileklerimle...
    İnşallah İzmir'e geldiğinizde görüşüp av yapma şansımız da olur. Kendi adıma memnun olurum. İzmir konusunda ise; bir İzmir aşığı olarak, herşeyi farklıdır diyebilirim ;)
    Sevgi ve selamlarımla...

5. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Bahtiyar,
    Teşekkür ederiz. Kara demlik felsefesinde her "amatöre" yer var. ;)
    Rastgele...

6. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Barbaros,
    Teşekkür ederiz. Bu keyfe sizi ortak edebildiysek ne mutlu bize. Amacımıza ulaşmışız demek ki.
    Zaten balık işin bahanesi değil mi ;)
    Sevgi ve selamlarımla...

7. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Dağıt, dağıt sevgili Dostum. :) İzmir aşıkları olarak İzmir konusu açalım bir tane ;) Hoş olmaz mı :D

8. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Nuri Bey,
    Yaşadıklarımız bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Yüreğinize sağlık. Beğenmenize sevindim, umarım sizleri bu keyfe ortak edebilmişizdir.
    Gönlünüzdeki avı yapmanız dileklerimle...
    Sevgi ve selamlarımla...

9. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Erhan,
    Teşekkür ederiz. Geçekten İzmir çok güzel. Gerçi bazı negatif olan, eleştirdiğim kısımları yok değil:rolleyes:
    Daha bereketli ve keyiflilerinin sizlerin olması dileklerimle...

10. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili dqn(kusura bakmayın isminizle hitab edemiyorum-çünkü yazmamışsınız),
    Beğenmenize sevindim, teşekkür ederiz.
    Takıldığınız konuya gelince; aynı konuyu o gün Hüdayi Beyle de konuştuk. Daha önceleri sevgili Aykut(koxford) ile de konuşmuştuk. Kişisel olarak avlak saklama taraftarı olan bir insan değilim. Denizin balığını tek başıma tutmak gibi bir derdim de yok. Tam tersine her avımızı farklı avlaklarda yaparak(bir önceki avımızda balık aldığımız ve balık olduğunu bildiğimiz halde aynı yere gitmeyerek), uygun hedef balığa göre yer seçilmesi şartlarının yerine getirilerek her noktada balık alınabileceğini görmeye/göstermeye çalışıyoruz.
    Avlaklar konusunda daha önce yaşanmış olayları da hepimiz biliyoruz. Avlağı direk yazdığınızda, inanın yarın kendiniz olta atacak yer bulamazsınız. Bakın eğer raporu tam okuduysanız; gece bizden sonra gelen iki kişi oltalarını tüm sahile yayarak tüm av keyfini bozdu. Çünkü insanların yaptıkları ava ve avına saygısı yok. Daha da ileri giderek şunu da söyleyeceğim; bence onların kendilerine saygısı yok. Ve ben bu tü kişilerle bir arada olmak istemiyorum.(Lütfen sözlerimi üzerinize alınmayın, genel manada konuyu anlatabilmek için yazıyorum)
    İsminizi de bize bağışlayarak gerçekten bu sahili öğrenmek isterseniz size bir özel mesaj kadar yakınım. Hiç sorun değil. Tüm av yapabileceğiniz yerleri konuşuruz.
    Sevgi ve selamlarımla...

11. küçükavcı

küçükavcı

tebrikler bahadır abi süper av şahane balık. bu günlerde av cok yorucu geciyo :)
    (hüdai abi face de 2 saat bekledim gelmeni meğer sen avdamışsın ;)

12. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Teşekkür ederiz. Denizden uzak kalmak geröekten yaramıyor bize;) Avlak eşkiyaları için yapılabilecek fazla bir şey yok maalesef. Onlardan uzak durmaya çalışıyoruz. MAria sahten için üzüldüm. Aynı olay başka bir avlakta benim de başıma gelmişti. Allah'tan yedekli almıştım:D Umarım bunu taktırmayız :)
    Sevgi ve selamlarımla...

13. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Emrah,
    Çok teşekkür ederiz. Faydalı olduysa ne mutlu...
    Daha bereketli ve keyiflilerinin sizlerin olması dileklerimle. Rastgele...

14. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Teşekkürler sevgili İsmal. Soğuk yemeden, yorulmadan av olmuyor maalesef :)
    Ama belki de keyfi oradadır, ne dersin;)
    Sevgi ve selamlarımla...

15. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim evet benim dediğim silikon. epey de ağırlığı varmış bunun, yedeğinin kutuda olduğunu bilmiyordum onu da öğrendiğim iyi oldu. Bide abi bişey soracam ben balığa gittim zaman avlakta başka balık avlayanlar varsa Hem at çek yapıyorum hemde Sohbet ediyorum dikkatimi pek vermiyorum Sahteye Muhabbet güzel olunca :) Levrek avına gittiğimiz zaman biraz yüksek sesle konuşma balığı ürkütür mü Sesin At çek yaparken sakıncası var mı ? Kumsal alandan atıyorsak denizde Berrak sa kıyıya ne kadar yakın olmalıyız Sorularım bu kadar :) gündüz av yapıyorum genelde

16. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Bahadır bey, paylaşımınız ve güzel İzmir hakkında yazdıklarınız için teşekkür ederim. Detaylı anlatımlı ve sonu güzel biten bir av güncesini okumak zevk oldu. İzmir ve Ege sahillerinden gelen bu güzel av raporlarını okuduktan sonra memleketime döneceğim günlerin gelmesini iple çekiyorum.
    Size tüm avlarınızda ve paylaşımlarınızda mutluluklar diliyorum. Saygılarımla.

17. zaferasimserbest

zaferasimserbest Zafer Asım Serbest

Bahadır Bey avı merada görmüş birisi olarak tekrar tebrik ederim. Hatırlarsınız, sonradan gelen (saat 06.30 civarı) iki at-çekçiden biriyim. Bu arada önceki yemli takımla avlanan ekibi biz görmedik. Saat 11.00'a kadar denizi dövmeye devam ettik ama nafile... Temiz deniz havası alarak geri döndük. Olsun, o da bize yetti.

Bu arada forumdaki konularınızı inceleme imkanı da buldum ve sizinle karşılaşmışken daha fazla sohbet etme imkanı yaratmadığıma hayıflandım. Esasen ilk geldiğimizde size selam vermediğimizin de farkındayım, ama bu kabalığımız inanın balığa odaklanmış bir amatörü rahatsız etmeme ve tanımadığımız bir kişinin göstereceği tepkiyi bilememe tereddütünden kaynaklanmaktadır.

Malzeme bilginize ve bu bilgiyi pratiğe dönüştürme azim ve ustalığınıza, ayrıca bilgiyi amatörlere aktarma çabanıza alkış tutuyorum. Önceki avınızda serbest bıraktığınız balığı görünce de siz ve ekip arkadaşlarınızın avına saygılı ve gerçek amatör ruhlu oltacılar olduğunuzu gördüm. Bunun için de ayrıca tebrik ediyorum.

Forumları takip ederim ama pek yazamıyorum. Bu vesileyle bu foruma emek veren kurucu ve yöneticiler ile katkı veren tüm üyelere teşekkür eder saygı ve selamlarımı sunarım. Rastgelsin

18. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    yok estafurullah Bahadır abi, üstüme alınma diye bir şey sözkonusu olamaz..dediğiniz konuda çok haklısınız.."şurda balık çokmuş hurraa oraya gidelim yok yok burdaymış hurraaa" tarzında bir millete sahibiz farkındayım..
    benim derdim spin olayına yeni başlamış bir amatörüm ben ve benim gibi birçok forumda bu işe merak salmış arkadaş var..kafamı kurcalıyan nokta zaten yakalamak veya yakalamamak noktası değil, kafamı yorduğum nokta kıyısında durduğum bölgede balık var mı? sadece olay bu, ben gittiğim bir avlakta 4-5 saat at-çek yapmaktan sıkılmıyorum, veya yaktığım benzine acımıyorum her hafta başka bir yere giderken ama derdim gittiğim kıyıdan balık alınıyor mu alınmıyor mu??yani afedersiniz enayi gibi bekliyor muyum beklemiyor muyum noktasındayım..
    olay bundan ibaret yoksa tabiiki saygı duyuyorum size ve diğer paylaşım yapan üyelere..
    bu arada Doğan ben, ismimi yazdım bu sayede profile:)

19. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Tebrikler avınız için ve tesekkürler bu güzel sunuma..
    Sevgili Validenizede afiyetler olsun..
    Hüdayi abinin kara demliği gece avında olmassa olmazlar arasında değilmi..?
    Ben samimi söylüyorum biçok gece sırf o ateşin basında oyalanmak ve onda yaptıgımız çayı, kahveyi içmek için gidiyorum balığa..
    Fethiyeden selamlar ve rastgele..

20. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    Tebrik ederim.Güzel av, harika paylaşım.Devamı da gelir umarım.Rasgele.