oltamı verin nerdeeee.. hanımmm nereye sakladınnnnnnnn..... Abi ben aska geldim.. içim kıpır kıpır oldu.. neredeyse kalkıp gidecegim...
Turna tek kelimeyle mükemmel. Bu avın hikayesinide bizimle paylaşırsınız umarım. Yer neresi, kullandığınız olta ve makine nedir, nasıl bir takım kullandınız vs.
Tebrikler jetbuli26.... Balıklar gerçekten çok güzel... Özellikle de djemr arkadaşımızın da dediği gibi turna gerçekten harika... Allah bereketini artırsın... Sevgiler,
Helal Olsun Üstatım öncelikle hoşgeldin.Umarım daha foto eklersiniz.Bazı sitelerde yabancı uyruklu arakadaşların resimlerini gördügümde bizdende biri çıkar işallah diyordum.Böyle büyük bir balık tutarda aralarına katılırdık diye düşünüyordum siz onlarıda altüst ettiniz.Helal olsun fotoların devamını bekliyoruz.. Saygılar
MAŞALLAH MAŞŞALLAH ..bunlar turnanın BABA KATOĞORİSİMİ ???.. adam bunu eline almaya korkak senide yutar bu balık valla...ellerine sağlık
Vallahi tebrikler yüz kerede tebrik etsem bence az o balıklara ve yaptığınız ava Ama böyle üst üste göstermeyin şoka girecez Maaz ALLAH kalp hastalığı olan olur ne olur sonra hali Bu işin latifesi tekrar tebrikler paylaşım içinde teşekkürler
bababababaa Abi bana isi buraktirip iki üc günlügüne sana ziyarete gelmek isterdim süper bisey ya,o Baligi ben ceksem bir haftalik yorgunlugum gider hatta mesayi bile yaparim,nerde tutuyorsun bu güzel Baliklari,burda Rhein nehrinde Elektrik santrali var orda Dalgiclar yaklasik 2.5 metre boyunda Yayin görmüsler.sana bol sanslar Rastgele.