Ver Elini Bodrum

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    kofana eşkina yayın herhalde 1kg yakın
    Arkadaşlar tebrikler güzel vakitler geçirdihiniz her halinizden(fotolardan)belli oluyo keyfiniz hep böyle daim olsun tebrikler;)

2. Biri Kuaför, biri 657, biri perdeci eeeee erde çupralar o kadar yol git bodrumdan çupra almadan gel olacak şey mi :mad: :D :D :D :D

3. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Abi aramızda 657 ye tabii kimse yok kii. Ben grafikerim sen benii Ali45 lemi karıştırdın :mad: :( :D

4. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Öncelikle;

*Bu organizasyon kaç gün sürdü? Kaç öğün yemek yendi?
    (zira paso yemek yerken görünmektesiniz:D )

*Bu midyelerden herkes yedi mi

*Yiyenlerin boğazından geçti mi?

Onun dışında, ne cici balıklar onlar :D

5. Olsun ha 657 ha grafiker ne fark eder ki :D :D :D
    Neticede Bodrum Çupra yok :mad: :D

6. icemaster

icemaster Hüseyin

güzel av...

tebrikler güzel av olmuş...

ancak yine gözümüze çarpan balıkların boyu sigara paketi ile ölçülmüş :))

7. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Evet burada resimlerden de anlaşılacağı gibi serdar kardeşimiz bana oynamış. Yemek yerken, manzara seyrederken, uyurken bütün offsaytları yakalamış. arabaya bagajları yerleştirirken hanımlar evde merdaneyle bekliyor konusunda ve üşüyenler var konusunda da dokundurmuş. Allah büyük. Bidahaki sefere ben tam teşkilat geleyimde bak kim kimi hangi pozisyonlarda yakalıyor... Yandın sen serdar yandınnnnnn. Organizasyona birisi hediye yangın tüpü getirsin onu serdara hediye edelim....:D :D :D

8. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Sizler insanı hasta edersiniz.:D Birlikteliğiniz hiç bozulmasın.:)

9. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Ellerinize sağlık muhabbette ortamda süper olmuş

10. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    tek kelimeyle süper, muhteşem, harika olmuş söylenecek tek birşey var KEŞKE BENDE GELEBİLSEYDİM. neyse kısmet haftaya artık. paylaşım için teşekkürler serdar.....

11. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Bir iki kelamda benden olsun ..

Öncelikle ekipteki arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ,

Hakan kerdeşim seni ilk defa dükkanıma girdiğinde gördüm ve tanıdım iyikide tanımışım.:)İnan çok memnun oldum senin gibi değerli bir arkadaş ve usta bir balıkçı ile tanıştığım için kendimi şanslı adlediyorum,senden öğrenicek çok şeyim(iz) var.Eğer sende kabul buyurursan ekibimizin vazgeçilmezler listesindesin ;)

Serdar (KP) Kardeşim senin için ne diyeyimki,,İyiki varsın iyiki ekibimizdesin sensiz olmaz be koçum (KP) Şişman rambom benim :D Yol arkadaşım ,Balık arkadaşım, Yemek arkadaşım ,Can yoldaşım..inan sensiz OLMAZ..

Kardeşim Tugay ,ne diyebilirimki ekibin yem tedarikçisi :D Tekne tecrübelisi,av ustası (özellikle Çupra) ve senin gibi takım hazırlıyan bir kişi dahi olduğunu sanmıyorum tek kelime ile Takım ustası..

Veee Ekibin en yaşlısı ihtiyar delikanlı Levent ağbi,,Bu ne hırstır bu ne azimdir ,ama sana söz sana bir gün çupra yakalatıcam :p Ben hayatımda bu kadar hırslı ve azimli birini daha tanımadım ekibin en meraklı ,en araştırmacı,en anlaşılmaz ,ve en değişmez ağbisi ,iyiki varsınız :)

Ve ben Manyak Müjdat(Can'ın deyimi ile çok lazımsın ):cool: Ben, çok mutluyum,Çok şanslıyım,......

Yorumda bulunan, bulunmayan, tüm arkadaşlara, ve tebrik eden, etmeyen, herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, sağolun,:)

12. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    herşey harika deniz var balık var midye var yemek var bodrum var herşey çok güzelmiş darısı başımıza:)

13. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura

Son düzenleme: 6 Ağustos 2007
  14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Şiiiiiii
    Adminim Sennur'um

Oradaki 2 ispendek Levrek, bir baba Mırmır ve 1 lidaki ile 1 kaba lidaki ve bir çipura yı, ayrıca izmaritleri görmedin heralde yani:mad: :D

15. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    serdar abi baliklar resimler hersey cok guzel gercekten guzel bir muhabbet ve av olmus..ilk defa bir organizasyon resminde kayda deger balik var:)orda olup sizlere katilip tanismak muhabbet etmek avlanmak bilgi ve tecrubelerinizden faydalanmak vardi..
    saygilarimla

16. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Hem balikciliginizi yapmissiniz, hem de dostlugunuzla bizleri kiskandirmissiniz. Vallahi super yasiyorsunuz. Aranizda olsaydim o izmaritleri kozde tulum cikarmadan size bir yapardim, parmaklarinizi yerdiniz. Hadi size bu cumleden sonra
    tatli dusler. EEE varmi oyle insani catlatmak.

Sevgiyle kalin.Dahasina rastgele. Organizasyonunuz da boyle hayirli, mutluluk ve dostlukla gecsin. Baliksiz kalmayin...

17. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Yeni kadroda yengemden izin alabildiğin her an yanımızdasın artık abi :D

Abi inan bana balık yakalamak tabii ki asıl amaçtı, bu avda olmaz, başka avda olur çipurası da levreği de. Ama bu dostluk, bu ortam, bu arkadaşlık, gerçekten yaşanması gereken bir anı olarak kaldı bizlerde. Ağabeylerin ağabeyliğini, kardeşlerin kardeşliğini bildiği, eğlence zamanı eğlencenin, ciddiyet zamanı ciddiyetin olduğu, süper ama süper saatler geçirdik. :D

Midyelerden Müjdat abi ile ben yedim Aylin kardeş. Midemizden de çok rahay geçti. Nasıl olsa dedik pazar günü gelecekler biz rahat rahat yiyelim:D
    Sigara konusunda gerçekten dikkat ettik aslında. Hatta balıkların toplu çekilen resimlerinde de sigara paketi kullanılacaktı. Ancak değiştirdik ve makineli kamışı kullandık. Ancak o diğer fotoğraflarda tekne hareket halindeyken çekildiği ve kamışın kutunun üzerinden düşmesi nedeniyle sigara paketini kullanmak zorunda kaldık. Uyarınız için yine de teşekkür eder bir daha ki avlarda daha özenli oluruz;)
    Abi ben yorum yapmayacağım. Sadece KP KP KP KP KP KP KP KP KP:D

18. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tek kelimeyle ekip harika mujdat abi:)her isten anlayan birileri mevcut...baliklar guzel resimler guzel hersey harika gecmis..bizlere ic cekip resimlere bakmaktan baska birsey kalmiyor...paylasim icin hepinize tesekkurler..
    saygilarimla

19. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ahmet abiiiiiiii

Söyledim ben bunlara Abdest i baştan alacaksınız diye. Yok biz hacıyız bizden iyi mi bileceksin dediler.Sondan aldılar abdesti. :eek: :eek:

:D:D:D:D

20. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Organizatör Müjdat, sağ kolu da Serdar ise eğer sonucu bellidir bu organizasyonun ;) Yine süper süpersiniz, tüm ekip olarak :) Yalnız midyeleri gördüm ve kilitlendim ekrana :D Yazıktır günahtır bize de dimi ama :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.