Vurdi mi, vurir...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında balli tarafından paylaşıldı.

1. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Ballı abi bizim sezonu kapattıgımız bu gunlerde bile boş durmuyon he:D.Valla ellerinize saglık bu sogukta boylesıne guzel bır av her babayigidin harcı degıldır.:clap2: :clap2:

2. avcızahir

avcızahir ZAHİR TUZ

Favori Kamış:
    shakespeare
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    5.500 gr.turna
    nuri abe gelirem gidirem bu balıklara bakirem.direm kendime hele benede böyle balıklar nasip ola heç sanmirem valla ellerine sağlık nuri abenasibin bol ola heyirli ola ellerinden öpirem.OY ERZURUM CAN ERZURUM CAN SENE GURBAN ELLER BENE ELLER BENE BEN SENE GURBAN.

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili nuri , en kötü günün böyle olsun kardeşim.. aklına ,emeğine saglık..

sıcak kalbin ordaki karları eritmiştir ...:)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim. Tatlı su avlarını pek sevmem, çok yakınımda bir baraj var ve sazan çıkmakta ama birgün bile yakalamayı denemedim.

Nedense sazan şeklinden ötürü pek ısınamadığım bir balık. :)

Lakin sizin avınızı çok sevdim ve zevkle okudum. Umarım daha sık avlanır ve raporlarsınız.

Rastgelsin, raporlarınız devam etsin... :)

5. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Tebrikler muharrem hocayada sanada ekibinede o karda kışta onca ugraş ve eziyet hepsi bir tatlı sevda uğruna değilmi resimler daha bir güzel bize böyle güzellikler gösterdiğin için sağolasın muhabetiniz daim avlarınız bereketli olsun
    rastgelsin.:)

6. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Vurdi, vurdi, vuruldi olmuş bu en sonunda :) Tebrik ederim.

O soğukta balık avlamak da en başta takdir edilmesi gereken şey bence, biz İstanbul'da bile hava 10 derecenin altına düştüğünde donuyoruz sahilde. Geçen gece gündüz avından sonra yemli beklemeye heveslenmiştim, güneş batınca bir ayaz çıktı ki, 15 dakika bekledikten sonra zor kaçtım eve:)

7. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Nuri abi raporunu okuduktan sonra eskiden Kınalı Kar diye bir dizi vardı orada deli Kamber gibi birden iki elimi çırpıp Allah,Allah diye tepinesim geldi :) :) kurban olduğum o soğukta donmadınız mı,yok yok sizin kalbiniz sıcacık ondandır :)

8. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Eyvallah, Muhammer Abim. Valla aynen dediğin gibi, "sevda işi". Üşüyeni mangalda ısıta ısıta (Nuri Abimin ayakları bir sonraki hafta sonuna kadar anca ısınıyor.) bir yerlerimiz dona dona, her şey balık uğruna... Görün ki Müslümanlar ne çekir*:D
    (*: Erzurum fıkrası: Erzurumlu ramazanda oruçtan iyice bunalmış vaziyette caddede dolaşıyormuş. Bakmış ki yabancı turistler ellerinde sandviçler, hamburgerler karınlarını doyuruyor, yanlarına varıp demiş:
    ==Görün ki Müslümanlar çekir? Dinizin gıymetini bilin!:D :laughing: )

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Muharrem Muharremdir gidiyor yav Korkutata sen olmayasın o resimdeki Muharrem :):) ooof Muharem kusura bakma burada iş takibi yapmaktan dikkatimden kaçmış ''Hocam Tebrikler'' :) bu ne güzelliktir bu ne sıcaklıktır şimdi daha bir yüreğime ılık ılık geldi herşey selamlar hocam en azından tanımasamda Nuri abim ermiş gibi bir adamdır her ikinize de kocaman kocaman memleketin bir ucundan öbür ucuna hatta biraz daha öbür ucundan selamlar

10. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Eyvallah Ertan Abim. Bizden de selam olsun yavru vatanlara, Türk yaşayan bütün beldelere... Muharrem, evet benem*, KorkutAta...
    (* Erzurum fıkrası 2: Erzurumlu atlamış Murat 124'üne tutmuş İstanbul'un yolunu. Bir kavşakta önünde bir Ferrari... Kırmızı ışık yanmış, Ferrari asılmış frenlere, porselen frenler anında zımbalamış arabayı olduğu yerde. Erzurumlu tabii duramamış gidip arkadan bindirmiş Ferrari'ye. Ferrari'nin sahibi atlamış hemen yere:
    ==N'aptın kardeşim?! Sen bu arabanın kaç para olduğunu biliyor musun?"
    Erzurumlu mahcup:
    ==Kardaş, ne yapim duramadım. Gidelim sanayiye yaptıralım. Yalnız ben İstanbul'u iyi bilmirem. Sen öne düş, ben seni takip edim.
    Art arda giderken yine bir kırmızı ışık, yine Ferrari fren, yine Erzurumlu "Küt!". Ferrari'nin sahibi yine atlamış yere:
    ==Kardeşim, dikkatli olsana!
    Erzurumlu:
    ==N'apim kardaş, duramadım. Nasıl olsa gidiyoruz sanayiye... Bunu da yaptırırız.
    Tekrar düşmüşler yola. Yine kırmızı ışık, yine fren, yine "küt". Ferrari'nin şoförü yine açmış kapıyı inecek olmuş, Erzurumlu camdan elini çıkarıp sallayarak:
    ==İnme, inme, benem!:D )

11. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Muharremim anlayana :) güzel fıkran için teşekkür ederim hocam benim: cip'e yanıma 20 galon yakıt aldırıp memleketin az öbür ucundan bastırıp Erzurum'a getirteceksiniz beni sonunda zira ben kısa yolculukları sevmem vallaha da gelirim :) kar buz Allahın işine karışılmaz yol görünsün yeter bana sizi böylesine raporlarla bu platformda daha sık görmek dileklerimle Erzuruma ve Erzurumlulara tekrar selam ederim

12. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Mesajımın ön tarafı çıkmadı Ertan Abim. Şöyleydi: "Eyvallah Ertan Abim. Bizden de selam olsun yavru vatanlara, Türk yaşayan bütün beldelere... Muharrem, evet benem*, KorkutAta..." Fıkrayı oradaki "benem" lafı üzerine yazdım.
    Buyurup gelsen ne iyi yaparsın valla!.. Başla göz üstüne!... Aleyküm selam sevgili Abim.

13. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    ABİ ÇOK GÜZEL BALIK ÇOK GÜZEL DOGA BÖYLE GÜZEL AVLARINIZ DAİM OLSUN TEBRİKLER..

14. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Eyvallah, Erkan!.. (Nuri Abim, henüz sörfe başlamadı anlaşılan, ben cevap vereyim.) Malatya'ya sevgiler. Yalnız sana özelden bir mesaj atmıştım, cevap vermedin, bakmayı unuttun sanırım.

15. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Sevgili Nuri,rapordaki anlatımında ,hoş sohbetin kadar güzel olmuş.Aynalıda pek bi yakışıklı çıkmış fotoğraflarda,seni ve diğer ekip üyelerini canı gönülden tebrik ederim,en kötü avınız böyle olsun inşallah Gönen den Erzuruma selamlar.Ayrıca Muharrem bu Erzurumlu fıkrası gün ortasında bizi neşelendirdi devamını isteriz

16. unexpected

unexpected HAMZA

harika bi rapor olmuş, elinize emeğinize sağlık.

17. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, kardeşim. Erzurum'dan da Gönen'e dostça selam olsun! Fıkranın devamı için, bir rapor daha yapmamız lazımreeling :thumb:

18. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Her şey, herkes çok güzel. Maşallah balıklara da. Hele ki soğuğa. Biz bu havada, balık vurmaz diye pek çok avlağı boş bırakalım, forumun dört bir yanında kışın sazan avlanırmı, proteinli yem felan muhabbetleri gırla giderken...
    Vurmiş :)
    Sevgi ve selamlarımla.

19. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    Eyvallah Yakup Hocam. Çoktandır, biz de sizi görmüyor, özlüyorduk. İnsan insanı tanımadan, görmeden nasıl sever, nasıl özler?! Demek ki oluyor. İnsan dostluğun kokusunu kelimelerden de alabiliyor demek ki... Bizden de sevgi ve selamlar dost yüreklere...

20. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Karlı buzlu diyarları ısıtan dostlar. Ellerinize sağlık. Ne güzel aldınız götürdünüz bizleri . Eski evdeki 20 yıllık komşum da Erzurumludur. Hemen gözümün önüne geldi konuşmaları. Balık bahane paylaşmak şahane. Herşey gönlünüzce olsun. Selamlar.