WELCOME SEA BASS

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Levrek diye diye başının etini yedik:D Herhalde sende sonunda yeter artık deyip, balığı omuza atmayı başarmışsın:cool:
    Tebrikler daha nice güzel levreklere Kadir kardeşim:)

2. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    kadir kardeşim rapor da süper levrekte süper herzamanki gibi tebrikler :thumb: :thumb:

3. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    yav kusura bakma nasıl olmuş ben de anlamadım idk bir taraftan oğlana laf yetiştirirken yanlışlıkla senin mesajı alıntı yaptım herhalde, düzelltim geri :eek:

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Çok şükür Kadir abi nezamandır bu manzarayı bekliyorduk özledik :D Devamını dilerim. Sular soğusun diye diye tam soğutturdun burda yağmur dinmez oldu kar yağcak nerdeysehihi

5. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    Kardeş sezonun ilk levreği hayırlı uğurlu olsun, daha nice iriler nasip olsun.

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    kadir abi bulmuş levreği :)) maşallah abi rastgele :)

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sende yakalarsın yeterki vaktin olsun Volkan:) 2 3 haftada bir balığa gideceksin onda da hava kötü olur..balığın olmadığı güne denk gelirsin..sezonu yarılarsınhihi senin durumun bu...sıkı takip etme imkanın olsa elbette sende yakalarsın:hungry: teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

sağolun abilerim kardeşlerim teşekkür ederim..:) malum buranın suyu çok berrak oluyor..hava bozmayınca işler yolunda gitmiyor..nihayet hava 2 gündür bozuk çaldıda levreği görebildik piyasada:D
    şuan için su yine durulmaya başladı...eğerki aksi yönde rüzgar esip bulandırmazsa tekrardan..inşallah bulandırırda..öbür yarım kalan hesabıda keseriz:D
    çoğunuz levrek haberi bekliyordu benden geç bile kalmıştım:) lakin bahsettiğim gibi..hava koşulları iyi gidince bizim işlerde iyi gitmiyor..

burda da yağmur yağıyor ancak çabuk duruyor..ara ara başlıyor kısa süreliğine..yanlız gök yüzünde şimşekler 2 buçuk gündür dans edip duruyorlarhihi

8. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    tebrikler kadir...sezonun hayırlı uğurlu olsun..hava müsade ederse denemelere başlayacağız artık.o 3kg paşayıda bekliyoruz haberin ola :).rastgele..

9. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Kadirciğim, nihayet enselemişsin Paşayı. Tebrik ederim arkadaşım. Kısmetin çoğalarak devam etsin.

10. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Kadir tebrikler dostum,levrek raporlarını özlemiştik.

11. 30427

30427

Kadir abi, senin raporlarını ayrı bir heyecanla okuyorum. Hep bir sürpriz ve sürekli aksiyon. İçinde ne varsa olduğu gibi yazıyorsun. Okudukça okuyasım geliyor.

Elinden levrek kokusu eksik olmasın.

12. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler abi. Sonunda kavuştun :D

13. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Şükür kavuşturana:) Ellerine sağlık abi...

14. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    işte budur beeee:D abi sezonun hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim.güzel av güzel avcı daha ne olsun:Dbu arada bende hala tık yok.geçen sene bu aylar her sabah suyuna çıktığımda en az birtane alırdım(levrek mi ne haşaaa bendeki ıskarmoz:D)ama yıl dönümünü geçeli 11 gün oldu birkaç vuruş bir tane de kaçırdım okadar:( abi sahalara döndüğüne sevindim.idolümsün devamını bekliyorum...ayrıca sahtenin adını söylebeyaaaawww:D

15. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Tebrikler Kadir hocam.
    Devamını bekliyoruz. :)

16. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Haydi gözün aydın Kadir abi, sonunda sezon açılışını gerçekleştirdin artık devamıda gelir diye düşünüyorum :) Tebrikler abi, inan senin adına bende mutlu oldum bu güzel levroyu avladığına ;) İnşallah bol trofeli bir sezon geçirirsin reeling

17. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Rapora 10 üzerinden 10,5 veriyorum abi şahane iş çıkarmışsın ellerine sağlık.Şu resimdeki keplerden ben de arıyorum ama bulamıyorum,benim pilot kepi iyice eskidi artık:)

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim:) balık yönünden hava müsait olursa eğlenceli av raporları sunacağım evel ALLAH ın izni ile..yine canlı yayın bir 2 video çekebilirim..hihi sezon için numunelik olsun..sizlerde gaza gelirsiniz canlı yayında atlıyan levreği görünce:) o vakit kullanılan sahtenin ne olacağı belli olmaz:Dzira suyun durumu hava koşulları seçeneği belirler..beni takip ediyorsanız..benim sahte kutumda ne var hepsini biliyorsunuzdur.tamamını yayınladım bu forumda..sahte yayınlama konusunda liste başıyım.:D 2ci kim acephihi .saklım gizlim kalmadı..bir tane vardı..kazara videoda gözükmüş..kimsede sormadı o ne biçim sahte diye:D üstü kapandı gitti:D

sizlerinde bildiği gibi ben su üstü çalışıyorum..bu yıl dipte silikon hoplatmayada ağırlık vereceğim..çeşitlerim bunlar..türkiyede olan su üstü sahte adetleri belli oranda..gagalı sahteler gibi yığınla deyiller..hihi bazı sebeblerden dolayı böyle karar aldım..teşekkür ederim anlayışınıza..sorusu olan pm atsın..

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) darısı senin oltayın başına olsun..biz sitresi saldık:D darısı levrek yolu bekliyenlerin oltasına nasip olsun:)

bu şapkanın bir adı vardı ama şuan hatırlıyamıyorum..ben ebaydan almıştım..çinden gelmişti:) aklıma gelince hatırlatırım..önceleri atıcılığa çok merak saldığımdan,,kendimizi sniper havalarına büründürüyorduk..:D çin üzerinden garip askeri giyim tarzı eşyalar filan almıştıkhihi onlar ile yatıp kalkıyorduk:)
    bu arada raporunu tekrik edemedim burdan edeyim..zira daha okumadım bile.biraz dan okurum.dün biraz yoğun idim.akşamda elektirik gittihihi teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

20. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Diğer avcıların hareketleri komik. Bazen biz de aynı ekip içinde yaşıyoruz. Atıyorum kimisi mamuncu kimisi sübyeci. Mamuncu diyor ki sübye olmaz mamun bu işin kralıdır. Sübye ile bir balık tut, bakmışsın hemen oltalar çekilir sübyeler takılır:)

Bu sebeple raporun tebessüm ettirdi. Tebrikler. Yemli levrek konusunda oldukça tecrübelendim, hatta fırsat bulup yayınlayamadığım sağlam bir avım var ama at çek konusu ayrı bir tecrübe... Saygıyla eğiliyorum..

Rastgele..