WELCOME SEA BASS

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    Kadir abi tebrik ederim çok güzel bir balık avlarının devamı gelir inşallah bende şuan sabah suyuna gitsemmi gitmesemmi kararsızım her türlü balık nasip oldu bi şu levro nasip olmadı bana bu günde hava soğuk balıklar kıyıda dolanıyordur diye düşünüyorum :) gideceğim yer çok tehlikeli biryer neyse ben riski alıyorum abi inşallah balık yakalarsam bu gün rapor paylaşacağım .. iyi günler abi

2. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    hayırlı olsun kardeş gerisi gelir inşallah rastgele.

3. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrikler.

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Kadir abi tebrikler:). 1 aydan fazla oldu foruma girmeyeli. Okulda giremiyoruz vakitde yok zaten.. 1 saat önce otobüsten indim forumu bi açtım levrek raporu açmışın:D. Bikaç malzeme aldım bende. Makineler seninkilerden;). Konusunu açarım bugün...
    O sendeki sahteler varya:D.. Heralde hepsini yazarım şuraya. Sıkı takipçiniz;). Malzeme test edecek kadar vaktimiz yok. Yılda 1 ay ya avlanıyoruz ya avlanmıyoruz. Senin gibi paylaşımcı abilerimiz var çok şükür deneyip paylaşıyorlar. Bizde alıyoruz.. Bir kezde paylaşımcılığın için teşekkürler:).

5. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Çok güzel balık kadir allah daha iyilerini nasip etsin biliçli avcılara...
    Antalyada da levrek kendini yavaştan yavaştan gösteriyor ama kayda geçecek kadar daha ben göremedim o yüzden bayramdan sonra asıl levregin çıkacagına inanıyorum hava denizi levrek yapmaya zorluyor. :) bol şanslar dilerim

6. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Kadir abi help me :D burda levrek peşindeyim ama bana yüz vermiyo bunlar tavsiye lütfen :D dün bana sırt yüzgecini gösterdi 1 saat kadar
    bugün sabah balıkları hoplatıyordu kaşık sahte ne varsa denedim ama olmadı :)

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İşte bu :) Abi hayırlı olsun sezon açılışın. Bayağı uzun süredir bekliyorduk bu haberi.

Daha niceleri rast gelsin abi (Tabi bize de :D) Avını tebrik ederim kocaman kocaman olanlarının sahtelerine atlamasını dilerim.

8. pelikan01

pelikan01 Hakan Yasar

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390, Okuma Salina Seaspin 240 - 10/40
    Favori Makine:
    DAM Quick SLR Surf 560 FD, Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    Akya 2 kg.
    bir hafta sonra yeniden aynı nokta aynı atış aynı görüntü, abi sen dejavu olmuşsun. levrek paşaymış. sezon hayırlı olsun. nice paşalara....

9. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Tebrikler Aga,inşallah sezonun bol trofeli gecer.Her zaman rastgelsin.

10. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Kadir Abi gözün aydın, nezaman ıslatıyoruz :)

11. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    kadir tebrikler.
    bizde sezonu açarız herhalde bayramda
    hava burada da bozdu şöyle bi yağmur yağıp dereler suyu bulandırsa mis olacak.
    tekrar tebrik ederim.

12. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Bir kadir Levrek Peşinde klasiği :)
    Kadir abi, sezon açılışın hayırlısı olsun. tüm duaların için de amiiiinnnn :D inşallah levrek hasreti çekenler (özellikle ismi lazım değil baş harfi Ben ) en kısa sürede iyi bir sea bass ile sezonumuzu açarız.
    bu aralar işler çok hareketli bizde. bayram öncesi saldırıyor herkes. yok yola gidicem sıkıştır araya vs vs vs. yorgunluktan yattığım yerde kalıyorum. havalarda çok fena gidiyor. her yeri sel aldı. ancak bayram tatili girince havalar da biraz durulunca gideceğim ava. umarım ilk levreğimi o zaman alırım :) Denizin (Gacal) mekanına uğrayacağım bu defa. belki denk geliriz :)

13. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ben bu yüzden kalabalığın içinde avlanmak dan sakınıyorum..:) şimdi daha çok meyillenecekler atçeke..o kişiler mırmırcı insanlar.5cm mırmırı 5lt lik pet şişenin içine atabilen oltacılar..burda böyle ufacık balıklar alıkonuluyor..o insanlara şu balık devasa gelir..küçük bebelerini tutarlarsa salmazlar..benim sitemimde böyle onlarahihi zaten hepsi birden sahteyi suya gönderirse o işin tadını kaçırırlar..göze batmamak için ekseri el ayak çekildiğinde yada oltacılardan uzakda biryerlerde takılıyorum ekseri..minik bebeleri yakalayıp çanyaya indirmelerini hazmedemiyorum..5cm lik mırmırı alıkoyana 20 25 30cm lik ispendek koca balık gibi gelir..hihi
    teşekkür ederim sağolasın..
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) yılma azimle devam et..o havalarda süpriz boylara hazırlıklı ol..sağlam düğüm at sağlam ekipman kullan.. ayak bastığın yere dikkat et..kaygan ayakkabı kösele tarzı kesinlikle giyip gitme..

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    teşekkür ederim

sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah:) yeni makinan hayırlı olsun..temiz bak.o seni yarı yolda komaz;) .

teşekkür ederim sağolasın..havalar böyle giderse balık olacak gibi..ama çokda bozmasın mazallah gırgırcılar vs vs talan eder balıklarıhihi malum bulanık suda daha çok balık oluyor..ağlara takılan balıklar bunun göstergesi..
    öyle bir levrek 1 saat aynı noktada pek fazla takılmaz gibi geliyor bana.levrek olduğuna emin misin..belki çatal kuyruktur:) benzer durumu çoğu kez yaşadım..en baba sahtelerin iş yapmadığını gördüm:) ama ertesi gün hava biraz değişti.hangi sahteyi denediysem hepsinede atlattırdım..yani bu birazda balığın havasına bakıyor..sıkı takip et olacak bu iş.balığı görünce haraket etme..olduğun yerde çakılı vaziyette atıp çek..

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) şuan Ümit izmir de olmalı..akşamdan anlaşıp buluşun derim sensiz rapor açmasın:D

vallah yarım kalan bir hesap vardı..dedim tam havası..bu gün bu iş olacak dedim..daha terlemeden oldu bitti:D gerçekdende ilginç oldu benim için..balığı tam kaçırdığım noktada,bu balığı atlattırdımhihi aynı saatte aynı sahte ile..ödeşmiş oldukhihi teşekkür ederim kardeşim sağolasın..:)

sağolasın aga teşekkür ederim..her sezon birşeyler öğreniyoruz bol pratik yaptıkca..inşallah daha iyileri denk gelirde gözümüzün nuru açılır:)

bunun yanına bir arkadaş daha alıp geleyim o zaman ıslatırızhihi teşekkür ederim:)

herkese tekrardan teşekkür ederim..darısı bu balığın hasretini çekenlere olsun..rasgelesiniz..reeling

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi ben izmirde değilim şu ara zaten ümit gitse de 3-4 kg.dan küçük balıklar için rapor açmıyor. Bana da İnşallah çok büyük yakalamaz deyip fesatlık yapmak düşüyor :D Memlekete olta falan da getirmedim boşuna kurtlandırmasın beni :)

15. Çim adam

Çim adam Aydın

Sezonun hayırlı olsun bileğine sağlık :)

16. mehmetar79

mehmetar79 Mehmet

Gazan mübarek olsun Kadir abi :D :D

Darısı da bize olsun...

17. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Adım geçmiş burda:D:D Nihayet izmir:) kral eve döndü:laughing: Az kaldı yasin bekle ,senin kurtlar anaconda olacak orda:D

18. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Sevgili Ümit, bende diyorum neden rapor açmıyor tutamıyor yada misina parçalıyor diye düşünmeye başlamıştım :) Sevgiler

19. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Denize hasret kaldım yahu:D Kadir abi açmış raporu benim yerime,ara vermeden devam:)

20. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ustam sakın rapor falan açma :) Anakondayı buradan izmire yollarım. Pazar akşamına program yapma uçarak geleceğim burdan :)