Yaban TV çekimlerim(1)Sazan Avı görüntüleri

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

tebrikler vedat baba seni yabanda görmekten onur duyarız :) eminim en sevilen istek alan balık avı olacaktır rastgele vedat baba :D

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Erdem
    Gerisi hikaye demekle neyi kasttettiğini anlayamadım.Polemik istemiyorum.Akıl verilmesini ise hiç istemiyorum.
    Beni azıcık tanıyabilmiş olsaydın,sanırım bu şekilde bir mesaj yazmazdın.
    Modern sazan avcılığı demedim.Ama başarırda Yaban TV'de diziler gösterilmeye başlanırsa,modern sazan avcılığının bilinen merhalelerini hem yaptığımı ve hemde anlattığımı görürsün.
    Bahsi geçen anlatımı ve görseli gayet iyi hatırlıyorum.Ama avcının sözlerini pekde duyabildiğimi,cümlelerini ise anlayabildiğimide söyleyemeyeceğim.
    Sizlere iyi birşeyler vermek uğruna cehennemi sıcakta,kerelerce tekrarlanan sahneleri çekmek için neler çektiğimi ben bilirim.
    İnşallah izlediğinde,sizlere yeni ve emsalini dış ülkelerde imrenerek seyrettiğimiz görüntülerinde fevkinde neler yaptığımızı belki takdir edersin.
    Türkiyede yeni ve yararlı birşeyleri ortaya koyabilmek fevkalede zordur.Anlaşılıyorki bu durum senide hayli üzmektedir.
    Ama ne yazıkki bu ifadelerinle sende yapıcı değil,yıkıcı ve yıpratıcı bir hale bürünüyorsun.
    Sevgiyle kal

3. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Büyük Ustam, Tebrikler, ellerine ve emeğine sağlık...
    Bir sazan avı tutkunu olarak av resimlerinizi cok beğendim. Hikayelerini de sanırım artık Yaban' dan takip etmek durumunda kalacağız.
    Ziyaret öncesi bize bu konuda küçük bir sunum yaptığınız için teşekürler...
    Ellerinizden öperim Vedat Abim...
    RAstgele

4. LapinCash

LapinCash

Evet ya programalr 30 dk. en fazla nasıl kanal anlamadım insan biraz uzun tutar programları dimi ama 30 dk. bile yok 20 dk gösteriyo 10 dk. reklam.Kendi mallarını satacak diye insana ağız tadıyla bişey bile izletmiyolar..

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Delikanlı
    Biz bunları aşma gayreti içindeyiz.Öngörülen süre 30 değil bizim için 50 dakikadır.Sen merak etme.
    Sevgiyle kal

6. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Zeki
    Sanırım geldiğinizde sazan konusunu konuşmuştuk.Belki hatırlarsın bana tahsis edilmiş bir gölet bile var.Şu anda sazansız ancak tabii sucul hayat belli bir aşamaya gelmiştir.İlk fırsatta bir numaralı trofe barındıracaktır.
    Sizlerde geldiğinizde Bulgar Boğması eşliğinde keyfini Süreceğiz.
    İlgi ve yorumlarına teşekkür ediyorum.
    Sevgiyle kal

7. tanbays

tanbays Tanbay S.

En İyi Avı:
    henüz yapmadığı...
    Sevgili Vedat abi kitabın basım zamanının tatil dönemine gelmesi gibi bir olumsuzluktan etkilendiğini düşünüyorum en kısa zamanda arzu edilen satış seviyesine ulaşacaktır şüpheniz olmasın...

Bir yayın organı tematiği doğrultusunda, yanlış gidiyorsa veya yanlış seyler yapıyorsa küfretmek, yermek yerine doğru bildiğimizi yapıp göndermek desteklemek örnek olmaya çalışmak lazım gelir diye düşünüyorum.

Siz yine bunun en güzel örneğini verdiniz.

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Tanbay
    Tekrar bana lk hitap ettiğin günler aklıma geldi.
    O zamandan,bu zamana hitap,sevgi ve saygında azalma olmamıştır.Bunu sevinçle hep hissetmekteyim.
    Sadece seninle yeterince birlikte avlanamamış olmamız içimde kazınmış bir üzüntü olarak durmaktadır.
    Kitabımın zannettiğim satış seviyesinde seyretmemesi sebebinin sadece belirttiğin noktayla sınırlı olmadığının,ne yazıkki artık farkındayım.
    Bir şairimizin dediği neydi,hatırladığım kadarıyla şuydu.
    Karşındakileri çok sevme,zira onlar seni daha az severler,üzülürsün.
    Olayın özü budur sevgili Tanbay.
    Sevgiyle kal

9. Taytai

Taytai Mustafa

Favori Makine:
    Okuma
    Vedat Abi Merhabalar daha önce bazı videolarınızı izlemiştim. (Rapala Bağı, Kalama Ayarı vb) Yaban Tv ile sınırlı kalmaksizin ekranların sevilen yüzü olacağınızdan hiç kuşkum yok. Ufkunuz açık olsun.. Şimdiden de hayırlı olsun.

Kitap satışları konusunda söylemek istediğim bir iki şey var. Biraz önce google da kitabınızın ismini tarattım 12600 sonuç aldım. Doğrusu hiç fena değil bunun satışlara yansımaması konusuna gelirsek. Meyvelerin toplanması için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Balıkçılık ile ilgili kitaplar genellikle hobi grubunda ve sınırlı okuyucu kitlesi olan kitaplardır. Malesef okuma alışkanlığımız olmadığını da hesaba katarsak istenilen reaksiyonun gerçekleşmemesi normaldir. Kendimden örnek vereyim şimdiye kadar balıkçılıkla ile ilgili sadece 1 tane kitap aldım. 2. si Sizin kitabınız olucak inşallah. (İnternetten kitap almayı tercih etmediğim için Ankara seyahatini bekliyorum)
    Ayrıca Yaban Tv sayesinde kitabınızın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
    Saygılarımla

10. 3182

3182

Vedat abi bu mübarek günde şu sazanın nasıl pişirildiğini anlatabilirmisin?

Birde resim olursa süper olur :D

Sivriceye sevgiler saygılar.

11. tanbays

tanbays Tanbay S.

En İyi Avı:
    henüz yapmadığı...
    Ahbe Vedat abim bilmezmiyim o şairi, sen başka dizelerini de yazmıştın zamanında üstü kapalı,,, anlamamıştım...

Bu hep böyle olmadımı sevgili büyüğüm sana yakışan doğru bildiğini yapmaktır
    Bazen olmak isteği yere ondan önce çıkanlara; daha iyisini yapayım diye uğraşmak, çizilen yola artı değerler koymak yerine, yokmuş gibi davranır bizim milletimiz,

Sen ; bir isim, eğrisiyle doğrusuyla ortada olan bir insan bir gerçekliksin...
    Ellerinden öperim...

Son düzenleme: 23 Ağustos 2010
  12. SAZANCI44

SAZANCI44 FUAT GÜRKAN

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 4,30 MT ve SHIMANO TECHNIUM DF CX SPINNING 300 MSTECDFCX30HH OLTA KAMIŞI
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA Z 6000 ve SHIMANO STELLA SALT WATER 18000SW 14XSA-RB+1RB
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN 7 kg - ALABALIK 4 kg
    usta eline sağık gerçekten güzel av olmuş...saygılar sevgiler....rastgele...

13. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Vedat amca gerçekden ilk fotoğraf harika çıkmış sazan sanatının güzelliğini her şeyiyle aktarıyor. Tebrik ederim.

14. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Hatırlıyorum, bu konuda da sohpetler etmiştik . Umarım güzel trafelerin yaşam mekanı olur sizin gölünüz. Onların o kendine özgü şehvetli yüzüşlerini seyretmenin de tadına doyulmaz. Umarım o günleri tez zamanda görürüz.
    Orada yapmayı planladığımız organizasyon üzerinde düşünüyoruz hep. Kışa girmeden, şöyle kampımızı kurup, masamızda bize eşlik edecek olan mezelerimiz, boğmamız ve sıcak sohpetimizin hayalini kuruyorum hep. Tez zamanda görüşmek ümidiyle sayın Vedat Abim... SAygılar
    RAstgele

15. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bu arada Yaban TV nin kendi urun reklamlarini cok uzun yapmasi gercekten sinir bozucu :S
    Kanal ilk acildigi zamanlar boyle bisey yoktu.Tamam urun satsinlar,tanitsinlar ama hakikaten cok uzun zamanli reklamlar.Insallah yakinda bir duzenleme yapar kanal yetkilileri.

16. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Evet sonuna kadar hakkısın izleyemez oldum zamanım kısıtlı biraz yaban izleyim diyorum Yaban Store'den izlemeye zaman kalmıyor bende kapatmak zorunda kalıyorum ilgim azalıyor

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İsmini yanlış koymuşlar, aslında YAVAN TV olsaymış cuk oturacakmıştı....:D

18. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    İşte buna ben Gülerim xD Yaban Store'de avcının Rahatlığı düşünülerek yapılan dünyanın en kalitelisi Bizzat başında durularak yaban adına yapılmış çizme herişte rahatça kullana bileceğiniz yaban çizmesi falan Öve Öve bitiremiyorlar Şimdi açsam ya kesin yelek över ya efendim Çizme ya şapka ya bunu bukadar abartacak nevar illaki reklam yaparsında herşeyin bir adabı vardır altı istü şapka çekinmeseler Bu şapka kılimalı diyecekler soğuk havada başınızı sıcak sıcak havada serin tutar diye

19. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Vedat Abi ellerinize sağlık. Her zaman takipçiniz olucam. İyi günler dilerim.

20. LapinCash

LapinCash

50 dk. oluncada 2-3 defa araya reklam atıyolar :D