Yağmur Yağış Dinlemem Giderim _ İStavrit Avı :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Ersin1903 tarafından paylaşıldı.

1. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Ersin Tebrikler:) Yine götürmüşsün nevaleyi:)

2. Sahilteam

Sahilteam Orhan YÜREKLİ

Favori Kamış:
    Balzer & Linea Effe Oyster & Okuma Salina
    Favori Makine:
    Ryobi ARCTICA 8000 & Daiwa 7000 C & Okuma Avenger 65A
    En İyi Avı:
    İstavrit 46 cm. & Turna 88 cm. 6 kg.
    Tebrik ederim Ersin Ellerine sağlık.Naylon Balıkçılar okusunda utansınlar:))))Ne demiş atalarımız Oltası suda olan balığı tutar:))))

3. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Levent abim çok sağolasın, ilk fotoyu Berkan abi güzel yakaladı benimde atışı yaptıktan sonra haberim oldu :D :D Ayrıca o tatlı yorgunluğun üstüne senin hoşsohbetin ve çayın bütün yorgunluğumu aldı kendime geldim abi çok teşekkür ederim :thumb:

Vaaaaayyyyy the Lord of the Palamuts Erkan abim benim şükür kavuşturana yav özledim valla seni :) Abi biliyorsun hangi şartlarda olursa olsun Kartalların pençesinden avı asla kaçamaz !!! ;) Teşekkür ederim Erkan abi, daha güzelleri sana rastgelsin ki senin çapariye geliyor ;) :)

Onnik abi çok teşekkür ederim, umarım birdaha senle birlikte olta atmak ve sohbet etmek kısmet olur, sağolasın abi daha güzelleri sana rastgelsin :)

Deniz abi teşekkür ederim, yağmurda soğukta yüzümüzü güldürdü istavritler çıkardık nevaleyi valla :D Çok şükür... Daha güzelleri sana rastgelsin abi reeling

Orhan abi çok teşekkür ederim, sizlere daha güzelleri rastgelsin inşallah :) bahsi geçen atasözü en çok sevdiğim sözler arasındadır :thumb:

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    olduğunda sana yazıcam , bu aralar boşladım biraz. sadece raporlarınızı okuyarak avutuyorum kendimi . marta kadar çok müsait değilim maalesef.

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Anladım Özkan abi, kolay gelsin işlerin yoğun sanırım... Gideceğin zaman haberleşiriz abi ;) mayıs ayı gelsede bizim sahillerde şenlense yine :)

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Mayıs geldi mi tutmayn beni.. Ersin eşkina için mutlaka haftada bikaç gece yapalım deneme :)

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Valla mayısta benide tutmasınlar Berkan abi :D hatta küçük enişteyide tutmasınlar salıversinler gitsin :laughing:
    Abi hem eşkina hem mezgit için nisan ayından itibaren denemeler yapalım derim ben ;)

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    "sen varsan ben de varım" derim ben de :)

9. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Eyvallah abi :) o zamanlarda yem işini iyi çözmemiz lazım canlı tekeyi kovalarız denizde ama boru kurdunu tedarik etmek lazım bi dükkandan :) bi plan yaparız artık ;)

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    ya hiç olmadı ben akşam çıkışta galatada satılan canlı kurtlardan alır getiririm, hiç yoktan iyidir, iş yapar heralde :D

11. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Berkan abi sakın öyle bir hataya düşme !!! o köprüde satılan kurtlardan bende aldım, inanılmaz kötü yem :( canlı halde bile iğnede durmuyo hatta iğneye takılamıyo bile çamur gibi oluyor... ben birkere bu hataya düştüm aman sen düşme...

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Ben de diyorum ben niye beceriksizim bi türlü iğneye takamıyorum bunları :laughing: :laughing:
    Demek ki problem bende değil kurttaymış :laughing: :laughing:

13. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :laughing: :laughing: Demekki sende tecrübe etmişsin bu kötü yemi... cidden 5 kuruş etmez o kurtlar ya da sadece alıp sevabına balıklar yesin diye hiç iğneye takmadan suya atmak lazım :D şahsen hiç kimseye tavsiye etmiyorum köprüde satılan o dandik kurtları...

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ersin Öncelikle kötü hava şartlarına rağmen, güzel balıklar almana sevindim, Allah devamını nasip etsin inşallah... :) Tebrikler... :thumb:
    Ya artık diyorum güney afrika sahillerine falan uzansanda, büyük beyazmı olur... :D büyük yeşilmi olur artık avlayıp resmini ve raporunuda koysan burayada bizde görsek diyorum, nasıl oluyormuş bu balığın avı..! Öyle Lafla olmaz gibime geliyorda hani...! hihi hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing:

Kurt meselesine gelince, Boru kurdu çıkıp mertlik bozulmadan önce biz burada o kötü dediğiniz kurtları kullanırdık hep, iğneyede takılıyordu, sizin oradakiler çok ince va küçükse doğrudur iğneye zor takılır, kartalda falan öyle mezgit org falan olursa kurta gerek yok, hamsi, sardalya, istavrit, olmadı tavuk iş görür, bakarsın bizde geliriz, büyük beyaza gidemediğimiz için bunlarla idare ederiz artık, eşkina içinse denk gelse buradan bulmak kolay, Sizlere bundan sonraki avlarınızda kısmetinizin açık olmasını temenni ederim, Görüşmek üzere Selâmlar... :)

15. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Kambersiz düğün mü olur bea :)

Ben geçen dedim size benim akvaryumda besleyelim şu tekeleri, ben getirirdim taze taze :)

16. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Erhan abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, hava şartları falan yıldırmadı beni Karadenizli inadım tuttu duramadım yerimde ama Allaha çok şükür gittiğimede değdi hem balık hem de keyif aldım :)

Güney Afrika ve büyük beyaz esprine gerçekten çok güldüm :laughing: :laughing: çok yaşa Allahta seni güldürsün Erhan abi :thumb: hihi hihi

O kurt meselesine gelince abi kayaların üstünden spatula ile kazıyıp bizim burda da çıkartıyorlar ve kullanıyorlar ama benim bahsettiklerim cidden kullanılacak biçimde değil Erhan abi :eek: hele ki eşkina avında hiç bir işe yaramaz bence ki yaramıyorda, 3-4 tanesini önce birbirine bağlayıp sonra bir ihtimal eşkina için kullanılan iğneye takabilirsin o da kesin değil belki :rolleyes: bahsettiğim kurt insanın elinde parçalanıyor o derece yani ;)
    Dİğer yandan mezgit için kurta gerek yok dediğin gibi, mübarek balık hemen hertürlü yeme ve çapariye geliyor :)
    Sizlerinde balık avında kısmetiniz açık olsun inşallah, her daim rastgele reeling reeling İzmit'e çok selam...

17. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Kambersiz düğün olmaz sende gelirsin bea :thumb:
    Şu teke işini senin akvaryumda çözebiliriz ama tuzlu suda muhafaza etmek lazım, sen balıkları ona göre al ki yanında teke beslemek zor olmasın hihi hihi hihi

18. mustafa kaya

mustafa kaya MUSTAFA KAYA

Favori Kamış:
    dam green cross
    Favori Makine:
    dam slrspin 850 fd- okuma avanger 40
    En İyi Avı:
    3,600 kg. levrek
    0,18 beden ve 100 gr kurşun ile 390lık kamış ve 65 lik makine ile çapari attınız ve hemde uzak atışlar yaptınız ve tek takımla yaklaşık 6-7 saat ve çapari kopmadı. Vallahi bravo. Merak ettim bu çapariyi kendinizmi yaptınız yoksa hazırmı aldınız. Beden misinası nedir. Ayrıca güzel balıklar tebrik ederim.

19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Ben 100 gram kurşunla aynı yerde 0.16 ile çalıştım :) 4.20 kamış ve 7000'lik makine.. beden misinası Oskar Invisiline :thumb:

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Olmaz tabi :)